ponosni sam vlasnik zmaja koji je proiveden mnogo pre mene.na zalost, do sada nisam prisustvovao ni jednom okupljanju ali se nadam da ce se to skoro promeniti. odrastao sam uz stalno prisustvo cetvorke i kao mnogima u mojoj porodici, cetvorka je morala da bude moj prvi automobil. jedina razlika je u tome sto sam se ja na tome zadrzao za razliku od ostalih. kada je doslo vreme da svi moji drugari pokupuju novija kola, ja sam ostao veran onome sto valja (sve jednog sam slepao rendzerom...
)
ne tvrdim da je too najbolji auto na svetu ali mene nikada nije izneverio. danas se proizvodi luksuz ali nikako kvalitet. posto slabo ko od nas to ne moze da priusti ostaje nama, retkima da uzivamo u pravim stvarima...![]()

na zalost, do sada nisam prisustvovao ni jednom okupljanju ali se nadam da ce se to skoro promeniti. odrastao sam uz stalno prisustvo cetvorke i kao mnogima u mojoj porodici, cetvorka je morala da bude moj prvi automobil. jedina razlika je u tome sto sam se ja na tome zadrzao za razliku od ostalih. kada je doslo vreme da svi moji drugari pokupuju novija kola, ja sam ostao veran onome sto valja (sve jednog sam slepao rendzerom...
)
rendziksa sam pazario od drugog vlasnika koji ga je odrzavao u nasoj porodicnoj radionici. od prvog vlasnika je ostala samo servisna knjizica...
posto sam malo bolestan za detaljima, radio sam na njemu oko godinu dana i malo po malo doveden je iz dobrog u odlicno stanje. trenutno su samo motor, menjac i limarija or... inace su sve instalacije (kocnice, struja, gorivo) nove. amortizeri, silen blokovi, spone, kugle... sve je to naravno novo. auto je bio garaziran i relativno malo vozen tako da je limarija odlicna. boja je bila dosta izbledela (i ne bila za tolike godine...
) pa sam ga prefarbao i malo usminkao. sedista su od forda xr3, malo muzikice i sve bez cega se vec ne moze...
u sustini autic je ionako bio simpatican ali sada je bas po mojoj meri. mnogi se ne slazu sa tim da vredi toliko ulagati u ovakav auto ali ja tvrdim da vredi. za taoliko para nikada niko nije kupio bolji auto i ako jeste to su jako retki slucajevi. u svakom slucaju kada nesto iz hobija preraste u ljubav, a na kraju toliko priraste za srce, nema smisla dalje objasnjavati....

Dobrodosao! Takvi smo svi mi ovde, jedva cekam slike, ali po tvojoj prici je to prava stvar