Whitesnake uz duzno postovanje ali ono ne bi vozio ni kao mrtvacka kola...
Whitesnake uz duzno postovanje ali ono ne bi vozio ni kao mrtvacka kola...
Mene lično je razočarala plastika unutra i udobnost u vožnji. Očekivao sam više.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
r-4 ne ostavlja te nigde sve ostalo,jedan cip i slep sluzba,a ovde smotas dve zice i gasssssssssss
![]()
znam da je dugo proslo, al da napisem koju....ove nedelje bas razmisljam o ovome...sve vise se 4ke voze, sve nas vise ima koji ih sredjujemo i to je jako lepo...pa sam onda razmisljao iz perspektive prosecnog R4 vozaca, sta su mane a sta prednosti...pa onda o tome dali bi Reno nekada izbacio naslednika...
Stvar je u tome, sto su sada"retro" modeli jako skupi, i nijedan od njih ne zadrzava onu glavnu karakteristiku sto ga je i cinilo posebnim od pocetka prve generacije...
verujem da bi tako bilo i za R4...ipak nijedan novi naslednik nece moci da sklopi toliko interesantnih detalja, koje bas cine R4 karakteristicnim, a da se tu ne pojavi neki racunovodja iz Francuske i kaze, ovo u sivu plastiku, ovde jos malo plastike, ovde nemojte ovo skupo je, daj da vidimo sta imamo od motora i platformi da ga stavimo na neku , da to bude jeftinije i to na kraju ne ispade ninasta, i uglavnom izadje brtualno skupo :)
Zato ljudi iz Renoa...ko boga vas molim, nemojte da smisljate naslednika, mi smo prezadovoljni ovim sto imamo sada :)![]()
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Koliko god mi je zao sto nema novog R4 toliko mi je i drago. To nikad ne bi bilo to, dijeljenje platformi, motora... nista ne bi bilo specificno osim par linija koje bi podsjecale na staru slavu i zato kazem NE. Da se radi isti kao sto je i bio sa par sitnih prepravki, recimo problematicna mjesta koja hrdjaju... to bi bilo nesto sasvim drugo![]()
Pocinkovana limarija, elektronsko paljenje, servo uređaj na kočaljkama i automatsko štelovanje kočnica. Ukratko toliko i ništa više! I ko mu nađe manu...![]()
![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.
Ja ne bi servo na kocnicama![]()
I malo bolje resen prekidac za ventilator (za kabinu)Mocni Rendzer kaže:
![]()
:)
Po meni jedini moguci naslednik bi morao da lici na ovako nesto....
Upravo tako Neb_Mes_Ur_Mau !! Kad je izasao PT Cruiser, pomislio sam vidi, covece, original 4-ka! I stvarno po meni zadnji deo je isti, gepek, ravan pod, uopste sam izgled i linija gore pomenutog vozila je vrlo, vrlo slica sa R4. E sad sto je proizvodjac, ....