Kupujem korpu, lamelu i druk lezaj za R4 GTLj (1100ccm) 1984 godiste. Posto u Pozarevcu ne mogu da nadjem, ako neko ima ili zna gde bih mogao da kupim, naravno sa izporukom na moju adresu.
Kupujem korpu, lamelu i druk lezaj za R4 GTLj (1100ccm) 1984 godiste. Posto u Pozarevcu ne mogu da nadjem, ako neko ima ili zna gde bih mogao da kupim, naravno sa izporukom na moju adresu.
Hmm...
Ауто пром. Нови Сад. Темеринска. Потражи по форуму негде сам оставио њихов контакт. Коштало ме око 5200+лежај око 1500.
LUK komplet korpa,lamela,druk lezaj-5200 EuroAuto ima vise radnji BG KG NS CA itd.
http://www.euroauto.rs/
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Hvala puno, jako, lepo, zdravo i rumeno
* doctor : LUK komplet...
Da li je to onaj italijanski proizvodjac? Ovde u pozarevcu su mi skretali paznju da ne uzimam italijanski, vec ako mi treba jeftiniji da nadjem turski, kazu da je bolji, premda nemogu ni jedan da nabave u razumnom roku (3-5 dana).
* nemawa : Autoprom...
Autoprom, Temerinska 57, Novi Sad, 021/523-154.
Nadam se da je ovo ispravno sto sam nasao, nazalost, danas nista od zvanja, sacekace se ponedeljak.
Hmm...
LUK je NEMACKI bolji od Valea tj. meksi,Whitesnake ga je ugradio u svoj auto!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
E, ako je namacka medicina...i jos po ceni od oko 5K
ovde su mi trazili od 6.5k - 7.5k zavisno od prodavnice (taman razlika za postu
).
Hvala jos jedanput, probacu u ponedeljak da se dogovorim i porucim.
Hmm...
TTD
Address: 17 Juzni bulevar st
Phone: 011/2439-656, (fax) 011/3835-288
Ovo su nasi sponzori pa hajde da im pomognemo malo,salju pouzecem,samo reci da si kod nas nasao broj![]()
......we are the first to program your future......
Hvala lepo.
Zvao danas, TTD nema ali su mi obecali da ce naci i poslati sutra ( dolazak se ocekuje prekosutra) cenao, po poslednjim informacijama komplet oko 6K. Euroauto nema ali je komplet LUK oko 12K. ( Hmm... da se nesto nije zezno? Premda sam lepo objasnio sta i za sta mi treba...)
TTD +1 na ljubaznost i profesionalizam. (Ako odrze obecanje +10 :D )
Hmm...
Odrzavaju, potpisujem![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ima LUK 5290din,broj u KG 034 639 3400!![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO