U tom slucaju si napravio pravu stvar,auto je zaista extra,,tako je Zoki malopre mi i moj matori to isto prica,kad mu pokazah ove fotke!! Eh stari dobri 20.vek...![]()
U tom slucaju si napravio pravu stvar,auto je zaista extra,,tako je Zoki malopre mi i moj matori to isto prica,kad mu pokazah ove fotke!! Eh stari dobri 20.vek...![]()
TX verzija
Anuncio renault 16 tx
i GLS verzija
Driving the Renault 16 GLS (2)
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
A onaj parkirani Porsche ti je za svakodnevnu upotrebu, jel'![]()
Da, nemoš vjerovati, i moji su prvo imali tu škodu 1100, pa onda R 16, 71. godine.BIBAZOKI kaže:
Prijatelju, auto je još u Splitu i nije došao kući, tek možda slijedeći tjedana kada organiziram prijevoz.katraš kaže:
2 Sloba, nema GLS već samo Gl.
kada mi doće iza kapije, odmah ćete biti izviješćeni.Pa tako sam i rekao.
nema laganja.![]()
jesi siguran da nema GLS ? ? ?16 tl kaže:
gl - grand lux
gls - grand lux special
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
GL (završno sa 70 god.), TL,TS(do 76),TX.Sloba R18TLS kaže:
Izvini... Nije to bila ŠKODA 1100, već 110, ako se ne varam.16 tl kaže:
To je sledeća posle ove 1000MB. Ona je promenila i izgled u odnosu na prethodnu. Bila je mnogo modernija i što je još važnije, sve Škode, valjda zato što su rađene na ISTOKU, išle su na kredu, onu Titinu, koja je predstavljala problem za otplatu samo prve godine. Posle toga, obavezno je morala da ga gricne inflacija, poprilično, pa bi postao relativno lak za otplatu
![]()
Lep je. Da li je ovo Litostroj?
Renault Megane II 1.9 dCi grandtour luxe dynamique + R 18 1.4 (still rolling) + Renault Megane II 1.9 dCi confort dynamique = 315 KS i 701 Nm