hvala, hvala, trudim se
hteo bih da pitam ima li negde dobar majstor za struju, posto treba da povezem rikverc svetla sa izvodom na menjacu pa da i to proradi.
hvala, hvala, trudim se
hteo bih da pitam ima li negde dobar majstor za struju, posto treba da povezem rikverc svetla sa izvodom na menjacu pa da i to proradi.
благо оном ко нема шта да каже, а ипак ћути...
Neko će misliti da sam lud ali se meni ova crveno crna kombinacija sviđa (znam krila i 5 vrata još nisu ofarbana). Kako li bi izgledao i da su prednja krila i hauba crni a krov i vrata crveni?![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
On i dalje zivi,hvala Rapssawoodean kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
mislis da bi mogao biti kao novi parisiene?Orlando kaže:
da ne kazem beogradisiene![]()
nema na cemu, Pasha. znas i sam ko je najzasluzniji za produzetak zivota stealth-a, pa makar i na ovaj nacinPasha kaže:
pozzz
Yap.raps kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
evo mene, posle duze vremena. trebalo bi sledece nedelje da odem kod majstora da vidim koliko bi me izaslo farbanje
e sad, imam drugi problem. motor je poceo da me z..., pa me zanima zna li neko dobrog majstora da to resim, i da zaokruzim sredjivanje
konacno uhvatih vremena da se malo posvetim pobedniku vremena. danas sam uzeo ulje, filtere, kaiseve, antifriz i svecice i sve to odneo kod majstora koji ce da zameni. usput valjda ce da resi i zezancije oko motora. hteo sam da uzmem i kablove, ali kod nasih sponzora ih nema
nadam se da cu krajem nedelje da kompletiram radove oko motora
Imas silikonske "FLASH" made in UK kablove za ladu Rivu 500 kinti!![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
pogledacu da ih nadjem negde. ako ih ti preporucujes![]()