Stefane slazem se sa tobom ewo buljim u monitor ono VRH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stefane slazem se sa tobom ewo buljim u monitor ono VRH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frmo...Katra ti je mrrrrrRRRaaaakkk...
![]()
Felge su jos veci mrak, a za Đuru Pilara mogu samo reci... Bio ja!
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
lepa R4, lepe in dobro ohranjene feltne
si jo na novo kupil, ali si staro obnovil? če si jo kupil, kok si dal?
Auto je prva liga,ki nov! Svaka cast!![]()
![]()
Hvala svima na pohvalama ,nije sve tako idealno ali nadam uskoro da ću i to dovesti u red
@katrca
Felge sa kupio polovne(renault 5 TS 1982),prvo sa sitnom ali stvarno sitnom sačmom očistio potom pjeskario brašnastim pijeskom,potom osnovni sloj,metalik srebrena boja i konačno tvrdi bezbojni lak
cijena felgi 100eura + 100eura rad i bojanje
ovako su izgledale prije obnavljanja
By frma04, shot with 6500s-1 at 2009-08-16
ovako je izgledala najbobolja
By frma04, shot with 6500s-1 at 2009-08-16
nemam reci sem svaka cast....
![]()
Kakva li je tek bila najgora.. Mada lijepa cijena...
Ma bas razmisljam...Ne znas sta je gore, odnosno KOJI je gori od njih dvojice (ciljam naravno na Johna i Frmu...
)
Prvi, odnosno John, skuplja sve zivo, k'o hrčak (da ne misli netko drugacije - ovo hrčak je u poootpuno pozitivnom smislu) i ''udara na sva zvona'' sta kupuje - mene ubi u pojam svako malo. Taj kao da umjesto prozora na kuci ima samo monitore pa ''prati ceo svet''.
Ni muha mu ne promakne. Svaka cast...
A ovaj drugi, Frma, samo skuplja, ali ćuuuuutiiiii ki ribaI onda samo bubne sta ima. I opet nas ubi u pojam...
S tim da isto kao i John imam tehnku ''monitori umjesto prozora'' na kuci, ili su ''umrezeni'' pa škicaju zajedno... Takoder ---> svaka cast!!!
Frma, Johne... Za vas bi se doita trebala izraditi neka plaketa kao ''Tru R4 lover''. Neka se drugi ne naljute, ima ih jos ovdje na forumu... I njima isto jedan respect i
do poda
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Cak i sms-om koordiniramo radNego kad vec spominjemo sve i svasta, eno na ebayu jos jedna instrument tabla od Turba, meni su one dvije sasvim dovoljne
![]()
John i ja vladamo na ebay a i šire što se tiće R4,ništa nam nemože promaći
A ovaj drugi, Frma, samo skuplja, ali ćuuuuutiiiii ki riba laugh I onda samo bubne sta ima. I opet nas ubi u pojam... osmeh S tim da isto kao i John imam tehnku ''monitori umjesto prozora'' na kuci, ili su ''umrezeni'' pa škicaju zajedno... Takoder ---> svaka cast!!! a0181
reče Frik ko iz topa,ma progovorio bi on na lakat