Okupljanje R4 mađarska - 22.maj - Strana 2
Strana 2 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 39

Re: Okupljanje R4 mađarska - 22.maj

R4 + Biba + Zoki

Idu osim u slučaju da se vulkanski pepeo iz vulkana EYJAFJALLAOKULL-a na Islandu ( http://de.wikipedia.org/wiki/Eyjafjallaj%C3%B6kull) ne spusti toliko nisko da bude zabranjen i drumski a ne samo avio-saobraćaj...

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

Citat BIBAZOKI kaže:

R4 + Biba + Zoki

Idu osim u slučaju da se vulkanski pepeo iz vulkana EYJAFJALLAOKULL-a na Islandu ( http://de.wikipedia.org/wiki/Eyjafjallaj%C3%B6kull) ne spusti toliko nisko da bude zabranjen i drumski a ne samo avio-saobraćaj...
    Svaka cast i tata bi sine,ali pasos stize tek za jun,navalio narod zastoj u SUP-u.Ali cu otici i bez skupa da posetim Attilu u Segedinu i u Budimpesti!!!
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Citat serz kaže:
    Pored mnoštva čardi postoji i mogućnost komplet ručka za 300tinjak dinara po osobi. Noćenje sa doručkom (1000 dinara po osobi u dvokrevetnoj sobi) u pristojnom smeštaju b kategorije
    Serže, jel' ti to mene =b.š? Sa boljom 3/4 planiramo posle mora malko u Beograd pa i do SO, da vidimo što se ima videti, al' ove cene? Istinito il'...
    Kod Huna ne mogu, baš nam je tada najveće druženje oldtajmera u Sloveniji slat' ću fotke, al' ove cene koje si naveo . Ostajemo sedam dana, da nas se nasitiš za celu godinu 055:
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Citat katraš kaže:
    Citat serz kaže:
    Pored mnoštva čardi postoji i mogućnost komplet ručka za 300tinjak dinara po osobi. Noćenje sa doručkom (1000 dinara po osobi u dvokrevetnoj sobi) u pristojnom smeštaju b kategorije
    Serže, jel' ti to mene =b.š? Sa boljom 3/4 planiramo posle mora malko u Beograd pa i do SO, da vidimo što se ima videti, al' ove cene? Istinito il'...
    Kod Huna ne mogu, baš nam je tada najveće druženje oldtajmera u Sloveniji slat' ću fotke, al' ove cene koje si naveo . Ostajemo sedam dana, da nas se nasitiš za celu godinu 055:
    Mislim, po slikama i pričama drugih vidim da si zgodan čovek, ali baš da te =bem... nisi moj tip (pogrešna kombinacija onih poslednjih hromozoma ), a i žena bi me utepala. Cene koje sam naveo su stvarne i to je ona minimalna (ali pristojna) varijanta. Naravno da postoje i hoteli više klase i restorani sa bogatim menijem koji su skuplji, ali opet za cene u EU odnosno Sloveniji pretpostavljam da ćeš biti šokiran kako je povoljno.
    Dobro ste došli posle mora
    Tajni savetnik KV kru

Znam to oko tipova, nisam tako mislio ali meni i ne trebaju hoteli viših klasa, sasvim sam zadovoljan sa krevetom gde dvoje leže i jedan stoji
    Znači, posle mora postoji 99,999% da se vidimo znači tamo negde sredinom augusta
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 GTL Avatar od  frma
    Član od
    23.03.2009.
    Aktivnost
    03.09.2015
    Godine
    57

Attila žao mi je što danas ne mogu prisustvovati na okupljanju u Mađarskoj

Ali želim Vam lijepo vrijeme,što bolji provod i druženje sa ekipom R4
    Očekujemo izvještaj a možda od još nekog sa ovog foruma?

Renault 4 GTL Avatar od  Deki
    Član od
    19.11.2009.
    Aktivnost
    31.05.2020
    Godine
    52

Veliki pozdrav za Atillu i drugare iz Madjarske,zelim im lep provod i druzenje. A nekim nasim clanovima i drugarima srecan put i da po mpovratku kuci podele utiske sa nama!!!

Renault 4 Alpine Avatar od  Attila
    Član od
    08.12.2009.
    Aktivnost
    01.06.2012
    Godine
    56

Pozdrav svima !
    Vreme je bilo malo ovako, malo onako, malo padala kiša, malo jako padala kiša, ali u glavnom vreme nas je poslužio.
    Rezime: 15 vozila, od toga 14 komada R4, 1 spaček karavan
    Slike stavlja Biba i Zoki, ja stavljam videa.
    Sada je 9:15, posle smo kafe, sad je vreme doručka (Biba i Zoki probaju pitu od moje žene: pita sa jabukama i višnjama).
    Znači slike i vidae slede, ali ne mogu da ne izdržim da stavim jedan (za one koji nisu bili, neka im bude malo zavisti ).
    Naziv slike: Ovako se pije kafa na Vaci ulici (kao Knez Mihajlova u Beogradu), Glavni glumci: Biba i Zoki.

Renault 4 Alpine Avatar od  Attila
    Član od
    08.12.2009.
    Aktivnost
    01.06.2012
    Godine
    56

Evo, stavio sam na youtube videa...

Prvi: Biba i Zoki dolaze na okupljanje u Budimpeštu (Biba uči rukovanje novim fotoaparatom - za prvi pokušaj apsolutno profesionalno koristi aparat , ne kao Zoki, koji je promešao fotoaparate u petak, i prvaio fotografiju sa fotoapartom mog sina, jer je mislio da je njihov aparat, a ustvari bio od mog sina - posle toga još jedno 5-10 minuta traženja fotoaparata u koferu uz komentare: "Pa ti si ga negde stavila..." itd.

MOV00084.AVI

Drugi: Smotra kod Hősök tere (trg heroja) u Budimpešti....

DSCN1201.AVI

Treći: Slalom kroz šume u nacinalnom parku pokraj Sentandreje sa R4 :

DSCN1226.AVI

Rastanak: Biba i Zoki odlaze u Beograd, ja kažem Zokiju da mu ne radi rikverc svetlo, a on to komentariše ("a di sam ja?" ili "tri miliona evra u džepu" fazon)- Sretan put, drago mi je bilo da sam bio u mogućnosti ugostiti Bibu i Zokija (nadam da sam barem mogao slično ugostiti njih kao što su nas ugostili u Beogradu , i da su osećali ugodno kod nas, žao mi je da nije bilo više gostiju iz R4 kluba srbije - ali razumem razloge, ovo nije zamerka).

DSCN1256.AVI

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

Vidim da vam je bilo lepo i da je bio dobar provod u Budimpešti!
    Nadam se da kad se uhodamo sa pasošima i ostalom administracijom,spremno docekamo sledecu godinu i da u što vecem broju posetimo nase prijatelje!
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Slične teme

1. Okupljanje u BiH na ljeto
    Autor Alive u forumu Okupljanja, putovanja, izleti...
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 28.05.2013, 21:57
  2. Otkazano okupljanje
    Autor Renault 4 u forumu Arhiva
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 02.04.2009, 00:08

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke