Carica - Strana 19
Strana 19 od 25 PrvaPrva ... 9151617181920212223 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 181 do 190 od ukupno 242

Tema: Carica

Re: Carica

Citat cokanj kaže:
    Koliko ja vidim odavde gos, Katras ti samo dobro servisiras sebe i tvoju Lepsu Vecinu a na Cricu ni icc ne dajes
    Posveti malo vise paznje Carici i ona ce ti duplo Vratiti
    Mlogo pozdrava iz mokrog Srema
    CD.
    OPA, jes'l'ti živ? Ja mislio ono, nedaj Bože! Ma servisiram ja Caricu i moju bolju 3/4, kako treba. Al' ovo je stvarno bilo nešto, što nikako da skontam Pojma nemam što je bilo uzrok tome, al' sad' radi k'o Doxa sat!
    Nego - jes'li ti u augustu u blizini za mogućnost susreta u Srbiji? Ja posle mora obavezno dolazim i na Beogradsko more, pa da s provedem k'o čovek, a ne onako kako ste nas primili na prošlom susretu Ubit' ću Bibazokija, Jocu, Djoleta, Pashu, Whitesnake-a, Sawoodeen-a.....ma sve po spisku, čak i onog opakog, zamazanog.
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    29.09.2014
    Godine
    43

Citat katraš kaže:
    Citat frma kaže:
    Ista stvar se desila i na mom GTL ovih dana a sada radi bez problema,da nismo nasuli u BG neke gremline u rezervoar
    Zanimljivo, samo nama dvojici. I meni sada radi bez problema. A ono gorivo iz Srbije potrošilo se već odavno, ali ko zna, možda se nešto nalepilo pa sad pomalo zezuka, jel?
    Meni malo trokira auto na benzin,jos ima onog supera 95 iz okoline Ljubljane.

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    11.01.2022
    Godine
    68

Citat katraš kaže:
    Citat cokanj kaže:
    Koliko ja vidim odavde gos, Katras ti samo dobro servisiras sebe i tvoju Lepsu Vecinu a na Cricu ni icc ne dajes
    CD.
    OPA, jes'l'ti živ? Ja mislio ono, nedaj Bože! Ma servisiram ja Caricu i moju bolju 3/4, kako treba. Al' ovo je stvarno bilo nešto, što nikako da skontam Pojma nemam što je bilo uzrok tome, al' sad' radi k'o Doxa sat!
    Nego - jes'li ti u augustu u blizini za mogućnost susreta u Srbiji? Ja posle mora obavezno dolazim i na Beogradsko more, pa da s provedem k'o čovek, a ne onako kako ste nas primili na prošlom susretu Ubit' ću Bibazokija, Jocu, Djoleta, Pashu, Whitesnake-a, Sawoodeen-a.....ma sve po spisku, čak i onog opakog, zamazanog.
    Ta ideja uopste nije za pocenjivanje Mi smo ZAAA Samo da se ovo ludo vreme stabilizuje Mlogo mi je drago da nisam na tvom spisku
    Inace nisam bijo na netu jerbo mi pauk odno kompjuter Lopovi
    CD.

Citat cokanj kaže:
    Citat katraš kaže:
    Citat cokanj kaže:
    CD.
    Ta ideja uopste nije za pocenjivanje Mi smo ZAAA Samo da se ovo ludo vreme stabilizuje Mlogo mi je drago da nisam na tvom spisku
    Inace nisam bijo na netu jerbo mi pauk odno kompjuter Lopovi
    CD.
    Napisao sam ja lepo - sve po spisku - a, tamo si i ti

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    11.01.2022
    Godine
    68

Dodi dodji
    CD.

Pošto je topic "dihtunge" več zatvoren (hvala Savo za dihtunge ) a znam šta je radoznalost, ovako.
    Gledam ja onu plavu Četvorku, čekam Jana da dođe po nju, nema ga, malo kontam i skontam - napravit ću, jasno uz pomoč majstora za takve stvari, na šasiji Četvorke nešto za dušu. Hoću da imam jedan pravi oldtajmer, pa makar bila replika, nema veze, sad je FIVA dodala još dve kategorije, i to D i E. I u tu zadnju idu replike, registrovane k'o oldajmeri. Počeo sam sa rasklapanjem - e, to radim sam uvek kad nađem vreme, lepo sve operem, složim u kutije, limariju lepo obrusim do lima, zaštitim i tako, znate kako to ide. Kad dođem do gole šasije, pregledat ću, da li treba peskarenje, zavarivanje, uređivanje, onda to gonim kod svojih majstora za limariju na Dvor i u Klečet (selo pored ŽMBK-a) i ondak dođe na red motor i svi sklopovi (zato mi trebaju dihtunzi, gde ih samo nađe )a na kraju če da bude nešto vrlo slično ovom, samo da je volan na levoj strani, bez brisača i grijanja, bez krova. Jerbo ču tog lepotana da koristim isključivo u letne dane sa suncem.

A ovu fotku sam jednom več stavio na forum, a sad ponovo. Ovakvo čudo radim, tol'ko da se zna.

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

Puno srece u realizaciji projekta
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    18.05.2016
    Godine
    43

Opala sjajno

p.s.očekujemo izlet do Jana kad dođemo

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

Nismo ni sumnjali u tebe,ja sam predpostavio da hoces tako nesto da uradis
    ......we are the first to program your future......

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

Katras projekt ti je lud totalno u pozitivnom smislu rijeci lud naravno

Nego...ovo cudo sa slike ime tockove iza prednjeg sjedista a katra ima izmedju toga jos jedan red sjedista i gepek iznad toga... kako to kontas srediti skracivanjem sasije il nekako drugacije ???

Nego jedna preporuka...posto je R4 vrlo tih auto kad ti ovo cudo bude gotovo...skrati malo auspuh...izbusi i tako to :) jerbo bi bilo dobro da se ova stvar cuje kako malkice brunda

EDIT: Eh da: Sretno sa radovima ;)
    Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
    da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
    U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Slične teme

1. CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
    Autor katraš u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 466
    Poslednja poruka: 24.06.2011, 19:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •