Djordje, dobrodošao nazad među nes, a šasiju nema da kratim, ostaje ista. A kako ću to da izvedem sa sedištima: vrlo elegantno, imat će taj autić duuuuuuuuugu haubu, tako da če da izgleda k'o Duesenberg, il' Mercedes 540 K. Kad bude gotovo, a to če bogami da potraje neko vreme, nije lako do delova, vidit ćete.

Citat
, ali ne kontam kako ces to izvesti
. Sasija je takva kakva jeste u r4,pozicije vjesanja su tu gdje jesu... i tu dugu haubu bi mogao nakalemiti samo naprijed, ako bi pizicija prednjeg sjedista bila na istom mjestu. A koliko vidim navedeni Mercedes 540 K ima prednje sjediste tik iza zadnjeg tocka...a u katrilaku to nije tako...tako da il ces morati kratit sasiju pozadi pa produzavat naprijed haubu, ili varijanta koja je meni logicnija je zadnje sjediste izbaciti, pa na njegovo mjesto(ili malo naprijed) stavit prednje pa dotle da ide hauba a da se produze vratila od volana i mjenjaca, i premjeste papucice... tako da... kako ti to kontas uraditi ?
koji su došli u moj mali ŽMBK da dokrajče i ono što turci nisu mogli, sigurno znadu, kako mi je bilo srce radostno
kad je Carica u donji desni ugao šoferšajbne dobila kamenčinu ispod kotača jednog omanjeg kamiona od 25 tona i naravno: napravila rupicu.
. Zašto? 
, samo malko: u pitanju je njegov zmaj od Alpine) a onda je počeo. Najpre je izvadio 31 godina staru šajbnu. 

, a za usput sam dobio nešto da donesem Frmi, Friku a za onaj keder Doktore - nije ga još dobio.
se i on i
ja. Bit će i toga