Carica - Strana 18
Strana 18 od 25 PrvaPrva ... 8141516171819202122 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 171 do 180 od ukupno 242

Tema: Carica

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    11.01.2022
    Godine
    68

Re: Carica

gos. Katras ja znam da si ti sve ovo smislio jos kada si kretao na jug. Video fotke i to kao neki klub, klinci bla, bla. Iz ciste obesti si namestio tu zvrckicu da vidis sta ovi kobasicari so, jug znadu Bez znanja lepse 3/4 Carica je znala ali nije mogla reci Hteo si da miniras susret mislo si da ce ti uspeti
    Derane i mi kojna za trku imamo Nama ni kisa nista nemoze
    Ako kojim slucajem se zeznes i ponovo dodjes smisli nesto orginalnije

Ko razume shvati ce
    PS. Drago mi je da ste se lepo vratili
    CD.

Citat cokanj kaže:
    gos. Katras ja znam da si ti sve ovo smislio jos kada si kretao na jug. Video fotke i to kao neki klub, klinci bla, bla. Iz ciste obesti si namestio tu zvrckicu da vidis sta ovi kobasicari so, jug znadu Bez znanja lepse 3/4 Carica je znala ali nije mogla reci Hteo si da miniras susret mislo si da ce ti uspeti
    Derane i mi kojna za trku imamo Nama ni kisa nista nemoze
    Ako kojim slucajem se zeznes i ponovo dodjes smisli nesto orginalnije

Ko razume shvati ce
    PS. Drago mi je da ste se lepo vratili
    CD.
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Nisam znao da c.Dule radi, taman krenuo sa kuferom za generalnu

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Ovog vikenda, koji je proš'o, a vreme nas je dva dana super služilo, sad je opet kiša, desilo se mi nešto, što nikako ne mogu da kontam. Naime Carica je stala! Kako je bilo? Ovako:
    idem ja lepo u nedelju prepodne u trgovinu, kao uvek, u nabavku za nedeljni piknik sa prijateljima u Dolenjskiom Toplicama. U subotu, jedan dan prije, bili smo na skupu našeg kluba (fotke idu sa tekstom na topic Okupljanja) i bilo je sve ok.
    A ondak nedelja: izađem ja iz trgovine, popijemo kapučino sa društvom, ondak ja rešim, da je vreme ići kući, palim Caricu i vozim se pet (5) metara, kad ona STANE. CRKLA da joj mamu i tatu IMV-jevu...Šta je sad? NIKADA me nije ovako pustila na putu. I tousred ŽMBK-a, na glavnom trgu
    Pošto me niko nezna i pošto me ne vole, okupilo se nekolicina njih, da pomognu. A ja, mrtav 'ladan verglujem, a ona nikako da pali, kad ja zamiris'o benzin. Izlazim van, otvaram haubu i šta vidim: kompletan karburator, marke Zenith 28 IF zaliven benzinom i benzin teče na auspuh. Odmah krpu, brišem k'o blesav, ne znam šta ću, kad sedne Andrej iza upravljača i kaže, ja ču da verglujem, a ti vidi šta je, kad ona, pokvarena, odmah pali!
    Odoh ja kuči da vidim, šta je to, (dovezla me do kuče) odmah stavljam stvari iz trgovine u predsoblje, idem van, otvaram haubu, gledam karburator, a on suv k'o biber.
    Svejedno, skidam ja vazdušni filter, gledam u karburator (zašto bre, kad pojma nemam???) i probam onako iz šale, a malo i da imponiram moju bolju 3/4 kako se ja razumemu auto, šrafcigerom da pomerim jedan vijak na poklopcu karburatora iznad prostora za benzin gde je plovak. Kad ono.....svi šarafi odvrtani, jedva drže poklopac.
    Pametan, kol'ko jesam, odmah zategnem te šarafe i dve matice kojima je karb učvrščen na usisnu granu. Sve je bilo labavo, ko pas na ježu
    Pa sad pitam: jel' treba to češće kontrolirati, jel to normalno da se odvije i olabavi? U nedelju sam se ondak vozio bez problema, danas ne, jerbo je vreme kod nas takvo, da neznam, jel' to plače nebo il' piški Bog, pada ko iz one naftne bušetine u Meksičkom zaljevu.
    Sad je kako treba, al' da izbegnem ovakve neurotične poglede na Caricu: šta se radi i kako se radi?
    Tenk's

www.slepsluzba.com

Renault 4 GTL Avatar od  frma
    Član od
    23.03.2009.
    Aktivnost
    03.09.2015
    Godine
    57

Ista stvar se desila i na mom GTL ovih dana a sada radi bez problema,da nismo nasuli u BG neke gremline u rezervoar

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Nije moglo samo od sebe koliko znam, ako je neko cackao karburator pre pa zaboravio da dotegne sve... Ne znam da s eikome tako nesto desilo...

Renault 4 GTL Avatar od  Deki
    Član od
    19.11.2009.
    Aktivnost
    31.05.2020
    Godine
    52

To vam tek sad ove nase NIS sandzave izlaze iz tankova i napadaju karbove. Nase jadne cokulice su vec oguglale,isle su i na gore derivate! Tesko da ce se to otpustiti samo od sebe,mada je zanimljivo da vam se to obojici desilo ,nije bas uobicajno da se sarafi otpuste sami od sebe!

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Mnogo ste vi to razmazili, prava cetvorka guta sve

Citat frma kaže:
    Ista stvar se desila i na mom GTL ovih dana a sada radi bez problema,da nismo nasuli u BG neke gremline u rezervoar
    Zanimljivo, samo nama dvojici. I meni sada radi bez problema. A ono gorivo iz Srbije potrošilo se već odavno, ali ko zna, možda se nešto nalepilo pa sad pomalo zezuka, jel?

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    11.01.2022
    Godine
    68

Koliko ja vidim odavde gos, Katras ti samo dobro servisiras sebe i tvoju Lepsu Vecinu a na Cricu ni icc ne dajes
    Posveti malo vise paznje Carici i ona ce ti duplo Vratiti
    Mlogo pozdrava iz mokrog Srema
    CD.

Slične teme

1. CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
    Autor katraš u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 466
    Poslednja poruka: 24.06.2011, 19:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •