Carica - Strana 12
Strana 12 od 25 PrvaPrva ... 2891011121314151622 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 111 do 120 od ukupno 242

Tema: Carica

Re: Carica

Rezervna guma mu je tako u originalu. Obavljena kožom, goveđom, belom, ko auto. Jeste makina, jeste redak, al' došlo mi tako da mogu da ga nabavim povoljno, a neću da ga imam - ja sam Četvorkaš. Pa sad ti kontaj staru pamet.
    Al' auto je stvarno bonbona. Ko voli - nek' pita za cenu. Ima da sedne na dupence zbog veselja
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Ideeeeeessss... Auto je uistinu cudo!!! ??? I u strava je stanju... Imas PM...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Lepo, lepo.
    Nema problema, tvoja garaža pa parkiraj šta ti je volja.
    Tajni savetnik KV kru

Prodato. Za 1500 eurodrahmi (definicija valute po predsedniku Kvarnerskih državnih zakladnih finansija Friku) i to drugi dan, susjedu u selu. Dobar je susjed. Čuva mi dvorište, kad mene nema
    Znate li vi kako je kod nas? Pojma nemate!
    Naime, ako jedan Slovenac ima rasnu kravu, hoče i susjed baš takvu ili bolju. Ako jedan u selu ima oldtajmer, hoče i sused da ga ima, ali bolji od Četvorke. Ako imaš ljubimicu, hoće sused dve da ima. I tako je došlo, da je Rover - kako doš'o tako oš'o - več u drugom vlasništvu.
    Malo se čoškam po glavi, da sem se dosta zaj.....Sad ga prodaje za 3500 eura. Izem ti slobodno tržište i to baš meni da se desi idiota na kubik.

www.slepsluzba.com

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Ma bar si miran, možda bi komšija u tvom odsustvu pao u iskušenje da ga mazne. Ovako si ipak profitirao.
    A kad je reč o kravama... bolje da ne počinjem... i tu prednjačite jer kod nas komšo ponekad ne da ne želi da on ima bolju nego da tvoja crkne.
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Nije tema za viceve, ali nije ni daleko:
    Kad je Bog jedan dan htio pomiriti Bosanca i Slovenca koji su bili susjedi i vazda se svadali... I jdan dan bogu dozlogrdi, pozeve ih obojicu i drekne na njih:
    '' (<--- ovo,ovaj smajli, bas ne prilici slici Boga, ali ajde... I Bog se tu i tamo mora rasp...PIIII...diti...) Dosta je bre vise ( Hmmm... Sad mi Bog lici na Pasu... ) i vi i vase svade!!! Od sada pa na dalje ima da budete mirni!!! Kuzim da se svadate iz zavisti i mrznje, ali od sada ima da vam se ispune SVE zelje koje zamislite i mirna Bosna!! (U ovom slucaju Slovenija! )... ALI ima jedan uvjet: sto god pozelite - dobijete, ALI SUSJEDU IDE DUPLO!!!''
    I sloze se Bosanac i Slovenac sa odlukom Boga i cim su dosli u dvoriste pozeli Slovenac kucu na tri kata! PUF! i eto kuce na tri kata... Ali Bosancu PUF! eto kuce na sest katova.
    Bosanac pozeli najnovijeg Mercedesa od 6 metara... PUF! njemu super Mečka... Svijet ju jos nije vidio, ali Slovencu dve takve...
    Pozeli Bosanac da u dvoristu ima brdo meze i rijeku rakije... PUF! eto dvoriste sa brdom meze i uistinu tece rakija, ali PUF! Slovencu dva brda meze i dve rijeke rakije žubore i jedna se ulijva u drugu...
    Gleda Bosanac... Gleda i kaze:'' O Boze... Dabogda mi se osusilo JEDNO jaje...!!!

Toliko o dobrosusjedskim odnosima... Sad ce modovi da me opletu zbog Ali sta ces... Danas sam bas happy...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Citat katraš kaže:
    Prodato. Za 1500 eurodrahmi (definicija valute po predsedniku Kvarnerskih državnih zakladnih finansija Friku) i to drugi dan, susjedu u selu. Dobar je susjed. Čuva mi dvorište, kad mene nema
    I tako je došlo, da je Rover - kako doš'o tako oš'o - več u drugom vlasništvu.
    Malo se čoškam po glavi, da sem se dosta zaj.....Sad ga prodaje za 3500 eura. Izem ti slobodno tržište i to baš meni da se desi idiota na kubik.
    Ne bih da te obeshrabrujem, ali ovo ti je pušiona za cenu...
    Jutros mi palo na pamet da napravimo inserat u Nemačkoj... Ali ti zaheba stvar....
    Šteta, i auta i love....

Ali da vidiš da te ne pržim bez veze, samo šuti, nemoj da pričaš susjedu za ovo....

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1

Znam, Neb...itd. Znam. Ali sad tu je i gotova priča.

Nego, kako naše lepotice, Četvorke? Ko če doči na susret u Beograd? Svaki dan manje nas...jel' to normalno? Il' se zezamo na forumu???

Ja sam se raspitao, kako bi bilo doći autovozom do Beograda, al' nema teorije (šta je društvo, šta vi tu osim onih fakultativnih ispita koji vam nikada u životu neće trebati (verujte) radite za klub, kojeg uistinu nisam član, al' sam danas skinuo gips i dobio langetu pa sam malko frajer) kako dovesti do vas ipak oldtajmer umesto cestovnim putem?
    Neću da budem uvek onaj koji nešto smutava, al' izvinite: iz cele =b EU može se doći vozom (znači auto gore, putnici u kabine ili bilo što i pići Drale) bilo gde, osim kod vas u Srbiju?????
    1100 kilometara u obe strane, iz Slovenije, - nije to šala za 30 godišnji Damu...
    Ali, ako nema druge - doći će, sa vlasnikom i još čime

www.slepsluzba.com

Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Malopre sam zvao Železnice Srbije i na žalost ne postoji mogućnost da se vozom kola prebace iz Slovenije u Srbiju . Možda može makar do Tovarnika u Hrvatskoj na granici sa Srbijom, a odatle je do Beograda nekih 120 km.
    Tajni savetnik KV kru

Slične teme

1. CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
    Autor katraš u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 466
    Poslednja poruka: 24.06.2011, 19:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •