Veliki pozdrav svim članovima!![]()
Mi smo iz Mladenovca i voljni smo predstaviti Vam se, u cilju razmene pozitivnih iskustava
(negativna ne postoje kad je R-4 u pitanju...
osim misterioznih nestanaka CD-plejera i ostale elektronike hrabrima koji su se usudili da to instaliraju u svog ljubimca, i u koje spadam i sam.
) Dakle, da ne dužim, moja malenkost, Miloš, iz gore pomenute varošice podno Kosmaja, mlad i neiskusan vozač, sa tendencijom da nauči mnoge stvari od Vas, vernih i odanih dugogodišnjih zaljubljenika u ovo malo-veliko čudo od automobila,
i moj novi-stari drug R-4 TL, iz 1977. godine.
Garažiran 20 godina, u fabričkom stanju, prešao 83.000, i kod mene je od pre nedelju dana.Izuzetno zdrava limarija, a i motor je u dobrom stanju.
Toliko od nas, pa se vidimo pri prvom narednom okupljanju!
![]()

Mi smo iz Mladenovca i voljni smo predstaviti Vam se, u cilju razmene pozitivnih iskustava
(negativna ne postoje kad je R-4 u pitanju...
osim misterioznih nestanaka CD-plejera i ostale elektronike hrabrima koji su se usudili da to instaliraju u svog ljubimca, i u koje spadam i sam.
) Dakle, da ne dužim, moja malenkost, Miloš, iz gore pomenute varošice podno Kosmaja, mlad i neiskusan vozač, sa tendencijom da nauči mnoge stvari od Vas, vernih i odanih dugogodišnjih zaljubljenika u ovo malo-veliko čudo od automobila,
i moj novi-stari drug R-4 TL, iz 1977. godine. 

Toliko od nas, pa se vidimo pri prvom narednom okupljanju!
kako to zaboravih spomenuti... ??? Tu gdje smo bili ovaj vikend - Žužemberk - to je rodno mjesto pokojnog Tomaža Humara...

: Četvorka ti je ko bonbona, čuvaj to
(čitaj Serž
) pozivajući se na jedinstvenost i unikatnost ovog primerka.
Sportski penjač, takmičar.
A ne ovi svi neki lokadžije i ispicuture...
ali za prijevoz ovih paleta iz pozadine...
u Sloveniji ) sa vrznim (lađarskim odnosno, clove hitch, odnosno tal. nodo parlato) i to sa dva stopera...

Što se tiče prevoza ovog građevinskog materijala u pozadini, ta neću valjda sa njim to terati!
...I moji dragulji ostadoše na mestu. 
kako mi se čini, ali valjda je i ovo sastavni deo predstavljanja.