Gde nadje vezni lim?![]()
Gde nadje vezni lim?![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
hehe neces verovati na otpadu,ima covek dva tl-a i u jednom ima i nove delove koje je neko spremio za rad, i to je tako stajalo i cekalo me vec duze vreme
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
I ja sam pomsilio da je nasao nov vezni lim...doctor kaže:
odlican si nego bre sta si se stiso za slke(u),daj neku po danu![]()
johne pa lim i jeste "nov"tj nikada montiran josh je u onoj reparaturnoj crnoj bojici
uh zao mi da ga slikam po danunecu da ga se ovakvog secam
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
Pa tako reciJa bas vrsljam po franzose.de i radim neku kalkulaciju ali ta dostava ce me ubiti
![]()
E jeste te ubolo, za 4000 sve to, manje od 40e, pa to nema smisla, daj i nama malo to drvo sto tako jeftine plodove radja... Hauba nikad dosta![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
on the road again!
An Error Has Occurred!
Nisam se javljao na ovaj topic iz razloga kad sam pročit'o ovo:
"...i dobio sam ga od svog direktora na poklon zbog izuzetnog zalaganja i odnosa prema firmi..." rek'o sam sebi - ovaj direktornikologičar 'oće da ga ubijeil' darom il' troškovima. Ja bi se stvarno
kol'ko vredim u firmi...
Moji, koji rade samnom, svi voze takve nenormalne aute, da im troši litru benzina i kad su parkirani. A ja: Četvorku. Carica je
Jasno pored ostalih nenormalnih auta koji nemaju ni duše ni smisla, da ih tu navedem
Samo neznadem, jesu l'ti to troškovi u eurodrahmamail' u dinarima
pa sad ako su u dinarima RSD, ondak ti je to dragi moj tol'ko kol'ko ja potrošim kad idem na kapučino i nemoj kukati, jedino ako nemaš ama baš nikakvog prihoda, a kol'ko ja znam svi studenti i vrlo loše plaćeni radnici koje voli direktorunđija, pored Četvorke voze i još neki nenormalan auto
i imadu neki prihod. Barem kod nas.
A ako si opet na drumu i to Četvorkomsvaka čast
![]()
hehe pa ovako isprva sam trebao da dobijem megana 2005 1.5 dci al' posto sam odbio unapredjenje jer sam hteo da ostanem sa ekipom a ne da im sefujem megan je otisao drugome a ja sam dobio R4. Cene su naravno u e osim ove poslednje 4000.
An Error Has Occurred!