Carica - Strana 22
Strana 22 od 25 PrvaPrva ... 121819202122232425 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 211 do 220 od ukupno 242

Tema: Carica

Renault 4 GTL Avatar od  frma
    Član od
    23.03.2009.
    Aktivnost
    03.09.2015
    Godine
    57

Re: Carica

Prvo pehar za najauto Renault susreta Slavonski Brod
    A sada i pločica kao točka na i
    Sve čestitke

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Све честитке за царицу

Renault 4 TL
    Član od
    09.06.2008.
    Aktivnost
    29.11.2025
    Godine
    39

Čestitam!

Renault 4 Alpine Avatar od  petak
    Član od
    24.08.2009.
    Aktivnost
    04.07.2017
    Godine
    46

Od pustih tabli, tablica i inog na kraju se neće ni znati da je radi o R4.
    Jedino ako pročitaš na kojoj tablici
    R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
    R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
    Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005

Citat edo kaže:
    Izvini sto ti upadam u temu,ali mene zanima SVS sta to znaci,jer ja kad sam uzeo Kadett ja sam imao ovaj Certifikat,neznam dali se vidi sa ove slike sto sam okacio:

Uploaded with ImageShack.us

Jos jednom se izvinjavam sto sam upao u tvoju temu,ali vidim da tvoj drugacije izgleda!
    Ništa, ništa, sve okej Edo. Vidi u čemu je razlika: ti si dobio auto koji je registrovan (koliko sam mogao videti na fotki) kod SVAMZ kao oldtajmer, znači Slovenska veteranska avto moto zveza i to je sasvim komercialno društvo, kod kojeg možeš nabaviti certifikate, tablice, značke, nalepnice za određenu cenu.

Vidi link: http://www.svamz.com/artikli.html

A SVS je Slovenački savez Starodobnih vozil Slovenije, pod okriljem FIVA-e, međunarodne organizacije, koja se bavi isključivo sa oldtajmer vozilima. I tu se tablica NE KUPUJE, NEGO SE JU DOBIJA na osnovu verodostojne dokumentacije, uređenja, izgleda vozila...
    A to je vrlo bitna razlika kod oldtajmer automobila dali si kao vlasnik auta to kupio, il' je tvoj auto, ne ti to dobio.

A za ostale oko kačenja tablice: ta ide na Caricu samo kad su oldtajmer susreti, ne na druženja i okupljanja. A da će biti u njoj kad budem tamo išao, to je jasno
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Hvala na odgovorima,i jos jednom cestitam Carici i vlasniku na plaketi !
    Ja sam na Opelu ovde u Madjarskoj ponovo nosio na "Muzeális Minősítő Bizottság",gde sam dobio opet nove plakete,a Slovenacka mi je jos uvek vredela,ali to sam morao predati!
    No sve u svemu necu vise upadati u tvoju temu,i jos jednom C E S T I T A M

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    42
    Slike
    1

Odg: Carica

CIKA Katras :) hihihi cestitke Carici :) i jos puno takvih nagradica da pokupi :P

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''

Renault 4 Alpine
    Član od
    25.07.2009.
    Aktivnost
    03.08.2016

Cestitam za tablice da ih nosis jos dugo godina :) :) :)

Citat katraš kaže:
    E, Argonaute, posle =banja nema kajanja, zar ne? Šta ću sad? A da Pančevo (Sigurnost, jel?) još radi šajbne za auto - nismo znali u Sloveniji. Da bi se znalo, Jan ne bi kupovao kod Franzose.de sve za Četvorke, ni on, kao niko, nema stablo sa eurima na granama! Šteta što nema neki prostor na forumu baš za takve stvari, sa linkovima do njih naravno. Nadam se, da se vidimo u SB. Pozdrav
    Ja sam postavio pre par meseci obavestenje za soferku

http://forum.renault4serbia.com/inde...ic,1772.0.html

a sad sta je tu je mozda opet nekome pomogne :)

Citat edo kaže:
    ...na "Muzeális Minősítő Bizottság",gde sam dobio opet nove plakete,a Slovenacka mi je jos uvek vredela,ali to sam morao predati!
    Eto vidiš, šta se mora, kad se kupuje u Sloveniji plaketa a ne kad se ju dobija Moja Carica ako ikad bude išla, idu i te sve tablice zajedno sa njom

www.slepsluzba.com

U subotu, 2.aprila bio sam sa boljom 3/4 na susretu kolekcionara modela automobila u Zagrebu. Naravno, išao sam sa Caricom, ono prekrasan dan, sunce, Carica ispolirana, sija k'o oči moje bolje 3/4 kad gleda mene kako rintam u onoj kučici u cveću...i tako, prekrasan dan. Upoznao sam i našeg člana Majka iz podalpije, odličan momak.
    I tako dok je bilo upoznavanje sa novim drugovima, roštilj se ukrivljuje od delicija na njemu, tekučina od vode i hmelja raznih vrsta...uglavnom, super.
    Kad uleti jedan od učesnika i pita: Čarli, jel' ti voziš benzin u gepeku? A ja, ono:
    Ajd' pogledaj, kaže. I idem. Kad ono, ovo -

Ova moja Carica oće baš uvek da bude u središtu pažnje Danas idem do Jana po novi rezervoar i još neke sitnice. To mi je verovatno kazna od gore zbog 1.aprila il' šta

Frmo, žao mi je što si bio zauzet. Bilo je više nego odlično, samo za mene prekratko. Morao sam na brzaka nazad u podalpiju i tako sam potrošio dva rezervoara goriva na relaciji Zagrebgrad - Žužemberkcity

Ali, sad mogu mirno da kažem, da sam jedini vlasnik Četvorke, koja i kad je parkirana troši 5 litara na sat

www.slepsluzba.com

Slične teme

1. CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
    Autor katraš u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 466
    Poslednja poruka: 24.06.2011, 19:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •