Do vikenda ce biti objavljen ceo plan i program , što bi rekli samo polako i .... pun GASArgonaut1 kaže:
![]()
Do vikenda ce biti objavljen ceo plan i program , što bi rekli samo polako i .... pun GASArgonaut1 kaže:
![]()
Ljudi jel mogu ja da dodjem na okupljane nevozim Renoa 4, ali vozim citroenovu DIANU 6, javite mi ako mogi da dodjem dosao bih hvala...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da govorim u ime svih ljubitelja R4 kad pišem da je dobrodošao svako na druženje ko ima poštovanja za francuska vozila generalno, a još ako voli R4...
JEDNO VOZILO DVA VOZACA![]()
@ Vlada 85
Nisam ni u Upravi a ni osnivač Kluba ali sam jedan od STARIJIH članova. Mislim da nikome neće pasti na pamet da ti kaže da ne dođeš. I DIJANA je super auto, tako da dođeš, pa da vidimo kako ti to održavaš, glancaš, maziš, paziš...![]()
![]()
Kolega i ja stižemo u našem crvenom Rendžu,da se vidimo pre puta za Dubai !![]()
1 auto & 2 čoveka![]()
Takodje se slazem da si dobro dosao.vlada85 kaže:
Dijana je skoro nalik na reno,
Sa dva tri poveca cekica skockacemo tvoju dijanu nece se ni primetiti razlika.![]()
Naravno salim se pa nismo mi oni majstori iz dokumentarca - Dijana.
Dodji slobodno, malo cemo je prevrnuti da zagledamo, ali to je tosalim se, dobrodosao, prati temu kao i svi ostali jer ce za vikend biti dfinalno obavestenje o troskovima za hranu itd
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Dolazimo Stanko i ja sigurno. Nista nas ne moze sprechiti![]()