da znaš da bi, i da mu zavežeš i lakat i koljeno i trbuh i dupe on bi progovorio k'o gluhonijemi sa onim znakovima....
da znaš da bi, i da mu zavežeš i lakat i koljeno i trbuh i dupe on bi progovorio k'o gluhonijemi sa onim znakovima....
Ma kud na dupe da progovorim, mamlaze jedan siporeksni!!!Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
![]()
![]()
Sram i stid da te bidne...
![]()
![]()
![]()
Just for the record...![]()
Frik bre ćuti ki riba...
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Frik respect![]()
![]()
Evo lijep dan pa se malo poliralo
By frma04, shot with 5800 Xpres at 2010-04-08
Sada je spreman za BG
I naravno ugrađen upaljač od R5 sa sijalicom tako da navigacija ima pomoć
Vidis i ja cu trebati taj upaljac bas zbog napajanja mobitela i navigacije.
Mozda je nepristojno reci ovako tesku rijec a da se nismo upoznali uzivo, pa mi ne uzmi za zlo... Ovo je sala, naravno...John Doe kaže:
Brate, lazes ko veliki...![]()
Da mobitel... Pricaj ti to drugima - to je za lap top i free walk on line sučelje za pretrazivanje svega i svacega za Renolčeka... Aj priznaj, brate... Pa da ti se pola prasta.
![]()
Nemo'š naci gumi-gumi bomibone u obliku Četvorke ako nisi 24h on-line.
Osim ako imas, k'o Italijan mobitel sa ''Vid' mala - int'rnet na dlanu...''![]()
Jebemu li sunac, evo i psovke - pa nek me opomene... Da samo znate kako mi je krivo za ovaj vikend. Ufff...
Uzivajte momci... Zelim Vam svima dobru zabavu, druzenje i da ponesete doma gigabajte i gigabajte sjećanja...![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Evo danas promjenio filter goriva i stavio do čepa 98 oktana i sada više ne štucka i prducka nego reži ko pitbull
Zaista primjedbe na benzin u Srbiji je opravdan
Ali zato od danas opet skuplji benzin u HR
Znači li to da opet točiš benc kod nas ili se varam....
E kad bi mi menjali filter benzina svaki put kada dospemonije tvoj navikao, kako Vule istera 140 na ovom benzinu
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
E Pancevo Pancevo auta nam rasplaka...
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO