Carica - Strana 5
Strana 5 od 25 PrvaPrva 12345678915 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 41 do 50 od ukupno 242

Tema: Carica

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Re: Carica

Cestitke i od mene
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

A đe na 'aubu, crrrrni čo'ečeee... (sala, normalno )

Cestitam na trofeju... Uistinu je zasluzila... Sa crnim veznim limom... Autic je uistinu bomboncic!!!
    Imam jedno pitanje. U Njemackoj oldtimeri imaju oznaku ''H'' na kraju brojcano-slovcane oznake na registraciji. Kao Historical, ili kako se to vec kaze na njemackom. Je li u Sloveniji ono ''P'' na kraju ista ta spika ili...?!?! Odnosno koja je razlika u registraciji oldtimera i obicnog auta?!?! Osim registracije za 60 Eura...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 GTL Avatar od  Deki
    Član od
    19.11.2009.
    Aktivnost
    31.05.2020
    Godine
    52

Svaka cast!!!

Friče, u Nemačkoj imaju oldajmeri to slovo, a kod nas je posebna tablica, koja se učvrsti na zadnji ili prednji deo auta. Tablica je ovalnog oblika, sa godinom proizvodnje, tipom vozila i reg.oznakom. Ono napred na Carici je tablica kluba, a ovu homologacijsku dobijam za nekih 14 dana. Onda, kad bude namontirana, poslaću fotke. A Carica je dobila klubski pokal za uređenost auta u (kolko tolko) originalnom stanju.
    Što se tiće razlike između obične i oldtajmer registracije je u tome, da oldajmera ne davaju na savremeni tehnički, nego onaj, već zaboravljeni jerbo nema katalizatora i sličnih suvremenih dodataka.
    A razlika u ceni sa homologacijskom tablicom utiće na to, da je i registracija i cestarina 90% manja od onoga što plačaju obični smrtnici , znači, da nije samo 60 eurića, nego puno manje.
    Ali za dobijanje te homologacije i certifikata, obavezno je imati još jedan auto, koji se svakodnevno služi, oldajmer je samo za poneku vožnju. Kao što vidiš, ja je koristim isključivo za koji izlet sa svojom boljom tričetvrinom.

Ovako izgledaju te tablice, ja dobijam onu sasvim gore, a sasvim dole, zelena je od FIVA-e, međunarodnog saveza oldajmera, a za nju treba platiti dodatnih nekoliko desetina eura a dobija se posle učešča na međunarodnom skupu koji organizuje SVS. Osim značenja, da si član tog saveza, ne daje nikakve ugodnosti, pa sad samo zbog šminke, ne znam, da li mi se isplati i to plaćati, ipak je to cena mojih dva izleta

hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    11.01.2022
    Godine
    68

Cestitam Mlogo mi se svidja
    CD.

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

Pa bravo....toliko lepih stvari od kada si sa nama,samo nastavi tako legendo
    ......we are the first to program your future......

Trudim se, Pasho, treba ovakvim ko što ste vi na ovom forumu davati uvek sve najbolje, ko što ste vi meni pomogli iz srca. Bio nekad kod nas u Sloveniji klub Četvorki (razgovarao danas sa Janom, kaže da ga ubiše telefonima iz svih krajeva bivše naše - tako i treba )al je zbog neozbiljnosti otišao . Ali, zato ste vi tu. I to je to pravo. Ma, u neku ruku jedva čekam, da se vidimo uživo. A do tada -

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

@Katras... a jel imas neko ogranicenje ono kolko godisnje mozes preci kilometara ili picis kolko ti drago?
    Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
    da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
    U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    18.05.2016
    Godine
    42

Čestitam od srca Katraš!

To mora dobro da se zalije kad dođeš

Djordje, nema ograničenja kilometraže. Vozio ti koliko te volja, na svakome je koliko će trošiti svoj auto. Ali ako napraviš u godini 20 ili 30 hiljada kilometara sa oldtajmerom, onda je visoka verovatnoća, da nemaš drugo vozilo. I ako to stvarno nemaš i u klubu to utvrde, znači da si klubu lagao, i onda je BAJBAJ a glasine o tvojoj prevari se šire brže od svetlosti. Pa Slovenija je vrlo mala zemljica...al' je lepa.

www.slepsluzba.com

Slične teme

1. CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
    Autor katraš u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 466
    Poslednja poruka: 24.06.2011, 19:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •