nagradno pitanje koliko: kablova moze da stane u r4?
nagradno pitanje koliko: kablova moze da stane u r4?
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
ne mora znaciti da je dusman. Ja sam imo una, i una za djelove :)
kad je uno kolabiro, onda sam ovog za djelove prodo djelova sto sam mogo i izrezo u komadice radi prodaje za otpad, jer se nije mogo registrovat sem ilegalno, no nesto nisam bio voljan zezat se sa zakonima, plitka dzepa sam cojek pa kad ti osamare kaznu za brzu voznju boli a kamloli ozbiljnije stvari. Uglavnom kad sam rezo tog za djelove sto je bio, plako sam u sebi, znaci pragovi, pod,blatobrani ona mjesta gdje mortizeri idu pozadi, ama taj uno nije imo ni jednu @@be@u truncicu rdje na sebi, a ja nista tu nisam mogo uciniti doli ga spremiti za odlazak gdje je i ovaj renaultic, na otpad![]()
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
@Đorđe
Ma sve si ti u pravu 100%ali meni ona školjka mnogo dobro izgleda. E sad. Treba imati nešto love i još više vremena pa od te školjke sklopiti lep autić.
Legalizovanje se da izvesti na Balkanu relativno lako...
![]()
bibazuki ma i moja skoljka je bila odlicna skoljka, plus je imala vecinu ostalih stvari, sem papira
john doe e jedno pitanjce :) taman mi monitor pa ne vidim bas dobro, jel se more stelat retrovizor iz rendze :) kako da kazem, a ne ko u jugi, bez u nego otvoris prozor pa stelasvan juge, il je jaranov jugo vanserijski, il je to jako losa ideja, plus ono sto stoji retrovizor na pola vratamora se cojek okretat za 120 stepeni kad os da pogledas idel sta
Stelanje retrovizora iznutra plus grijanje istog je bila opcija samo R GTL za svemirsku stanicu Deep Space Nine za voznju po kardasijskim minskim poljima. Za nas smrtnike na planeti Zemljakis nejma tekve opcije...![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
pa dobro bar nek nije retrovizor na po vrata![]()
Jel predhodna slika slikana iz Pande ? Ili sam se zajebunio ?
Plava ptica !!!
Slikano je iz R5I ne, ne moze se podesavati retrovizor iznutra
![]()
Ajojjj, hebem ti i izem ti i u qrac i sve na finim forumima dozvoljene psovkefrik-ri kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa zašto, ..bote, pa vidi kak'i je, k'o lutka limarija. AAAjjoooj...
Tajni savetnik KV kru