Frikomobil ''Pucko'' - Strana 26
Strana 26 od 31 PrvaPrva ... 16222324252627282930 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 251 do 260 od ukupno 303

Re: Frikomobil ''Pucko''

Mislim, da smo si uzeli previše slobode u Frikovom postu i da previše radimo Čovek nabavio Četvorku, žebiga pa šta
    Najpre da se vidi pa ondak kuburom u šumu
    Nadam se, da ču biti numerouno koji će od forumaša da je vidi uživo, a ondak dolazi pravilni izveštaj stanja sa moje strane
    A da dobro izgleda na fotkama... pa i Mae West dobro izgleda...
    Friče, raspalio si nas tom tvojom starudijom od Četvorke, žebala te ona i izvinjavam se za sve ove na tvojoj stranici.
    Bar sa moje strane. A za one blente na jugu pojma nemam
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  petak
    Član od
    24.08.2009.
    Aktivnost
    04.07.2017
    Godine
    46

Samo jedna jednostavna rečenica kao komentar na cijelokupni događaj

PRSTOM U GOVNO!
    R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
    R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
    Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005

I neko, zamisl'o pekmez, pa liznuo

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Svaka cast, auto je vrh vrhova....

Renault 4 Alpine Avatar od  Attila
    Član od
    08.12.2009.
    Aktivnost
    01.06.2012
    Godine
    56

Citat frik-ri kaže:

I da... Ima nesto interesantno. Sjednem u njega - nesto mi cuuuudno u tri PM. Sjedim kao klokan... Visoko, kao u kombiju. I skontam da je sic NOOOOOOV odnosno da nije propao.
    @Katraš: Ali čoveče, istina da je R4 bio 600 Eura, ali ... SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDIŠTA

Citat Attila kaže:
    Citat frik-ri kaže:

I da... Ima nesto interesantno. Sjednem u njega - nesto mi cuuuudno u tri PM. Sjedim kao klokan... Visoko, kao u kombiju. I skontam da je sic NOOOOOOV odnosno da nije propao.
    @Katraš: Ali čoveče, istina da je R4 bio 600 Eura, ali ... SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDIŠTA
    Samo sam čekao na to Baš si u pravu

www.slepsluzba.com

Možda je malko drsko, pa mogu dobiti od vlasnika ovog topica, al' šta je tu je.
    FRIČE, ŽEBAO TE FAKS, AUTOBUS I KAMION ZAJEDNO pa 'de si ti ? Znadem, da imadeš novu lepu belu Četvorku koju još nisam imao čast da vidim, sakrivaš ti tu starudiju k'o zmija noge, jel' a znam da si zauzet sa svim mogućim i nemogućim stvarima.
    Pa i ja sam, al' ipak nađem bar malko vremena za Familiju. A ti? Blento Kvarnerski, javi se barem telefonom, smsom il' nekim postom, da znademo da još dišeš onaj pokvareni morski vazduh koji sadrži previše soli i joda u sebi, da bi neko normalan to da podnosi i da pada na foru, kako su Četvorke manje trule ako su sa morskog područja
    Javi barem: MU, živ SAM

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  Attila
    Član od
    08.12.2009.
    Aktivnost
    01.06.2012
    Godine
    56

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, jer si živ

Evo, pričao danas sa njim:

ŽIV je i zdrav al' vozi dnevno neki kamion iz Negotina za Milano, pa mu nedostaje malko vremena Inače, sve pozdravlja, ugušili se dabogda

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Lijepo, lijepo... Nema sta... Sve se ubili od brige, ??? ha...? Ajde, lijepo je to znati.
    Ma, ziv jesam, zdrav jesam... Ono, u normali sto se tice fizickog i tjelesnog... Tu sam bre k'o Blek stena - nema toga 'ko ce da me slomi... Ali... Sto se tice psihickog smisla... Ubi me sve sto me ubiti moze plus ono cemu se nisma ni nadao.
    Malo me pritislo sa svih strana, a iako o tome ne volim pricati, ne volim kukati, ali... Valjda dolazi vrijeme i za to. Iskreno, malo me pokosila ova recesija, malo me opandrcili po depu (daaaa, daaaaa sad su me uistinu cepnuli po depu... ) tako da bijelu Katru nisam jos registrirao, a Pucku je rega istekla prije mjesec, mjesec i nesto pa sam ga parkirao u garage u Koprivnici. Bedara mi je jedino sto mi je Pariz dalek kao Neptun...
    Sto se tice mog ne javljanja... Imam fax doslovce svaki dan od 15-16h pa sve do 20-21h i ne stignem se javljuckati na forum. Svima koji salju mailove, koji salju PM-ove i SMS-ove veliko hvala. Evo, svaki put kad zamezim cvarke vas se sjetim... (ovo je jedna interna, za uzi krug ljudova... )
    Sta da vam kazem... Ne mislite da smrdite i da vas ne volim... Jednostavno kako bi Ekrem rek'o:'' Pos'o - fax... Fax - pos'o...'' a i ekipa iz ulice kad me vide njihova reakcija je najslicnija ovoj:

Inception Animals

Za sada toliko pa se cujemo... Tatatira drugari...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •