Ajde katras ne metiljajDocekamo te ja i frma u Slavonskom Brodu i zajedno za Beograd!
Ko to tamo peva za beograd
Ajde katras ne metiljajDocekamo te ja i frma u Slavonskom Brodu i zajedno za Beograd!
Ko to tamo peva za beograd
Mozda mozes brodom do Bara pa iz bara vozom za Beograd.
Ako ides brodom napuni kabinu loptama za svaki slucaj.
frma potpisuje![]()
Ma, dolazim ja, gurao ja Caricu 500 kilometara ako treba. Naravno, najpre u Brod, pa ondak za Beograd. Samo sam mislio, da bi u jednu stranu vozom, ali kad sam razmislio, bolje mi je Četvorkom. Lepo, lagano.... Vidimo se
Uh, skoro zaboravih: posle priče sa Iluzijom, Janom i još nekima, koji imaju Četvorke ali nisu na ovom forumu, postoji velika verovatnost, da nas bude došlo na susret malo više. To bi bilo - bar meni - super. Već samo face na granici, ako dođemo u kolonici...
I za svaki slučaj još da uzmem pentu, jelArgonaut1 kaže:
![]()
Opreza nikada dovoljno.
Dok se oprezni pakuju svi im se smeju kada zagusti svi trce kod njih pomoc![]()
Danas stigla još jedna Četvorka, godište 1979, 85000 kilometara, vozna, ispravna, neregistrirana, ali tehnički sasvim ok., 200 eura ili 400 KM ili 1500 KN ili 20.000 DIN. Original boja, treba ruku koja če ju sa ljubavlju doterati kako treba. Evo, Djordje ili bilo ko - čeka na svog obožavaoca. Tablice su bile stavljene samo za dostavu (vidi se, da nisu identične napred - pozadi, al' to nema veze, papiri su ispravni za nju). AKo je niko ne uzme do kraja ovog meseca - ide za rezervne delove ili za preradu u oldtajmer na način koji sam več jednom pokazao. Pa sad...na volju je.
Pa ti još malo i ima da prešišaš g. Jana po broju renolčeka u dvorištu....
Nema šarke(tečaje) napolju. Nisam siguran da je godište 1979, mora da je mlađa.
Ako izuzmemo kromirane detalje i nedostatak plastika na boku školjka djeluje kao neki GTL
R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005