Glavni kocioni cilindar sa posudicom ---900din
Glavni kocioni cilindar sa posudicom ---900din
;-* R4
Nije mi jasno zasto na 15 strana ponavljas iste cenelogicno bi bilo da napises nove, ali ponavljati stare na tudjem serveru do besvesti nije bas naklonjeno klubu!
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Lovato plinski (TNG) uredjaj i boca 30 lit. sa svom instalacijom (staro 6 meseci)---10000din
;-* R4
Temp511, što se ti nebi drogir'o k'o sva ostala normalna deca? Što stvarno ne uradiš, kako je Whitesnake rek'o? Lepo ti čovek kaže, a ti ignorantski opet - prodajem toitoitozatolkoitolko.
Svi mi verujemo da imadeš delova kol'ko 'oćeš, al što je previše, previše je bre to ponavljanje
Ajte maltretatorskiadminoerejzeri, dotajćite čoveku kako i šta, pa nismo pobogu na serveru samo zbog onog: prodaje se...to je čak i onaj zamazani i opaki lik skužio
Fali komunikacija među nama Familijom i o drugim stvarima, a sad me strah već kad otvaram konzervu sa najboljom tunjevinom EVA iz znate već, neću reklamirati, a da ne izleti van: prodajem nešto za Četvorku![]()
Lovato plinski (TNG) uredjaj i boca 30 lit. sa svom instalacijom (staro 6 meseci)---10000din
;-* R4
Pozovite odmah!!!
Ako poručite odmah dobijate i plinski upaljač gratis!!!![]()
Tajni savetnik KV kru
Zao mi je, ali ne postoji ni jedna druga opcija da mi oglas bude na pocetku.
Ako vam puno zauzima ovako mesta, stavite da se ne pise kao tema, vec kao sam oglas i ako imate sta da pitate, pitajte na pm, a ne da me non - stop proganjate sto pisem u mojoj temi.
;-* R4
'oćemo, 'oćemotemp511 kaže:
. Izvini, znaš kako je - glavni admin nam je na produženom odmoru pa nikako da izađemo u susret oglašivačima, a svaki dobronamerni građanin zna da bez reklama medij ne može da preživi. Eto, čim se malo konsolidujemo sredićemo neku varijantu da ti i takvi kao ti imaju neki baner ili tome slično koji će stalno biti makar na naslovnoj ako ne i na ostalim stranama.
Izvini još jednom i probaj da nas razumeš.
Tajni savetnik KV kru
Ja sam za baner ili reklame posto se bavim delovima,a ne ovako da se mucimo oko marketinga i prodaje,stvarno ne mogu vise pisati ovo imam ovo nemam itd!Oteracu sve musterije!serz kaže:
![]()
![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Pusti ove ljubomorne tipove što nemaju ni šraf na prodaju nego samo nastavi ja te u potpunosti podržavam......
Nego nemogu da otvorim ranije stranice jel možeš da ponoviš šta je na prodaju...![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU