![]()
![]()
![]()
CD.![]()
![]()
![]()
![]()
CD.![]()
Važno je da sada ide dobro,nadajmo se da ide i dugo.![]()
Cim ti je poceo vlaziti svecice, odma si mogao zakljuciti da su karike...
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
Mozda bi mogao da nabavis one lance za prozore u boji renola.Da ne strce.
Vidi ga ovaj. Pa to ti je bre dodatna oprema za BeogradGavrilo kaže:
. To ovdi ne treba.
![]()
Tajni savetnik KV kru
Pa sada da budu samo ukras..Pripazio bih ja da sam na tvom mestu...![]()
Part II
Daklem epopeja:
Neposredno posle sređivanja motora kod majstora Miće rešim da zapalim Rešoom do Slavonije (kako ovo blentavo zvuči) i spremam se i na rođendan krećem po majku kad ono:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://forum.renault4serbia.com/inde....html#msg49155
Hoću, neću, hoću, neću... ma idem – poravnam vrata i piči. Samo zbog gužve na grani SRB-HR ne stigoh na okupljanje u Slavonskom Brodu. Temperatura na prelazu preko 40, a na asfaltu Bog te pitaj koliko. Namerno sam sedeo i jedno pola sata terao prva, pet metara, ler, 3 minuta, pa opet prva... i nije se pregrejao motor. Onda sam na čuđenje ostalih vozača vezao majicu na glavu i gurao auto. Čik gurajte vi vaše grdosije od tonu i kusur.
Posle toga sam bio kod majstor Drage na dijagnostici torzija, šapa i ostalog jer sam se nešto zabrinuo da mi se auto naginje nakon puta u Slavoniju pa mi je pro bono popravio predmetna vrata i hvala mu na tome. A o torzijama i ostalom je bio komentar: "Ajde nešto popij da nisi baš džaba dolazio."Sok, sok.
U septembru 2009. mi procurio hladnjak. Opet probaj aditive – taj drek nije ni za krivi... da ne lajem. Elem, oteram kod majstora (saznajem usput da radi za neki BMW servis koji mu samo donese hladnjak, on okrpi i dobar je 3000 dindži) i on kaže biće sređeno. Naravno i pored 30 godina iskustva još uvek ne zna da o(d)zrači Četvorku. Stani, sredi sam... piči dalje.
Oktobar: promena desne poluosovine. Zahvaljujući majstor Dragi iz Omoljice koji je donirao poluosovinu i Klubu koji ju je ničim izazvan dodelio meni na aprilskom okupljanju imao sam istu pa je i to sređeno.
A, da, umalo zaboravih: hvala i gos'n Čokanju što mi je montirao elektronsko paljenje sopstvene (njegove) izrade na aprilskom okupljanju. Radi lepo, ali nisam osetio neku drastičnu razliku. Kaže gos'n Dule: "Videćeš po 'ladnom." E danas sam ga se setio (gos'n Duleta). Izašao ja napolje i krenem da očistom makinu od snega. Komšinica sa jednim autom domaće proizvodnje na J očistila vrata i pokušava da ga upali. On vergla k'o da mu je zadnje i nakon 3-4 pokušaja i minut kasnije upali jadan nekako. Za to vreme ja sam očistio vozačka vrata, ušao, startovao motor iz prve i izašao da čistim dalje. Bilo mi žao komšinice.
Inače zahvaljujući ovoj zimurini, ledu i snegu i prebukiranim beogradskim parkinzima neko mi je ostavio mali memento u vidu ulubljenog levog zadnjeg krila i povijenog zadnjeg branika, ali ništa strašno. Će budu sređeno.
Pre neki dan stavljene su nove sijalice Osram H4 i sad je belo ponovo belo. Inače na levom faru mi je pukla plastična polugica za podešavanje farova, a isti nisu baš najsrećnije naštelovani. Kako ono beše, onim šrafovima iznad i ispod fara se podešava ugao?
Tajni savetnik KV kru
Poklon si dobio kao simbolican znak paznje jer si kompletno smislio i istampao testove
Gornji sraf bi trebalo da podesava gore dole, donji levo desno... Ima negde pisao sam, uvek se pogubim...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Serz hvala za pohvaleNebih ja to ni pravio da nije VAS
Lepo je od tebe sto si izneo svoje iskreno iskustvoto nam treba
Zao mi je brenika al bice to OK.
Ja sam nazalost imao veci pehpukla mi je desna sapa-krak kod glavcine
Promenuli po najvecoj zimi celu torziju
rezultat katastrofa
niti je u pravci,niti u vertikali
![]()
OCAJAN sam
![]()
![]()
CD.![]()
Polako čika Dule, kad malko otopli ondak natenane.![]()
Tajni savetnik KV kru