Spremam se na dalek put sa četvorkom!!! - Strana 10
Strana 10 od 12 PrvaPrva ... 6789101112 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 91 do 100 od ukupno 112

Re: Spremam se na dalek put sa četvorkom!!!

Pozdrav svima, evo konacno smo u mogucnosti da Vam predstavimo plan puta za Dubai. PDF fajl mozete skinuti klikom na link http://www.limit-print.rs/R4Dubai.pdf (idite desni klik pa Save as da bi se izbeglo otvaranje pdf fajla u browseru)
      Vrh

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    42
    Slike
    1

Odg: Spremam se na dalek put sa četvorkom!!!

Momci put je do 00 isplaniran...svaka cast za prezentaciju

ali jeste razmisljali da to malo razvucete....trebacete da spavate...a i steta je kad ste vec tamo u tim lepim arapskim predelima da ne obidjete sto vise stvari....

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Jes, pa da ih pojede deva...
    Extra prezentos, a kako ste se snasli za kintos, ima li kakvih sponzoros...
      Vrh

Iskreno... ideja mi se svidela. I ja imam ideje kad uredim 4ku da idem na putovanja... oko sveta.

Ali ovo sto ste planirali... bolje da ste uzeli i treceg vozaca pa da ste vozili bez pauze i put nazvali...... npr.,.... bez stajanja do Dubai-a. Pa to su kilometraze koje nisu realne za preci u danu. Ne bih da vas obeshrabrim... ali jakim kolima je nekad tesko preci vise od 800km na dan. Jaka su kola... koja imaju zver od motora.. pa kad stisnes... jurcas dalje. Nama je trebalo 7 sati do Sofije.... Mislim da ste se mnogo vezali za rutere... sajtove... koji nemaju tacne vrednosti.. i realna stanja puteva.

Zelim vam svu srecu.... u putu. I sve lepo vreme i bez kvarova. Ali napravite i koji fotografiju. Nije poenta stici sto pre... to ste onda mogli i avionom. Treba da napravite .... kao putesestvije... ides... pa kad ti se negde svidi.. a ti stanes. Pa onda dalje. Ovo je trka sa vremenom i planom.

U svakom slucaju... sretno... i sretno.
      Vrh

Hvala vam svima na podršci
    Što se tiče vremena i kilometraže vodili smo se time da do Dubaia stignemo u što kraćem mogućem roku i da dokažemo da je Rendžer auto koji je vredan poštovanja!
    Ipak ne bi bilo to to da se vučemo do tamo 10-15 dana... To smo mogli i na magarcu
    Putevi kojim idemo su 95% Auto-putevi ,znači put će biti idealan.
    U povratku planiramo da putujemo duže,zastanemo u svakom zanimljivijem mestu,odmaramo,uživamo i provodimo se...
    Što se tiče fotografija i video materijala biće ih na pretek, kolega Zoche radi za jednu poznatu novinsku kompaniju kao fotograf i dizajner pa smo vec dobili ponude da im ustupimo materijal i napišemo putopis koji će objaviti...tako da će to biti profesionalno odradjeno... Imamo i dosta prijatelja u televizijskim kućama koji su već nestrpljivi da objave nešto ovakvo...
    Što se tiče sponzora prvenstvo smo dali kompanijama koje bi donekle imale najveće koristi od reklame a to su: Modriča - industrija ulja , Tigar (Michelin)- fabrika guma , NIS- Naftagas ,
    Jazak - voda.
    Njima su poslati detaljniji planovi puta kao i ponuda za saradnju u vidu sponzorstva...kao uslugu bi dobili svoju reklamu na delovima auta,majicama koje bi nosili,kačketima...kao i profesionalni foto i video materijal po svom izboru koji će eventualno moći kasnije da iskoriste u reklamne svrhe...
    U koliko nam ne daju pozitivan odgovor bacićemo se na pojedinačne sponzore a mislimo da je interes sponzora veoma velik da stave svoju reklamu na ovako jednu posebnu avanturu koja će biti itekako medijski propraćena...
    Eto za sada toliko...verovatno će kolega Zoche još nešto dodati ali u svakom slučaju ako imate bilo kakva pitanja stojim vam na raspolaganju

Vrh

SUPER ALTERNATOR Avatar od  IDIBREACAJE
    Član od
    07.05.2008.
    Aktivnost
    27.03.2014
    Godine
    52

Na povratku stavi jednu devu u R-4.......Možeš posle da je uvališ Palmi za ZOO vrt i povratiš kintu...
    U svakom slučaju ,ludo hrabro i dostojno vlasnika R-4
    Mi puo dare carta igienica !!!!

Kv Crew Rules everywhere!!!!!

Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
      Vrh

Baš lepo, spremili ste daleki put u nulu, samo mi jedno nije jasno: kako ćete doći tamo i nazad, kad na okupljanje u Beograd niste mogli doći? Makar sa ta puta ijem. Nemojte o tome, da nije bila sređena Četvorka... znam opakog tipa, koji nije spavao najmanje 72 sati, al' je sredio Četvorku i, nećete verovati - DOŠAO
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com
      Vrh

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.

Takvi smo mi iz kluba, verovao ne verovao, šta ćeš,
    Mr.4
      Vrh

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    42
    Slike
    1

Odg: Spremam se na dalek put sa četvorkom!!!

Citat katraš kaže:
    Baš lepo, spremili ste daleki put u nulu, samo mi jedno nije jasno: kako ćete doći tamo i nazad, kad na okupljanje u Beograd niste mogli doći? Makar sa ta puta ijem. Nemojte o tome, da nije bila sređena Četvorka... znam opakog tipa, koji nije spavao najmanje 72 sati, al' je sredio Četvorku i, nećete verovati - DOŠAO
    Mislis na onog garavog :)

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
      Vrh

Renault 4 Alpine
    Član od
    01.09.2007.
    Aktivnost
    21.10.2018
    Godine
    42

Srecan put druze,nemoja da te plasi velika kilometraza,ja sam pre tri godine cetvorkom preso 800 kolometara za jedan dan bez ikakvog kvara.
      Vrh

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •