Rendžamobil i ja, nerazdvojna druga dva :)
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 33
    Baby Renault 4
    Član od
    16.07.2010.
    Godine
    35

Rendžamobil i ja, nerazdvojna druga dva :)

Veliki pozdrav svim članovima! Mi smo iz Mladenovca i voljni smo predstaviti Vam se, u cilju razmene pozitivnih iskustava (negativna ne postoje kad je R-4 u pitanju... osim misterioznih nestanaka CD-plejera i ostale elektronike hrabrima koji su se usudili da to instaliraju u svog ljubimca, i u koje spadam i sam. ) Dakle, da ne dužim, moja malenkost, Miloš, iz gore pomenute varošice podno Kosmaja, mlad i neiskusan vozač, sa tendencijom da nauči mnoge stvari od Vas, vernih i odanih dugogodišnjih zaljubljenika u ovo malo-veliko čudo od automobila, i moj novi-stari drug R-4 TL, iz 1977. godine.

Garažiran 20 godina, u fabričkom stanju, prešao 83.000, i kod mene je od pre nedelju dana. Izuzetno zdrava limarija, a i motor je u dobrom stanju. Toliko od nas, pa se vidimo pri prvom narednom okupljanju!
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Re: Rendžamobil i ja, nerazdvojna druga dva :)

Eeeeee - haaaa!!!

Kakvo predstavljanje, kakav nastup, kakav gard... kaaaaaakaaaav autooooo...
    Pozdrav sa Kvarnera... Ako ti nick uistinu predstavlja ono sto mislim, onda ovako:
    * planinar,
    * alpinist pod ''nuzno zlo visokogorskog planinarenja''
    * predajem teoretske i prakticne planinarske cake
    * markacist - oni koji rade one crveno-bijele mete po drvecu i stijenama,
    * sportsko penjanje, samo iz gusta i onako - cisto da se visi...

Uffff, da si ju kupio sekundu, dve prije pa da si bio u Sloveniji ovaj vikend...
    Dobrodosao na forum... I pazi to cudo... Steta bi bilo da na njemu ucis nakon nekoliko udaraca kada je vrijeme odustati od parkinga BAS na tom mjestu...

I da... kako to zaboravih spomenuti... ??? Tu gdje smo bili ovaj vikend - Žužemberk - to je rodno mjesto pokojnog Tomaža Humara...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)
      Vrh

Renault 4 TL
    Član od
    08.03.2010.
    Aktivnost
    07.03.2023
    Godine
    53

Zamolija bi moderatore da malko retuširaju ovo auto jer ode ima i starijih ljudi čije srce ne može izdržati ovako dobre slike=auto.

Pozdrav i dobrodošao!
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Bogami dobro leto - nekolicina, ali sa odličnim Četvorkama.
    Dobro nam došao i imaj u vidu da svako ko se tako nonšalantno predstavi, a ima posebno dobro očuvanog oldtajmera od trideset i kusur godina ima posebnu obavezu da takav poseban auto posebno pazi i mazi. Mislim... hromirani "aksesoris" (branici, retrovizor(i)), levi seting brisača, metalna klapna dovoda vazduha kabine... vuf
    Pretrči po forumu i vidimo se
    Citat Velemajstor kaže:
    Zamolija bi moderatore da malko retuširaju ovo auto jer ode ima i starijih ljudi čije srce ne može izdržati ovako dobre slike=auto.

Pozdrav i dobrodošao!
    A vidi ove primorce što se primaju. Gospodo, malo dostojanstva. Jeste da čovek ima "za popizdit'" dobru Katru, ali samo steady, dišite, dišite.
    Tajni savetnik KV kru
      Vrh

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Ma cudi me kako dobro izgleda, a vidi, cigle i crijepove vozi s njom...

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
      Vrh

Dobrodošao na najbolji forum i pozdrav iz Slovenije : Četvorka ti je ko bonbona, čuvaj to
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com
      Vrh

Baby Renault 4
    Član od
    16.07.2010.
    Godine
    35

Ok, moram priznati da nisam očekivao ovakvu dobrodošlicu! Srdačno zahvaljujem Vama, pravim poštovaocima pravih vrednosti, koji me na vreme upozoriše, a neki čak i zapretiše (čitaj Serž ) pozivajući se na jedinstvenost i unikatnost ovog primerka. Bez sve šale, opustite se dobri ljudi, imam najbolje namere u vezi sa ovim sredovečnim plavušanom. Maziću ga, i paziću ga, i zabraniću mlađoj sestri da za njega kaže "krš" u mom prisustvu!

@frik-ri
    Ne brini druže, nisam toliko neiskusan Žao mi je što nisam mogao prisustvovati tom skupu, pročitao sam negde za to, ali odocnio malko... Zato jedva čekam naredni, koji je, ako se ne varam 3. avgusta, odnosno bliži vikend, pošto 3. pada u utorak, znači da bi okupljanje bilo 31-og jula i 1-og avgusta. Koliko si nabrojao, nisi mogao omašiti! Sportski penjač, takmičar. Primećujem da se razumeš u terminologiju.

Hvala svima na komplimentima, u ime nas obojice, i, da...vidimo se sigurno!
      Vrh

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Iiiihaaaa... Napokon neki normalan, a da vozi Renku ... A ne ovi svi neki lokadžije i ispicuture...
    Za parking sam se salio, ali za prijevoz ovih paleta iz pozadine... Tu te nece ni Bog spasiti kad te objesim za osobne dragulje (da mi dame 'proste - danas sam bas zaglibio sa tim genitalijama... Eto - to je zbog skupa ovih bandita u Sloveniji ) sa vrznim (lađarskim odnosno, clove hitch, odnosno tal. nodo parlato) i to sa dva stopera...
    Uffff... Al se pravim vazan sada... Ma kazem ti... Tu je samo bagra... U bunkerima samo vojne vrece za spavanje i frizideRI sa pivusama... Locu vinčinu iz boce k'o klosaRI uz Krku... Čisti Cviček...
    Straaaasno nesto...

Za Tomaza... Ne znam koliko cijenis lik i djelo tog ingenioznog luđaka, ali... Kad mi je ovaj tu,iznad tebe, rekao da je on (Tomaz, ne Katras) u rodu sa covjekom s kojim pijes za stolom... Nije ti svejedno.

IN MEMORIAM - TOMAMAŽ HUMAR ...

http://www.humar.com/

Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  Attila
    Član od
    08.12.2009.
    Aktivnost
    01.06.2012
    Godine
    56

Pozdrav iz mađarske
    Moji roditelji su imali sličnog R4, samo on je bio zeleni metalik, ali ISTI TAJ TL Special.
    Vidi se da je stvarno u originalnom stanju, čuvaj ga....

Ps: ponekad kad se setiš pogledaj, dal' ima ulja u menjaču
      Vrh

Baby Renault 4
    Član od
    16.07.2010.
    Godine
    35

Aaahahaha Pa gledaj to ovako, pivce je jako zdravo, pa tu ti leži čitav kompleks vitamina: vitamin B, vitamin...B... khm hmmm... i ostalo! A najbolji je trening kad pre njega ispiješ dva tamna, onda penješ k'o zmaj! Još ako je nikšićko, i još ako je točeno...uuuuuu. Onda si zmaj 4x4! Što se tiče prevoza ovog građevinskog materijala u pozadini, ta neću valjda sa njim to terati! Za to služe viljuškari, kamioni, avioni i ostalo. ...I moji dragulji ostadoše na mestu.
    Nisam bio upoznat sa likom i delom Tomaža Humara, ali kad pročitah da je za života popeo tehnički najzahtevniji big wall "El Capitan", i da je pritom prvi NEamerikanac koji je to uspeo, onda zaista... Da ne spominjem ostale alpinističke podvige.
    Odosmo mi u debeli kako mi se čini, ali valjda je i ovo sastavni deo predstavljanja.
      Vrh

Slične teme

1. moja druga 4-ka
    Autor strale.ns u forumu Garaža
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 18.08.2011, 09:20

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke