Po delove,jer bi morali doci licno ili bi se nasao neki nacin za slanje iz SLO za Srbiju?
Po delove,jer bi morali doci licno ili bi se nasao neki nacin za slanje iz SLO za Srbiju?
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Ja mislim da ide.Sigurno idu manji delovi.Samo je pitanje cene,jer je sigurno skuplje nego kot vas.Pa ondaje tu i postarina.Trebalo bi proveriti-uzporediti isti deo kot vas i kod nas u sloveniji.Pa da vidimo sta izadze.Pozdrav![]()
Slažem se sa Iluzijom a zato postoji jedno rešenje: napravite spisak, dođite kombijem, natovarite i pići. Cene su možda više, ali morate uzeti jednu stvar u obzir: čovek je kao i svi mi u Sloveniji, što znači onu EU, a tu su cene druge. Naravno, i plate. I penzije. Ali neki originalni delovi, tvorničko pakirani, na žalost ili sreću, dobije se kod Jana. Evo, ja sam narućio baš neki dan kod njega neke stvari, koje nema ama nigde kod nas. Šta to? Pa običnu pumpicu za vodu za pranje šoferšajbe. Cena? Pa, dao sam mu brisaće...![]()
Ko to kaže, da Četvorke nisu Auti? Da su ružni, nesigurni i šta znam šta još. A evo, danas prepodne na ocenjivanju u mom klubu, vid' ovo:
A ko je to dobio? Pa, zna se, Carica!!!!!
Plus homologacijsku tablicu oldtajmera, plus ocenu vrednosti, plus da moram častiti sve one forumaše, koji su mi pomogli, da je takva, kakva je![]()
![]()
![]()
Auu,svaka cast,tako se to radi![]()
Cestitamo,bravo za Caricu!!!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Čestitam!!!
Tajni savetnik KV kru
OpaČestitamo
![]()
Gari :)))
Ja,superrrrrrrr.![]()
![]()