tvingo je do sada jedini auto sto na tako malu duzimu daje toliko prostora iako u vreme kad je izasao bio je pravi vselenski brod dosta je ednostavan i izdrzliv i praktican je kao r4 i je modernii naslednik na r4
tvingo je do sada jedini auto sto na tako malu duzimu daje toliko prostora iako u vreme kad je izasao bio je pravi vselenski brod dosta je ednostavan i izdrzliv i praktican je kao r4 i je modernii naslednik na r4
Ne znam za novi model Twinga, ali na ovom modelu kao sto je Djordje postavio sliku ima jedna po meni ogromna mana...
Naime kada se napred sedi i kada malo ponavljam malo pomerite sediste ka napred potrebna vam je "produzena" ruka da bi ste dohvatili sigurnosni pojas ili se morate okrenuti da biste dohvatili pojas ili morate imati duze ruke od nogu kao majmuni da bi mogli normalno da se zavezete, tako da od vezanja u toku voznje nema nista...
Za sve ostalo skidam kapu, pogotovo za utisak prostranosti u tako malom autu
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
E draga gospodo ja ga imam vec deset meseci 1,2 16V plus plin presao sam 10 000km . Ja zadovoljan. Sto se tice lepote, diskutabilno? ali ima harizme.
Sto se tice R-4 jos umek ga vozim sa ponosom, nazalost stizu ga godine.
CD.