Nije valjda sve tako crno?
Ma nije,crn je samo 1maj!Velemajstor kaže:
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
khm khm evo me opet na forumuzbog razloga zbog kojih sam i otisao sa istog cu svoje delovanje ograniciti na moju garazu i teme sire "rasprave" (u pocetku zasigurno a kasnije ko zna)
hvala onima koji su se interesovali za moje zdravlje posle poslednje slikeprosao sam neozledjeno a i auto je dobro prosao kako je moglo biti
![]()
sto se auta i radova na njemu tice nije da se nije radilo zamenjene su sve cetiri kapice ventila, jedna guma i josh po neka sitnicaali o tome u nekom drugom javljanu pozdrav ljudi moja garaza ponovo otvara vrata i svi ste dobrodosli da ucestvujete u radovima
P.S. posebno hvala onima koji su uticali na to da se ponovo nadjem ovde![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Dobrodosao![]()
![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Weljkam beka sad daj nove fotke cujem da su pali neki radovi
nadam se da je ostala DC nalepnica na gepeku
![]()
Dobrodosao![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
savo i doktore evo svezih slika
i need some parts![]()
krilo, potkrilo, hauba, vezni lim, migavac/pozicija, far, maska, soferka, alpine felga...![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
Ovo je povoljno za nova http://www.limundo.com/kupovina/Auto...4-nova/1892304
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
hvala snake mada je mnogo to, 1850 je u golashu i ne morash da se zezash sa licitiranjem i preuzimanjem ti njima kesh oni tebi krilo
btw. kupio danas novo krilo, novi vezni lim, dobru polovnu haubu (old school kao savina) sa sve maskom i farovima. sve ukupno 4000 din
sutra polako u "montiranje" podkrilo necu da diram ispravicu ga nije strasno koliko sam mislio po mraku:
An Error Has Occurred!