Okupljanje R4 mađarska - 22.maj - Strana 3
Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 39
    Renault 4 Alpine Avatar od  Attila
    Član od
    08.12.2009.
    Aktivnost
    01.06.2012
    Godine
    56

Re: Okupljanje R4 mađarska - 22.maj

Citat Deki kaže:
    Veliki pozdrav za Atillu i drugare iz Madjarske,zelim im lep provod i druzenje. A nekim nasim clanovima i drugarima srecan put i da po mpovratku kuci podele utiske sa nama!!!
    Nažalost, Dr.Solex je imao drugi program, i nije mogao da dođe (apsolutno nesocialno, kao i moja žena ), mislim stvarno....
    Ali inače bilo je O.K. , treba da sednem i da još jednom razmislim, pošto tekom susreta i priče sa Bibom i Zokijem bilo je toliko poenti, da moram da rezumiram.
    Napisaću je večeras, samo sada smo u gostima (a našao sam slobodan wifi ) i svaki slobodni minut provodim da budem na R4 serbia sajtu

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Svaka cast, ima bas lepih primeraka, svaka cast i Zokiju i Bibi! Ovo se zove izvidnica dogodine ce biti kolona

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 Alpine Avatar od  Attila
    Član od
    08.12.2009.
    Aktivnost
    01.06.2012
    Godine
    56

Citat Whitesnake kaže:
    Svaka cast, ima bas lepih primeraka, svaka cast i Zokiju i Bibi! Ovo se zove izvidnica dogodine ce biti kolona
    Samo izvolite, mada mislim da će biti još jedno okupljanje negde početkom avgusta.

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    11.01.2022
    Godine
    68

Izuzetno mi drago da vidim okuoljane R-4 i da smo imali postovane nase izaslanike BibuZokia
    Zao mi je sto je ovaj skup prosao bez nas bice jos prilike
    Pozdravljam ekipu iz Madjarske
    CD.

Iako smo stigli oko pola pet, tek sada mogu da se ukačim na sajt.

Ogroman broj FANTASTIČNIH utisaka. Pre svega gostoljubivost Atille i njegove supruge Silvije, preslatka dečica, prijatna atmosfera u kući, tako da se ni jednog momenta nismo osećali kao gosti...

Jučerašnje okupljanje mađarskih Rendžera na najvećem trgu Budimpešte-TRGU HEROJA, bilo je slično našim skupovima, jedino što je malo smetala jezička barijera, jer osim par mlađih momaka niko ne zna engleski, pa smo u glavnom "pantomimisali" i osmehivali se. Bibino i moje poznavanje Mađarskog se svodi na "servus", "junotpotkivanok", i "kesenem" (zdravo, dobar dan i hvala). Zagledanje autića, otvaranje hauba, vrata od "kokpita", zavirivanje ispod i sl. Isto kao i kod nas.
    Većini sam podelio vizit-karte kluba i rekao da mogu da se ukače na sajt, kao i da ako se nađu u Srbiji u nekom problemu, ne daj Bože, ili ako požele nakoga od nas jednostavno da vide, mogu se obratiti slobodno a da će drugari ovde uvek pokušati da im pomognu u granicama svojih mogućnosti. Mislim da im je bilo drago kada su to čuli...(Atilla je bio prevodilac)
    Posle smo otišli na oko 35 Km od Pešte prema Sent Andreji (nije zbog nas iz Srbije, nego su tako odlučili), u jedan mali restorančić na samoj obali Dunava gde smo vrlo lepo ručali i onda se vratili nazad. Posle nas je Atilla vodio na kaficu u VACI ULICU (budimpeštanska Knez Mihajilova).
    Kao što je Atilla napisao, imali smo mnogo sreće sa vremenom tako da nismo pokisli a i da je bila kiša isto bismo uživali...
    Sve u svemu, mnogo lepo novo iskustvo, overen "beli" Šengen, nikakvih problema na granici niti u putu.

Ovo je samo par fotografija a više ima u galeriji...

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

sve 5...
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Atilla nas dočekuje u Petak na oko 35 Km pre njegove kuće da ne zalutamo u budimpeštanskom lavirintu...

Subota, na trgu Heroja u Budimpešti

e, a ovo je već rastanak do sledećeg susreta....
    Galeriju i ostale utiske - sutra, može?

kako su lepo ispratili Zokija tako su i Bibu

Slične teme

1. Okupljanje u BiH na ljeto
    Autor Alive u forumu Okupljanja, putovanja, izleti...
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 28.05.2013, 21:57
  2. Otkazano okupljanje
    Autor Renault 4 u forumu Arhiva
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 02.04.2009, 00:08

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke