na ovu skupoću![]()
na ovu skupoću![]()
Kič je niskovrijedno stvaralaštvo s umjetničkim pretenzijama i ciljem dostupnosti što širem krugu ljudi. Najčešće podilazi nerazvijenom ukusu i izvjesnim potrebama ljudi, koje su na granici vrijednosne i moralne neprihvatljivosti, ali s jakim emocionalnim nabojem.
'88 R4 GTL
'80 GS Super 1.3
Ma ubaci plin, bar bocu ne možeš da izbušiš! ???
Tsssjaaaa...![]()
Vi'š ti š'a je burzoazija...
![]()
![]()
Ako nemate kruha pijte benzin, ili kako je rekla ona Antoneta... Iiiimaaaa seeee.... Sta da ti kazemmmm... Nije da cu muljati... Evo, da budem kao i vi - i ja cu da kukam kako je trosak benzina sve veca i veca stavka koja opterecuje kucni budet...
![]()
![]()
Ali...![]()
![]()
Prije nego ti Jan da kromirani rezervar daj malo vidi koji je datum u mjesecu... Da joj nisu dosli ''oni dani u mjesecu''... To ti je normalno, kao i na Pucku kad se preko noci umrlja sa necim bijelim sto mu iscuri... Ako je ipak dosla ''crvena teta iz Rusije'' - onda samo redovno mijenjaj one jastucice sa vatom... na pocetku idu oni na kojima pise ''Zupa zauglig'' ili, kako vi Slovenci kazete, ''Zelo močno vpijeju''. Nakon dan-dva idu oni sa oznakom ''Normal'' ili ''Kmalu v uporabi'', odnosno samo sto ne pise ''Evo... Strpi se jos malo...''
![]()
![]()
![]()
''Nego kako je tamo...? 'Laaaadnoooo, aaa?? ??? ??? Jes'... Al' standard...''![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Katras ne se nerviras, nego si to trebao po majstorski, zvakom. Jes lako je meni sad da kenj*m ali sledeci put, a bice ga jer rezervoar propiski na oko 25 do 30godda znas
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Kome nije curio rezervoar ko da i nije vozio cetvorku![]()
Ma uvek neko sra..nje!Nadam se da si vec resio rezervoar,i da je sad sve ok![]()
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
u podalpiji
na plin
Četvorku
![]()
Evo bio jučer kod Jana i dobio rezervoar, danas idem kod druga da ga montiramo. Val'da će ovaj da drži Carićinu životnu tekućinu.
Ali, kad sam već bio tamo, reč je dala reč i pošto imate dosta problema sa bilo kakvom limarijom za vaše ljubimce, sa Janovim bratom Andrejom popričali smo malo o tome. I Andrej je rekao - nema problema. Tako, da ako neko treba bilo kakvi limarski deo, Andrej će ga rado napraviti, treba mu samo fotka i točne dimenzije. Radi od kvalitetnog lima i po želji može se i cinkovati. Na primer, Oranžinina Četvorka će da ima šasiju, k'o iz tvornice da je došla.
Evo, ovo su neki unutranji blatobrani za Četvorku, cena 25€drahmi
A onda mi je Jan ekskluzivno dozvolio, da smem da stavim samo neke detalje o njegovoj novoj aždaji od Četvorke
ovako će da izgleda prednji dio (Frma, čovek ti je zahvalan do nebaza migavce)
prednji trap je izmenjen kod amortizera. U Autocommercu su mu preradili amortizere od mećke, pa je njegova Četvorka nabijena na tlo
felne od 15'' sa gumama 185/45
a ovo dobijam za ljubitelje kroma
Motor mi nije dozvolio da fotkam, kao i neke druge detalje, koje ćete imati priliku videti u živo u Huniji na druženju. I, da, nagovaram ga, da Andrej doveze Sinpara![]()
Bravo! Pogotovo za limariju![]()
Profi!!!![]()
![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO