Carica - Strana 10
Strana 10 od 25 PrvaPrva ... 6789101112131420 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 91 do 100 od ukupno 242

Tema: Carica

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Re: Carica

Carski!

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

Hahahahah e bas si me nasmejao od ranog jutra
    ......we are the first to program your future......

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    18.05.2016
    Godine
    43

Sjajno

kakav majstor

Renault 4 GTL Avatar od  Deki
    Član od
    19.11.2009.
    Aktivnost
    31.05.2020
    Godine
    52

Ha,ha,ha eto kakvi narastji rastu,pa da je prosle godine rodjen morao je cuti za cetvorku . Sad mi ja malo lakse kad cujem da `vakih dijabola ima i van zemlje Srbije,svaka castm Katras,ovo ide u kandidaturu za pricu godine. .

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

@Katras a sto tom momku lijepo nisi objasnio da auto nema katalizator zato sto nema izduvnu cijev, nego reciklira gasove u krug

pih to ti je problem nas omladine ... sto nema na gotovo znaci da nema nikako . pa ako cijev nije pozadi onda je nema nikako. ako mjenjac nije na uobicajenom mjestu onda ga i nema. eto ti ga onda razlike sto ste vi stariji morali mozgat svojim mozgom da bi nesto shvatili a mi imamo vikipediju u kojoj procitamo podatak i mislimo da je to 100% tacno i bogom odredjeno i da nemoze drukcije . I onda kad se realnost pokaze kad drugacija od naucene teorije , dobije se samo tupi izraz lica koji kaze to nemoze da se rijesi,nemam potreban manual .

Pitam se samo hoce li doticni klincek u svojoj prvoj bracnoj noci ili nekoj prije nje , tako mutavo se izraziti "nema izduvno uduvne cijevi" ako mu se partner okrene onako kako ne pise u vikipediji ili gdje vec

Trebo si ga vala Katras odma dizalicom u glavu opalit kad ti je reko da nema rucne

dobra prica pravo
    Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
    da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
    U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Renault 4 Alpine Avatar od  LaQuatrelle
    Član od
    01.02.2009.
    Aktivnost
    15.08.2015
    Godine
    42

Auuu kakva priča Ima da spavam kao beba posle ovog humora
    Gari :)))

Renault 4 Alpine
    Član od
    25.07.2009.
    Aktivnost
    03.08.2016

Imao sam ja jednog takvog pacijenta dok sam radio u policiji.
    Zaustavio skodu mislim da je bila ona 105 ,otvorio prednju haubu i kaze nema motor.
    Drugom prilikom je uzeo coveku saobracajnu gleda podatke o prvoj registraciji i kaze -ne slaze vam se saobracajna sa tablicom.
    Covek mu kaze- mora da su mi zamenili tablice na parkingu.

ma ima ih svugde, ali ovaj moj mi stvarno i danas nabaci smeh na lice. Genije, zaista
    A moj komšija je policajac u mirovini, pa kad sam mu pričao šta se desilo na tehničkom, smej'o se ko blesav. A onda mi kaže jedan događaj, dok je još bio aktivan. Kaže, postavili radarsku kontrolu a neki kilometar dalje su zaustavljali vozila. Kaže on preko veze, da zaustave Pežo 407 zbog prekoraćenja brzine, bele boje, registarsku i to.
    Posle, kad su završili vidi on u dokumentaciji, da nema tog Pežoa na spisku i pita ong koji je zaustavljao: pa što nisi zaustavio onog sa tom i tom registarskom, kad on njemu odgovori: pa nije bio Pežo, na njemu je pisalo PEUGEOT!
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Eto, sad kad sam "invalid" i ne mogu voziti, imam vremena i za druge stvari osim lenčarenja. Usput - ubi me ovaj gips, još do sredine marta
    I tako, doš'o mi drugar u posetu, pričali o Četvorki, kad ono BUMF - kaže, da postoji na netu kompletan test Četvorke TL Special, uzet iz starog Auto Magazina iz 1977 godine! Odmah sam proverio - i stvarno! Evo linka:

http://admin.adriamedia.si/ADMIN/upl...cTU8FEa6dI.pdf

Jeste, da je na Slovenačkom, ali jedna zanimljivost: crvena lampica BRAKE se MORA upaliti, ako je sa kočionim sistemom sve ok.
    Pa, sad: jel' to stvarno tako, il' je novinarska greška? Malko sam zbunjen, jerbo sam dao, da mi odvoje onu žicu, da ne gori lampa više...
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Pa ta je kod mene radila malo drugačije, naime kad stisnete taj taster upali se sijalica ako je sve u redu sa kočnicama. Šta je u stvari ona proveravala (indicirala) nemam pojma, da li obloge ili ulje (pre će biti nivo ulja)...

Slične teme

1. CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
    Autor katraš u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 466
    Poslednja poruka: 24.06.2011, 19:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •