Garant je imao r4 pa gleda valjaju li kutijea ovi slepci isekli ovakvu masku
![]()
Garant je imao r4 pa gleda valjaju li kutijea ovi slepci isekli ovakvu masku
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
mogli su prepolovit auto![]()
![]()
evo jedna moja friška, da ne mećem u svoju temu. napominjem da je iz nekog razloga slika zrcalno okrenuta, da se ne čudite što su mi brisači na krivoj strani
![]()
Kič je niskovrijedno stvaralaštvo s umjetničkim pretenzijama i ciljem dostupnosti što širem krugu ljudi. Najčešće podilazi nerazvijenom ukusu i izvjesnim potrebama ljudi, koje su na granici vrijednosne i moralne neprihvatljivosti, ali s jakim emocionalnim nabojem.
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3
Veoma, veoma lepa kompozicija. Ne loše obrađena fotka.Mnogo mi se dopada. Šteta što nije veća.
Koje je ovo područje, geografski?
Tajni savetnik KV kru
fotka uopće nije obrađena, slikano analognim idiot fotoaparatom i poskenirano odmah u procesu izrade filma. područje je negdje oko požege, nisam ni ja sasvim siguran. uglavnom slikano je na relaciji lipik-požega-našice, inače prekrasna cesta za vožnju.
evo malo bolja rezolucija, i okrenio sam ju po horizontali jer je onako bilo krivo.
inače originalna rezolucija je 1827×1200 pa ako treba vičite.
Kič je niskovrijedno stvaralaštvo s umjetničkim pretenzijama i ciljem dostupnosti što širem krugu ljudi. Najčešće podilazi nerazvijenom ukusu i izvjesnim potrebama ljudi, koje su na granici vrijednosne i moralne neprihvatljivosti, ali s jakim emocionalnim nabojem.
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3
Znao sam, ZNAO SAM!!! Nema na svetu dve kotline između Psunja i Papuka.Verujem da je ovo grubo potez Požega-Pakrac (malo preciznije Španovica-Brestovac), a tu pored je jedna rečica...Pakra..., ali nebitno za širu forumsku populaciju. Ah, dobri, stari idiot filmaš. Šta on može da da kad hoće... divna fotka, hvala!
Tajni savetnik KV kru
mislim da si u pravu, dapače prilično sam siguran. a što se tiče fotoaparata, priča je zanimljiva, baba u gdanjsku mi je uvalila film sa isteklim rokom trajanja i još je nešto naopako okrenula izgleda pa su boje užasne na fotkama i sve slike su kao u zrcalu. međutim eto ova je baš ispala nekako dobro.
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3
Mislim da će tvoja baba u Gdanjsku ući u uzrečicu. Kad nešto ispadne dobro uprkos okolnostima onda se kaže da je to "sredila baba iz Gdanjska".
Azra - Poljska u mome srcu
![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
da, nisam napomenuo ni da mi je to sve skupo naplatila. no eto bar će ostati zapamćenaiako ne mogu tvrdit da možda nije bila moja greška u objašnjavanju, jerbo sa mojim znanjem poljskog... dobro da mi je i vratila fotoaparat
![]()
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3
E svaka cast za fotku,kompletna nema sta pravo remek delo !!Pozdrav i baki iz Gdanjska,da nebi nje ko zna dal bi to bas ispalo ovako nostalgicno i maestralno!?
![]()
![]()
bome ima i tu istine, što kažeju svako zlo za neko dobro![]()
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3