Eh Frice, pa zar se sprema pred puttako je to uvek, barem meni
A za svetla, pa zapitaj se zasto sam sklupljao i izrucio 60e za Hella daljince tackasesamo usporim i onda zrak smrti
![]()
Eh Frice, pa zar se sprema pred puttako je to uvek, barem meni
A za svetla, pa zapitaj se zasto sam sklupljao i izrucio 60e za Hella daljince tackasesamo usporim i onda zrak smrti
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Prestao sam da ih citam jos od prvog najduzeg postaserz kaže:
Nisam u skoli citao ni obavezne lektire, a kamoli frikove postove![]()
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
E vidiš, komšo, zato ti još uvek nemaš ČetvorkuSloba R18TLS kaže:
![]()
![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
Pa nisam radio nikakav servis niti ista komplicirano... Doslovce sam samo trebao skinuti cetiri kotaca i staviti druga cetiri plus rezervni kotac.Whitesnake kaže:
Ali eto... Nije islo...
Nazalost ne... Bas sam danas Neb_Mes-u ''cmizdrio'' na tu temu.serz kaže:
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Serž-Slobi PRC
Frikonja odličan si ,mojne se nerviraš ,što kaže Marti samo polako i pun GAS!!!
Inače i ja sam skoro imao peh sa točkom i to u stnim noćnim satima.Bio nešto sa devojčicom po gradu i vraćam se kuće preko Pančevačkog mosta ,koji je inače u sred Beograda, i vidim nešto mi slabo vuče i odma krenem da proklinjem Snejka i njegovo štelovanje paljenja.Sva sreća ovaj put se bio izvuku pošto mi je pukla zadnja guma.Posle mosta je odma pumpa i reko aj na kompresor časkom da napumpam , a usput i da uklonim tragove camel trophyja u perionici na pumpi.Dok sam oprao auto guma već bila ispustila.Imam rezervnu al me mrzelo da je menjam u 2 ujutru.Uglavnom napumpam još jedanput gumu i krenem da odbacim devojku kući .Posle kilometar ipo uletim u bulevar rejvolucije i isečem najbezobraznije nekog taksistu.Na sledećem semaforu taksista pored mene otvara prozor i krene da me napušava u fazonu majmunčino jel si normalan.Ispostavilo se da je dotični gospodin moj prvi komšija iz zgrade i da me zajebava
.Uglavnom mi konstatuje da mi je opet pustila guma i da mi kroz prozor onaj super kompresor što se kači na utičnicu upaljača.
Sledeća scena : savezna skupština 2.30 ujutru ja pumpam gumu sa kompresorom.Brzina kompresora se može opiastai na sledće način:Namestite kompresor da pumpa gumu,odete kući doručkujete istuširate se pogledate tv-slagalicu i vratite se do auta i sačekate još jedno 5 minuta da se završi pumpanje.Drugim rečima ispizdeo sam posle 20 minuta čekanja (nožna pumpa je letos završila karijeru) i reko aj da promenim gumu.Dignem kvatro skinem probušenu gumu stavim rezervnu al avaj ne pašu navrtke sa alu felni na čelične(navrtke sa alu felni su zatvorene za razliku odo ovih čeličnih),falilo im još 3 kruga da nalegnu do kraja,drugim rečima nisam uspeo da stavim rezervnu gumu i morao sam da se uzdam u moć super kompresora.Šta da vam kažem kad sam se vraćao kući od centra grada cca nekih 7-8 km jedno sat ipo vremena.Morao sam da stajem na svakih 7-8 minuta na kompresor pauze od po 20 min.Sva sreća usput sam pokupio i neko pijano društvo pa mi na kraju još i ispalo veselo
Uglavnom sutra ujutru kad sam ustao otišao sam do garaže i reko aj da stavim rezervnu sa navrtkama od starih felni.Oćeš K majstor koji mi je pravio ove duže brezone nije lepo pogodio osu i jedan vijak je blajznuo ,a stare navrtke ne mogu da se zašrafe do kraja.Na kraju sam uzeo probušenu gumu ubacio u drugi auto otišao do vulkanizera (ubacio unutrašnju gumu pošto su ove bile tjubeles i svaku veću rupu kad odvalim ona ispusti)vratio se u garažu namestio gumu i vozi Miško.
Jes da sam ti oftopikovao temu al morao sam da podelim sa tobom paćenje sa gumama i ostalima dabome![]()
Ma kak'i off...Mene izbace iz takta glupe sitnice i maleri koji posao od nanosekunde pretvore u vjecnost. A i Murphy uvijek cuci negdje skriven i samo se smije...
Jao a kad komp pocne stekati i kad mu se prozorici pocnu kociti... Samo bi se odmaknuo dva koraka, izvadio Magnum i rekao:''Thrust me... I'm knew what I'm doing...''
Nego jesi nabavio znak za Renaulbolta...? Ako nisi imam jednu ideju koju bi sproveo u djelo... Htio sam okaciti najogromniji znak na Katru koji bi mogao naci. Nesto sa Magnuma ili slicno. Ali kako ih nema (mislim ima, ali ne zelim ljuljati majstoru kabinu na odmoristu dok pajki...) mozda bi ga uzradio od inoxa na CNC stroju... Ako si za, i ako imas neku ideju... Reci pa da se organiziramo.
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Ajd sad da vidim ko će da otvori novu temu sa nazivom "Najopičenije ideje naših milih forumaša"...
E, moj Friče. I vidi, sad u sitne jutranje sate ja več sedim pored prozora i gledam u smeru Rijeke, kad će da neko da dogura Pucka mašući ključem za točkove
. Ulje te čeka, nabavio sam. I fotkat ću te felne
![]()
@ sava, da nastavim offtopic...
ispod pancevackog mosta (bg strana) imas vulkanizera koji radi celu noc
:)
Nikola_5044 kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ