R4 + Biba + Zoki
Idu osim u slučaju da se vulkanski pepeo iz vulkana EYJAFJALLAOKULL-a na Islandu ( http://de.wikipedia.org/wiki/Eyjafjallaj%C3%B6kull) ne spusti toliko nisko da bude zabranjen i drumski a ne samo avio-saobraćaj...![]()
![]()
R4 + Biba + Zoki
Idu osim u slučaju da se vulkanski pepeo iz vulkana EYJAFJALLAOKULL-a na Islandu ( http://de.wikipedia.org/wiki/Eyjafjallaj%C3%B6kull) ne spusti toliko nisko da bude zabranjen i drumski a ne samo avio-saobraćaj...![]()
![]()
Svaka cast i tata bi sine,ali pasos stize tek za jun,navalio narod zastoj u SUP-u.Ali cu otici i bez skupa da posetim Attilu u Segedinu i u Budimpesti!!!BIBAZOKI kaže:
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Serže, jel' ti to mene =b.š? Sa boljom 3/4 planiramo posle mora malko u Beograd pa i do SO, da vidimo što se ima videti, al' ove cene? Istinito il'...serz kaže:
Kod Huna ne mogu, baš nam je tada najveće druženje oldtajmera u Sloveniji slat' ću fotke, al' ove cene koje si naveo. Ostajemo sedam dana, da nas se nasitiš za celu godinu 055:
Mislim, po slikama i pričama drugih vidim da si zgodan čovek, ali baš da te =bem... nisi moj tip (pogrešna kombinacija onih poslednjih hromozomakatraš kaže:
), a i žena bi me utepala. Cene koje sam naveo su stvarne i to je ona minimalna (ali pristojna) varijanta. Naravno da postoje i hoteli više klase i restorani sa bogatim menijem koji su skuplji, ali opet za cene u EU odnosno Sloveniji pretpostavljam da ćeš biti šokiran kako je povoljno.
Dobro ste došli posle mora![]()
![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
Znam to oko tipova, nisam tako mislioali meni i ne trebaju hoteli viših klasa, sasvim sam zadovoljan sa krevetom gde dvoje leže i jedan stoji
Znači, posle mora postoji 99,999% da se vidimo![]()
znači tamo negde sredinom augusta
Attila žao mi je što danas ne mogu prisustvovati na okupljanju u Mađarskoj
Ali želim Vam lijepo vrijeme,što bolji provod i druženje sa ekipom R4![]()
![]()
![]()
Očekujemo izvještaj a možda od još nekog sa ovog foruma?
Veliki pozdrav za Atillu i drugare iz Madjarske,zelim im lep provod i druzenje. A nekim nasim clanovima i drugarima srecan put i da po mpovratku kuci podele utiske sa nama!!!![]()
![]()
Pozdrav svima !
Vreme je bilo malo ovako, malo onako, malo padala kiša, malo jako padala kiša, ali u glavnom vreme nas je poslužio.
Rezime: 15 vozila, od toga 14 komada R4, 1 spaček karavan
Slike stavlja Biba i Zoki, ja stavljam videa.
Sada je 9:15, posle smo kafe, sad je vreme doručka (Biba i Zoki probaju pitu od moje žene: pita sa jabukama i višnjama).
Znači slike i vidae slede, ali ne mogu da ne izdržim da stavim jedan (za one koji nisu bili, neka im bude malo zavisti).
Naziv slike: Ovako se pije kafa na Vaci ulici (kao Knez Mihajlova u Beogradu), Glavni glumci: Biba i Zoki.
Evo, stavio sam na youtube videa...
Prvi: Biba i Zoki dolaze na okupljanje u Budimpeštu (Biba uči rukovanje novim fotoaparatom - za prvi pokušaj apsolutno profesionalno koristi aparat, ne kao Zoki, koji je promešao fotoaparate u petak, i prvaio fotografiju sa fotoapartom mog sina, jer je mislio da je njihov aparat, a ustvari bio od mog sina
- posle toga još jedno 5-10 minuta traženja fotoaparata u koferu uz komentare: "Pa ti si ga negde stavila..." itd.
MOV00084.AVI
Drugi: Smotra kod Hősök tere (trg heroja) u Budimpešti....
DSCN1201.AVI
Treći: Slalom kroz šume u nacinalnom parku pokraj Sentandreje sa R4:
DSCN1226.AVI
Rastanak: Biba i Zoki odlaze u Beograd, ja kažem Zokiju da mu ne radi rikverc svetlo, a on to komentariše ("a di sam ja?" ili "tri miliona evra u džepu" fazon)- Sretan put, drago mi je bilo da sam bio u mogućnosti ugostiti Bibu i Zokija (nadam da sam barem mogao slično ugostiti njih kao što su nas ugostili u Beogradu, i da su osećali ugodno kod nas, žao mi je da nije bilo više gostiju iz R4 kluba srbije - ali razumem razloge, ovo nije zamerka).
DSCN1256.AVI
Vidim da vam je bilo lepo i da je bio dobar provod u Budimpešti!
Nadam se da kad se uhodamo sa pasošima i ostalom administracijom,spremno docekamo sledecu godinu i da u što vecem broju posetimo nase prijatelje!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO