ccccc, pa ne mislio sam na"epilog"...:)...ali ok...
ccccc, pa ne mislio sam na"epilog"...:)...ali ok...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Ma znam, nego tada nisam imao aparat. Mada pravo da ti kažem, ne volim baš da slikam takve stvari.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Evo ovako. Rešio sam da sredim četvorku. Pošto je u prilično lošem stanju ne znam šta tačno da radim. Da li da nabavim limarijske delove ili da jurim nekog stranca. Pre bih ovo drugo. Ako ima neki dobar stranac a za normalnu kintu pišite.
I da slobodno cepajte u ovoj temi.
Poz.
A sto mora biti stranac, ima i kod nas 4ki sa dobrom limarijom, ako ti nije daleko Sombor mogu da ti nabavim broj lika pa se ti sa njim konektuj pa vidi dal' ima dobre limarije i za koju kintu, a ako hoces mogu ti baciti i koju sliku ako se dogovoris sa njim da se ne vozas dzaba na ovoj skupoci danas.
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
Vidi ne mora da bude stranac, može i dobra limarija a bez motora. Motor je kod mene prešao nekih 115000 i u dobrom je stanju. Samo mislim da će to biti skupo i da mi se ne isplati.
О друже Роландо добро нам дошаоЈел су порасли зубићи
![]()
He,he. Zubići nas kidaju, krenule i petice. Znaš li ti negde neku limarijski dobru četvorku, može i da je bez motora i da nije registrovana?
Ljudi ima li negde dobra četvorka do 500€ (može stranac, može bez motora)? Pomagajte da ne dignem ruke od četvorke.