Prvo pehar za najauto Renault susreta Slavonski Brod
A sada i pločica kao točka na i
Sve čestitke
Prvo pehar za najauto Renault susreta Slavonski Brod
A sada i pločica kao točka na i
Sve čestitke
Све честитке за царицу![]()
Čestitam!![]()
Od pustih tabli, tablica i inog na kraju se neće ni znati da je radi o R4.
Jedino ako pročitaš na kojoj tablici![]()
R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005
Ništa, ništa, sve okej Edo. Vidi u čemu je razlika: ti si dobio auto koji je registrovan (koliko sam mogao videti na fotki) kod SVAMZ kao oldtajmer, znači Slovenska veteranska avto moto zveza i to je sasvim komercialno društvo, kod kojeg možeš nabaviti certifikate, tablice, značke, nalepnice za određenu cenu.edo kaže:
Vidi link: http://www.svamz.com/artikli.html
A SVS je Slovenački savez Starodobnih vozil Slovenije, pod okriljem FIVA-e, međunarodne organizacije, koja se bavi isključivo sa oldtajmer vozilima. I tu se tablica NE KUPUJE, NEGO SE JU DOBIJA na osnovu verodostojne dokumentacije, uređenja, izgleda vozila...
A to je vrlo bitna razlika kod oldtajmer automobila dali si kao vlasnik auta to kupio, il' je tvoj auto, ne ti to dobio.
A za ostale oko kačenja tablice: ta ide na Caricu samo kad su oldtajmer susreti, ne na druženja i okupljanja. A da će biti u njoj kad budem tamo išao, to je jasno![]()
Hvala na odgovorima,i jos jednom cestitam Carici i vlasniku na plaketi
!
Ja sam na Opelu ovde u Madjarskoj ponovo nosio na "Muzeális Minősítő Bizottság",gde sam dobio opet nove plakete,a Slovenacka mi je jos uvek vredela,ali to sam morao predati!
No sve u svemu necu vise upadati u tvoju temu,i jos jednom C E S T I T A M![]()
CIKA Katras :) hihihi cestitke Carici :) i jos puno takvih nagradica da pokupi :P
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Cestitam za tablice da ih nosis jos dugo godina :) :) :)
Ja sam postavio pre par meseci obavestenje za soferkukatraš kaže:
http://forum.renault4serbia.com/inde...ic,1772.0.html
a sad sta je tu je mozda opet nekome pomogne :)
Eto vidiš, šta se mora, kad se kupuje u Sloveniji plaketaedo kaže:
a ne kad se ju dobija
Moja Carica ako ikad bude išla, idu i te sve tablice zajedno sa njom
![]()
U subotu, 2.aprila bio sam sa boljom 3/4 na susretu kolekcionara modela automobila u Zagrebu. Naravno, išao sam sa Caricom, ono prekrasan dan, sunce, Carica ispolirana, sija k'o oči moje bolje 3/4 kad gleda mene kako rintam u onoj kučici u cveću...i tako, prekrasan dan. Upoznao sam i našeg člana Majka iz podalpije, odličan momak.
I tako dok je bilo upoznavanje sa novim drugovima, roštilj se ukrivljuje od delicija na njemu, tekučina od vode i hmelja raznih vrsta...uglavnom, super.
Kad uleti jedan od učesnika i pita: Čarli, jel' ti voziš benzin u gepeku? A ja, ono:
Ajd' pogledaj, kaže. I idem. Kad ono, ovo -
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova moja Carica oće baš uvek da bude u središtu pažnjeDanas idem do Jana po novi rezervoar i još neke sitnice. To mi je verovatno kazna od gore zbog 1.aprila il' šta
Frmo, žao mi je što si bio zauzet. Bilo je više nego odlično, samo za mene prekratko. Morao sam na brzaka nazad u podalpiju i tako sam potrošio dva rezervoara goriva na relaciji Zagrebgrad - Žužemberkcity
Ali, sad mogu mirno da kažem, da sam jedini vlasnik Četvorke, koja i kad je parkirana troši 5 litara na sat![]()