Snejk ne pratish na casu covek je pitao koliko mislimo da vredi![]()
Snejk ne pratish na casu covek je pitao koliko mislimo da vredi![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Solidna sirok pojam, a karike-hmmm, minus 150 jura... dok se ne dokaze to za limariju: grede, skije, podovi...Marco kaže:
Da li moze da upali na cvrgu...(na pola kljuca)
Pa ako ne valjaju karike onda ne valja motor, a ako su branici onoliko propali onda verovatno ni pod, šasija i šape/torzije nisu mnogo bolji. 900 je veoma nerealno. Možeš biti zadovoljan ako izvučeš 600.
Tajni savetnik KV kru
Pa otprilike, mada ja sam svog platio 600 sa odlicnim motorom i odlicnim kumho gumama i zdravim branicima.
Pa dobro. Jel imate vi mozda nekog kome treba Rendza, a spreman je da pregovara za cenu? Student sam pa mi trebaju pare![]()
Napisi detaljan opis stanja, najbitnije je: stanje onih kutija sto idu levo i desno od rezervne gume, onih skija napred sto drze motor, podovi gde stoje noge kod vozaca i suvozaca pa prema A stubu, ispod centralnog dela gde dolazi radio, pozadi podovi levo i desno od zadnje klupe, gepek pod i krila, da li su istrulila prema kabini ili ne, manje vise prednji vezni lim, napred unutrasnja krila (njih nema novih da se kupi), akumulator, alternator, anlaser da li preskace po hladnom kad se pali, da li je auto bio ili jeste na plin (faktor reparacije karburatora-nije ni malo jeftino), sediste vozaca da li je propalo, kakvi su amortizeri, kocnice (kad je zadnji put bio na teh. pregledu), garaziran ocito nije, felne-zdrave, prave, udarane ili nista od tog navedenog, gume, da li ima ob. opremu, i tako dalje.
Tek nakon toga mozemo da damo procenu oko koje se onda navlaci, pregovara, cenjka itd.
A inace ti rendje idu od 50 pa sve do 1500 jura pa ko koga, ali nama tvoj prema ovako sturem opisu ne vredi tih para, pre oko 500-600, mozda vise ali na kasicicu (zlicicu).
Evo ti reper: danas gledao '86-to, motor odlican 134tkm, nov atestiran plin (stavljen u septembru prosle godine) mala boca duzno u gepeku, zdravi podovi, skije, kutije, krila losa (samo vanjska), pukla sarka na zadnjoj haubi, felge vrlo dobre, gume za menjati, nema muziku, ni konzolu za radio, ni plasticne dzepove na vratima, ima atest kuku, polomljen zadnji levi far, boja do klinca (farbala neka budala), radi mu grejac zadnjeg stakla, neregistrovan od 10.jan.2010. za ponosnih 220 jura.
Pozdrav...
Evo ovako. Ovo je koliko znam: ima radio, gume prednje su nove, zadnje su 2-3 stare, felne nisu udarane, akumulator je ispravan (star 2 godine), nije na plin (nije ni ugradjivan), alternator i alnaser su dobri, karike ne valjaju pa menjam svećice, obaveznu opremu ima sve osim ovog novog prsluka, na teh. je bio u maju 2009, sedista su ko nova, amortizeri i kocnice su dobri, kod suvozaca i vozacevog mesta ispod kontrolne table je malo losija limarija, brava na gepeku je citava
Ako ti u toku voznje pusta plav dim onda su karike, ako je dim plav samo kada upalis auto a psole je normalan kada se ugreje, onda ti je glava motora losa, no to je fina investicija, ako su trapovi dobri i limarija oko njih, a tu unutra kod nogu ima da se radi, realna cena ti je do 600e, da je motor dfobar bila bi 800e za ovakvo stanje![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Majstor kod koga odrzavamo kola je ustanovio da su karikeRece on da ta serija '91 ima tu boljku, karike
![]()
Ok cene ostaju iste, ali da znas to su najvise realne cene koje ces dobiti, preko neces, ti trazi vise, ali nazalost tako je, 600 je plafon...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ