Prodajem motor za četvorku,1976. godište,generalno sređen,samo da se ugradi.290e
Imam i menjač za isti,takođe generalno sređen.50e
Prodajem motor za četvorku,1976. godište,generalno sređen,samo da se ugradi.290e
Imam i menjač za isti,takođe generalno sređen.50e
Naravno da se razume u mehaniku, cim ima Renault 4.
Nemoj da se ljutis al malo si preterao sa cenom.Verujem da je motor odlican i nemoj ovo pogresno da shvatis![]()
Imaš sreće što je Savudin raznežen od okupljanja. Nisi ti malo nego mnogo preterao prvo si nas pre 5 meseci pitao:
http://forum.renault4serbia.com/inde....html#msg61044
pa smo ti kako tako odgovorili, a nisi se ni javio da kažeš jel' to pomoglo.
Sad već prodaješ motor i to kao da je za Megana. Nemoj da te vidimo u sledećih 5 postova osim u predstavljanju.![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
Ljudi,nema razloga za razapinjanjem.
Prvo,kako da ga dam za manje kada su delovi koštali toliko? Tu je sve promenjeno i sve novo,osim bloka i glave,što je normalno.
Ruke ne računam,radio je moj pokojni otac,da tako kažem "doktor za reno".
@serz
Ne ljuti se,idem da se predstavim,odma,nema problema,u svemu onom zaboravih da odgovorim. Evo prelazim na onu temu,o karburatoru.,
edit:
Neka svako bude pošten i neka napravi specifikaciju delova,sa cenovnikom,a ovde je bukvalno sve novo stavljeno i videće kolika će računica na kraju izaći. Ja razumem logiku kupca,kupiti što jeftinije,ali ja se ne rukovodim logikom prodavca,prodati što skuplje,već samo tražim ono što sam uložio. Eto...
Sve to stoji sto kazes,ali ipak je to motor od 845cc i ne mozes da deres na ceni.Za te pare moze da se kupi TL sa odlicnom motorom ali losom limarijom.Dobijas brdo delova i dobar motor.
Moze i tako da se gleda...
Ako treba, napisacu specifikaciju delova, sa cenovnikom...
Ko zeli nov motor, u koji nema ama bas nista da ulaze, samo da tera, ovaj je ko stvoren za to. Posto svi ovde volimo Reno i znamo sta imamo, kad bi smo uzeli da sredjujemo svoj, izaslo bi vise od ovog (generalka je uvek skuplja od celog polovnjaka, koji moze da se tera jos neko dogledno vreme).
Motor je takoreci nov, pa kome treba, eto...
Ko zna, ako naletim na neku pristojnu limariju, ugradicu ga i znam sta imam ispod haube.
Pusti ti sitne duše ....
Svaka roba ima svoga kupca....
U potpunosti te podržavam.........![]()
![]()
![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Hvala, ako stvarno tako mislis!
Jos jedno u prilog ovome sto nudim i ocekujem.
Apsolutno mi je nerazumno i neprihvatljivo da novi delovi, ugradjeni u motor kostaju manje nego pre ugradjivanja, mislim, delovi ne gube vrednost kada se ugrade, pogotovo ako na to dodamo i 50-100 evra za majstora (ne znam tacno koliko se naplacuju ruke)!
Ako potpišeš garanciju, daš izjavu na sudu, priložiš original fiskalne, dokažeš poreklo delova....meraklija kaže:
A zašto, zato što rumunski set za generalnu (a sadrži, hilzne, ležajeve, karike, klipove, dihtunge) možeš da kupiš za nekih 60 evra, a imaš i francuski originalni koji na internetu košta preko 120 evra, i onda sve to daš nekom dunđeru da to ugradi i šta dobiješ. Motor sa generalnom je uvek mačka u vreči, i uvek je bolje uzeti polovan motor na vozilu koji možeš da probaš, i koji će sigurno uz redovno održavanje (u gradskoj vožnji zamena ulja i filtera na svakih 5000km, mešano na 6-7500km) da pređe i preko 350-550000km nego taj tvoj super urađen sa mega delovima, ali u motoru pa kao jelte ne možete da ih vidite, ali su bili najskuplji koji su mogli da se nađu , i ugradio ih čika Pera, brat od Laza, kojeg isto ne možete da vidite, ali je radio u francuskoj 30 godina (a tamo lik lepio pločice), jerbo je preminuo...
Ma daj, molim te...
Ceo TL možeš da kupiš za 100 evra, i motor mu još radi, a imaš i brdo delova....
Idibreacaje ti je lepo rekao, svaka roba ima svoga kupca, a ti ako već prodaješ, stavi lepo oglas i begaj dok te nismo sažvakali jerbo samo čekamo takve pa da opletem po njima...
EJ BRE 290 EVRIĆA, pa jel znaš ti koliko je to novaca.....![]()
Da, manje nego sto je ulozeno u njegovo sredjivanje!!!Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Motor je uradio moj pokojni otac, majstor koji je itekako bio postovan ovde i vazio za jednog od najboljih!
Da znas o kome je rec, ne bi pokusavao da ispadnes pametan i duhovit, kao sto si pokusao!