Ja bi samo dao jedan savjet svima na ovome forumu... Ako se slikate - slikajte se kako treba!!! Drugim rijecima, slika MORA biti uz prilozeno mjerilo ili da se vidi neko mjerilo za orijentaciju o samoj velicini slikanog objekta, jelte. Kao one krim-fotke kad uz cahure i pakete droge idu one trake sa kockicama...
Cemu sve to?? E pa zato da vam se ne desi, kao meni recimo, da te odmjere od glave do pete i u cudenju konstatiraju: ''Jeee..PIIIP...ote koliiiikoosii tibre, golem coooovek, eee...'' Pa majku mu njegovu - sta vi mislite da sam ja kepec... Patuljak... Kržljo... Miđn... Mali Frodo ili sto??Ja se smijem uvijek i svagda zato sto sam vedra duha,
a ne zato jer me travke skakljaju po, da mi dame 'proste, jajcima dok hodam po travnjaku... Da ja malecki... Pa da sam malecki uz ovih 110kg ciste ljubavi prema Katrillacku to bi samo znacilo jedno... CRRRNA RUPA!!! Znate ono, u svemiru, ili... Come si dice... Katrca, ako se kod vas u Sloveniji kaze... Da... VASIONA
![]()
E to... Kada se koncentrira velika kolicina mase u malom prostoru... Znaci - Frik nije mali SAMO ZATO JER, NARAVOUČENIJE, kad bi bio manji BIO BI CRNA RUPA. A to se Chucku Norrisu ne bi svidjelo.
Da se volim smijati - dokazao sam to svima kad sam skoro umro od smijeha u sobi u tri i po' , cetiri... Poslije ponoci...![]()
Za one koji nisu bili - recimo samo da je bilo kojih 15-ak minuta cistog Strippya u mrklome mraku.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice domacina... Nema rijeci kojima bi se moglo opisati njihov trud, angazman, pozrtvovanost i briga za sveijednim detaljom te, naravno, ljubaznost!!! Ma kazem vam... Ta Ruza je zaaaaaaakon!!!!! I onaj cudni, cupavi klosar od muza joj, ajmo reci, nije bas toliko los.![]()
Jednom rjecju, odnosno sa dva smajlica...
![]()
Meni je osobno najdraze bilo sto sam napokon spario ljude ''in person'' sa njihovim avatarima... Mada te neki smatraju kepecom, ali ajde... Sve pet... Nakon dve tri ćuške sve se normalizira...
Moram samo reci da je i frend koji je bio samnom - poznatiji na ovom forumu kao Ivan Krstitelj... Da, da... Onaj iz McDonaldsa... On, on... On je odusevljen i to OOOO-DUUUU-SEEEE-VLJEEEEN!!! I sa Cetvorkama i sa domacinima i na kraju krajeva sa ekipom. Prica, bre doktor, onako, laaaaadno o bilo ceeemu, razumes, a on, a bome i ja
, umiiire od smijeha (ono sa Mekedonkama je i bio okidac za after midnight laughing). Sve u diru, kako kaze frend: ''Kao da gledam srpsku komediju!!!''
![]()
![]()
Ma ovo je bio vikend ukocenih obraza...
![]()
Ja samo znam da sam se proveo vise nego odlicno i tek sada vidim sta sam sve propustio na prijasnjim okupljanjima.![]()
[size=10pt][size=10pt]I za kraj... Mora se spomenuti Attila... [/size][/size]
Za tog tipa neeeeemam rijeci!!!!! Taj je tip lud k'o siba!!! Ma opaljen do kraja i nazad!!! Tip strpa cijelu obitelj u R2D2-u , a auto doslovce izgleda kao da si ga lopatom tovario i krene majstor preko pola kugle zemaljske, kao Magellan![]()
i u svome dvoristu mu cvrcne mjenjac! I svi normalni bi se okrenuli i rekli:''Sorry ekipa, ali... Eto crk'o auto.'' I gotovo.
Aliiiii neeeeee... Majstor nastavi dalje, ude u drugu drzavu sa pokvarenim autom, stigne do cilja, a na licu ni milimetra brige, u oku ni zrna brige... Tip se smije, uziva sa obitelji, zena i djeca - svi nasmijani... Tip ima spiku da se useeeeeres od smijeha, anegdota na anegdoti, sve protkano sarkazmom i ironijom... Ma smisao za humor samo takav!!!![]()
I treba krenuti nazad, mi ga ispracamo ekipa se utrpa u R2D2-a, a u Katri žica i gadgeta milijunarda i trilijun zajedno. Ja sam mislio da je AWACS cudo od prometala, ali Attila je i NATO nadmasio... Upali navigaciju... Crk-cvrk...Pik-pik...Bi-biip... I kaze mrrrrrtvo 'ladno:
''Evo... Samo do Lendave imamo dvije svjetlosne godine... Uz nasu brzinu - bit ce i tri... Tri i p'o...''
Nabaci ljudina osmjeh, zena isto, djeca k'o djeca, uvijek nasmijana i sa Coca-Colom u ruci, mahnu, odjekne u kabini cika, radost i veselje i ode R2D2... Put Madarske...
I sta...? Nakon 14 sati dode doma i umjesto da baci auto u 3PM - on s njim jos na posao ode... NA POSAOOOOO!!!![]()
![]()
![]()
Znate, to je ono gdje se ne smije kasniti, ono cega danas u krizi ima sve manje, ono od cega zivite i od cega placate kredite i djeci sladoled. I Coca Colu
...
ATTILA I OBITELJ - ZVIJEZDE ZUZEMBERKA!!!!!
[move]ATTILA !!! ATTILA !!! ATTILA !!! ATTILA !!! ATTILA !!!
[/move]
[move]ATTILA !!! ATTILA !!! ATTILA !!! ATTILA !!! ATTILA !!![/move]

Ja se smijem uvijek i svagda zato sto sam vedra duha,
a ne zato jer me travke skakljaju po, da mi dame 'proste, jajcima dok hodam po travnjaku... Da ja malecki... Pa da sam malecki uz ovih 110kg ciste ljubavi prema Katrillacku to bi samo znacilo jedno... CRRRNA RUPA!!! Znate ono, u svemiru, ili... Come si dice... Katrca, ako se kod vas u Sloveniji kaze... Da... VASIONA

Ma ovo je bio vikend ukocenih obraza...

Znate, to je ono gdje se ne smije kasniti, ono cega danas u krizi ima sve manje, ono od cega zivite i od cega placate kredite i djeci sladoled. I Coca Colu

: hvala ti na emajlu,
a mojoj boljoj 3/4 onakav lep, jadnica šeta laptopom po kući i samo čita tvoje sladkobne reći. Samo da te šćepam...

i da ne pozabim na četvorke, one so carice 
Bas bi i mi voleli da dozivimo taki uzasan provod