Carica - Strana 24
Strana 24 od 25 PrvaPrva ... 14202122232425 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 231 do 240 od ukupno 242

Tema: Carica

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    11.01.2022
    Godine
    68

Re: Carica

Nista gore skoro nisam vido Al, da vam kazem derani i ja bi metno na moj tako nesto Salim se, SVAKA CAST ko zna taj i ume g,os Jan

A onom Deranu iz Dezele sto mu se provalila kanta za benzin,ta da ti kazem sipo si mlogo ostar bezin zato ti se i provalio, da si sipo ovaj nas lalinski ta nebi se to desilo nas je mlogo masniji benzin
    Katras salim se zao mi je, sredices ti to pa opet zadovolstvo
    CD.

Auuuuuuuuuuuuuu!Pa ovaj plavi ovako sa slike fantazija kako izgleda!Sve je tip top sredjeno!

Jeste, Jan je pravi, istinski majstor za Četvorke. Ali, to je jako prejako za moje mišljenje. Toliko konja u tak laganom autu ali, njegovo je i basta.
    E, Cokanju moj, znao sam ja da je u tome problem. Da sam barem natočio dizel, pa da lepo zamasti, a ja, tupavko, sipam benzin. Šta ćeš, mator.
    I juče sam sredio rezervoar i još neke sitnice. Na fotkićima...

stavljena SVS ploča, da se vidi

novi rezervoar za životnu Carićinu tekučinu (nije od kroma, al' je obojeno na krom...a, Friče, a )

i na kraju: konačno sam dobio original žute lampe za Caricu. Okrugle, nikakav H4 il' H7 i takve stvare, nego baš one prave, okrugle, žute k'o limun. Nabavka sa strane Jana. Jedne je nabavio sebi za novog zmaja, a i meni jedne za matorog puritanca

hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  San-Sale
    Član od
    06.04.2008.
    Aktivnost
    04.05.2014
    Godine
    40
    Slike
    10

Katraš svaka čast. Jesu ti lampe možda 45/50W?

Renault 4 Alpine
    Član od
    11.01.2011.
    Aktivnost
    17.06.2015
    Godine
    54

Ala sijajuko Vladimirci nocu.
    HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Citat stangla kaže:
    Ala sijajuko Vladimirci nocu.
    ahahahahahahahaha objasnio genije
    SVaka cast katras ali, krenuces i ti u budyenje jednog dana, vidjen si za to

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    11.01.2022
    Godine
    68

Sta reci BRAVO Katras
    CD.

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

A koliko puta smo to vec na ovome forumu rekli...

...''A pocinje tako nevino...''

Prvo wanna be kromirani rezervar, onako potajice... Da je tu, da sija... Al da ga bas ne vide... Kad ti dode, da se mozes sagnuti i uzivati... Kriomice... majjjj preeeešsssss... M-HK-oj, m-HK-oj... G-H-olum... Zaprljaaaat cuuu teeee da nam te ne otmuuuuu... Ali mi znamo da sijaaaaašššš majjjj preešššššsssss...
    Pa onda wanna be halogene xsenon lampe... Prvo zute, pa žuće... pa toliko žute da predu u plavkasto, a to je samo korak do zeljene ledeno bijele svijetlosti. Ma znate onu nijansu ledeno bijele, boju srca Ledene Kraljice...
    Pa nakon toga jos neke điđe miđe dok na kraju ne dode do zeljene faze... Do kraja metamorfoze Carice u Wicked Nasty mada-fak-aaAAA Empress... Perla ljubičasto-pink-ciklama sa shine narandastim bokovima...
    A oni poklopci za felge, odnosno ratkape koje ste mu dali da dobije onu plaketu za starodobna vozila, koja je sad na CNC stroju izglodana iz sirovog grumena zlata, su preinacena u spiners ratkape... Frma mu je dao lezajeve koje je rastavio i izvadio celicne kuglice i zamijenio ih sa biserima koje su vadile izrazito rasne i stasite djevice... Jer, pih... Tesko li je danas kupiti na I-Beju saku dve bisera... Ali, biseri koje rone djevice... A zna se da djevice ne nose nista dok rone... Gole, ne k'o od majke rodene, nego jos golije kao Petakova sasija... I neeeema đeeepova u koje bi spremale bisere dok rone... Nego, ma znate vec kako rajske djevice rone i kupe bisere, necu opisivati... Ono, tehnika ''Iz školjke u školjkicu'' ... Ako to ne znate - nista od ''Sjedi dole, glup si!''
    I tako se spajnersice vrte na SKFearl * lezajevima, a rubovi optoceni dijamantima iza kojih su po sedam mocnih LED dioda koje bacaju mekano, a opet oštro sareno svjetlo na kvake, koje su u biti izrezbarene disko kugle... Disko kugla nije obicna, naravno, nego je svako ono stakalce filigranski izrezbareno u konturu Renola 4 tako da dok ulicom ide Wicked nasty mada-fak-aaAAA Empress okolo nje u ludo režiranoj koreografiji plesu male Cetvorkice... Ovo je tesko opisati, pa sam onaj Weber od Solexa kaze NiikaaKOOooOO... A Čarliz jo-jo-jooOOuUUuumada-fak-aaa Teron samo kaze ''LLLLUUUUdiiiloooOOOoo...''
    A auspuh... Auspuh je nesto posebno...

Uploaded with ImageShack.us Auspuh je u biti krom poliran taaaaako sjajno i taaaako besprijekorno da odasilje do duboko u noc zutu svjetlost koju preko dana doslovce ne da upija, nego krade od Sunca... Ma kazem vam... ''LLLLUUUUdiiiloooOOOoo...'' A auspuh je taman toliko nezaglušujuće bučan da se taman moze sasvim razgovjetno cuti svih devet sub-woofera na tri kilometra udaljenosti...
    Ono u stilu... Kao sustav upozorenja od tornada, par sati prije cujes kako dolazi Čarliz jo-jo-jooOOuUUuumada-fak-aaa Teron ....

TttttvvUUUuuVvuuuuuuuUUUUUu B-B-B BuuuUuUUuuuUUUu.. FTOOOOMpppPB-U-B-B-B-B-BBvuuuoooOOB... Aaaaaaj teeeeejkkkk ju tuuuuu d keeeeendiiii šššoooopppp.... TbbuubUuuuuUu Bu-BUUUP-BuuUU ... Aaaajjj let ju liiik d looolipop...

Lakat vani... Hidraulika rasteze torzije kao cigo harmoniku... Jou jou jouuuu biiiččččssss... Vaaaaaa S aaaappp....??

Ma, sta da vam pricam... Znate kako to sve pocinje...

---------------------------
    * SKFaerl, imenica, kotrljajuća... od lat. SKF SemperKotljajutitisFidelis i eng. Pearl - biser. Visokovrijedni, ne odveć kvalitetni lezajevi u kojim su kuglična tijela zamijenjene biserima; za nepostojeca i vrlolaka do umjereno skoroneopazujuća laka opterecenja.
    Ako ovo citas... Ma ''Sedi dole - glup si!!!''
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Katras a gde si stavio SVS ploču?

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

@frik-ri
    Nravno da znamo
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Slične teme

1. CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
    Autor katraš u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 466
    Poslednja poruka: 24.06.2011, 19:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •