Nije mi rekao dal su ono na zadnjem sedistu delovi za prodaju?
Dakle Ilke ti imas DVE GLAVE?
Tvoj TL je azdaja!
Nije mi rekao dal su ono na zadnjem sedistu delovi za prodaju?
Dakle Ilke ti imas DVE GLAVE?
Tvoj TL je azdaja!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Delovi su od njega on ima sve delove da se sklopi ima jednu glavu odakle mu d jos malo pa nista nego je 2x mozda slikana da bi se bolje videla delovi na sedistu su od njega doctor postavi onu sliku od patosa![]()
Renault 4 TL Special
A jesu i kokice nosilje (zwei Stück) u ponudi?![]()
Ja sumnjam. Verovatno su jadnice morale da napuste dom da bi ga Ilke slikao.![]()
Tajni savetnik KV kru
Jeli Ilke posto koke,volim sveza jaja pa pitam!Moze 5e po komadu>![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Jaaaaaooooo... ja bi, ako moze, ono svjetlucavo sa lijevog blatobrana. Lijevo ako gledas od Đerdapa prema Gevgeliji ali ne bas pravo - vise onako... Iskosa.
Kooooliko to duuugo trazim... Inox 2158 sa cini mi se 1,08% vanadija i manje od 2% molibdena. Po slikama se tesko vidi ali mislim da je to cak i dubinski legirano sa 0,005 bora za eeeeekstraaaa ucinak kaljenja.
Daj samo skicni broj sa unutarnje strane sasije - tocno tamo gdje se spaja sa unutarnjim blatobranom. Nije tesko, treba samo uzeti poveci cekic i sjekac da se rastvori spoj kod vara prije kontra grede i spoja sa traverzom.
Ako broj pocinje sa DUB77 i zavrsava sa 3xxx poslije crtice znaci da je taj nosac antene raden od manganskog celika sa visokim udjelom bakra i fosfora. To mi ne treba jer fosfor povecava krtost.
Ako broj poslije crtice zavrsava sa 45xxx onda bi uzeo jer je to za trziste istocnog Kazahstana i taman za ono sto mi treba odnosno za montiranje kompletnog Awacsa, onako bocno odnaprijed prema dolje, ali vise dijagonalno prema sredini da mi ne smeta prilikom otvaranja vratiju na uskom parkingu. Naravno - jos kad Awacsu upalis onu rotirku sto ima na sebi, neki kazu da je to radar - ali to je fensi-schmensi pimp niga mada faka rotirka, e onda se uslijed velike mase u gibanju javlja inercija. Pa da ne pukne.
Inace nije los za auto sa naopakom glavom. Mislim da karburator izbacuje gorivo jer ti glava stoji krivo, odnosno naopako. Cim se vide ventili to nevalja. Na mome Pucku koliko god gurnem prste u auspuh (neeee, ne govorim o digirektalnom pregledu, mamlazi jedni!!!![]()
![]()
) ne mogu vidjeti, a kamoli opipati da mu se vide ventili. To ti ziher stoji naopako. Bez obzira sto je na zadnjem sicu. Pa i formula ima glavu iza vozaca. Doduse nema zadnji sic, ali nije to sad vazno.
Nego... Posto ona guma od Bajka...? Ne vidim dobro je li to Ćelestonka ili Dotrajalka?Ili mozda Prosvireston u zavoju...? Ili Malešarešelin...? Ili ipak one finske Jojkijan na kisi?
I koliko koke imaju konja...? Ne bi kupio, samo pitam, onako informativno da znam koliko bi dosla registracija cijelog kokosinjca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Ilke, 'beš R-Tl, bolje ti prodaj kokice jer...
![]()
![]()
![]()
![]()
Im'o sam strašnog petla, bio je pravi đavo.
Na kiši i na vetru, uvek je stajao pravo.
Po selu perje leti, diže se strašna graja.
U našoj kući, uvek, bilo je dobrih jaja.
Im'o sam strašnog petla, bio je pravi ludak.
Koju taj koku kljucne, k'o da je tresnuo budak.
A koke, čudne ptice, uvek im srce puca,
za nekim grubijanom koji dobro kljuca.
Za njega nisu bile samo koke slatke.
Ne, taj je skak'o i na guske i na patke.
A tek na ćurke, čim je bilo neke šanse,
princip je isti, sve su ostalo nijanse.
Im'o sam strašnog petla, bio je malo čudan.
Po danu nesto dremljiv, al' noću uvek budan.
Curice iz mog sela čule su za tog dasu.
Zbog tog sam petla i ja bio na dobrom glasu.
Za njega nisu bile...
Im'o sam strašnog petla, bio je prvak sveta.
Danas su petli čudni, svaka im dlaka smeta.
Ja ne znam šta je razlog, danas su drugi dani,
uglavnom, spram mog petla, ovo su sve cverglani!
Meni je še'set peta, stiže jesen pozna.
Putuje moje drustvo i ja čekam na red.
Ne bi mi ova starost bila tako grozna
da čujem petla, barem mesečno jedared.
Poslušaj zato savet što ce ti čiča dati:
kad imaš mladog petla, ne daj mu da se pati.
Pusti ga neka leti, neka ga koke vide.
Posle će biti kasno, i petlu vreme ide.
Zadnje tri strofe su kolateralna greška...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dali neko od vas posedjuje uverenje da ste zdravi , sem Doctora ?????
![]()
![]()
Renault 4 TL Special
Pa retko ko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Zavoleces ti nas pa ces srediti cetvorkuIlke kaže:
![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......