Ž - žao mi za šljivu, Z - zato će da bude dogodine bolja, I - i svakako javi adresu bilo kako J - jerbo imadem jednu knjižicu za tvoju arhivu K - koju ćeš sad da praviš na novo i da ti L - lepo bilo još![]()
Ž - žao mi za šljivu, Z - zato će da bude dogodine bolja, I - i svakako javi adresu bilo kako J - jerbo imadem jednu knjižicu za tvoju arhivu K - koju ćeš sad da praviš na novo i da ti L - lepo bilo još![]()
LJ - Ljubimac naš. Nego gde su Mirko, Joca, Đole R4??????? ??? ??? ??? ???
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
M-Manifestacije su odložene do daljnjeg, jer je u fokusu priča o kraju sveta![]()
N-Namerno nećemo se javimo kolko se ti nisi javljao nama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NJ - njonjea O - ostali moramo da čekamo a tol'ke smo pare bacili za učenje azbuke
![]()
P-Pravo je zadovoljstvo poznavati Slovenca koji je za tako kratko vreme naučio azbuku (prosim vas ako sam vas uvredio)
R-Rendžovan četvoran. Djole, kolega, nemoj da si na kraj srceta.![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
S - samo nastavimo, i hvala na komplimentu, al' neki Slovenci 'oćemo da učimo azbuku, nikad se nezna koji će jezik da bude službeni kad dođete u naše Briselsko društvo, al' kol'ko znadem vaš karakter...![]()
T-Tačno je to po pitanju našeg karaktera, mada se azbuka osim u Srbiji, najviše koristi u Kanadi![]()
Ћ-ћу болан у Цанади![]()