Frikomobil ''Pucko'' - Strana 18
Strana 18 od 31 PrvaPrva ... 814151617181920212228 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 171 do 180 od ukupno 303
    Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Re: Frikomobil ''Pucko''

Link vise ne vrijedi... Podaci su vec uneseni web evidenciju.

Ovaj me ispit najvise veseli...

Htio sam vam pokazati rezultat iz ispita Strojerstva i Elemenata strojeva - 100% od 100% Dejo... Ja se drogiram strojevima.
    Ego mi je narastao do neba i nazad!!! Imam dogovorene konzultacije sa profesorom u vezi obrade torzija. Ako bude ista pametno - javim rezultate.
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

U Puckovoj garage nista novo... Sjedi, toci, pali, vozi, radi majonezu... ...
    Kupio sam glanc novu masku, da me John Doe ne zeza vise da imam ''ekser posred cela'' ali imam namjeru uvaliti inox traku u onaj rub... Trenutno sam u fazi gnjavljenja majstora koji se bavi inox bravarijom...
    Od novosti je jedino da Pucka trenutno ne vozim ja, nego jedan jaaaako dobar frend, kolega sa faxa koji je igrom slucaja ostao bez auta (duga i tuzna prica...) i na posao mora ici motorom. Kako je vrijeme u najmanju ruku uzasno (kisa, zima bura, snijeg...), a i vec je imao jedno klizanje po mokroj/masnoj cesti... Odlucio sam mu ustupiti Pucka da se k' čo'ek vozi na posao... Vec nakon prvog dana se ''navukao'' na Katru i... Naravno... Zeli i on kupiti jednu...
    Na taj sam se potez odlucio jer kad je meni bila frka (Nisam imao Strumfica, a morao sam na ispit u Ogulin... Da nisam izasao - padam godinu!) i on mi je nesebicno dao kljuceve svog auta... Glanc novi Suzuki SX4. Na kraju sam ipak isao sa Strumficem... Ali gestu nisam zaboravio.
    A i ono jos vaznije... Dogovorio sam ''kiriju'' za rentu... Svaki tjedan, neovisno o kilometrazi - jedan mirisni boric...
    Eto... Jos samo da felgice stignu... A u ponedjeljak ''dobivam'' felgice od Petaka... One bolesno ispolirane... Kao trebao bi ih proslijediti u Dalmaciju... Hi-hi-hi-hi-hi... Vec dva dana slusam ovu dvojicu na ramenu, vražićka i anđelčića...

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking

Renault 4 Alpine
    Član od
    05.02.2008.
    Godine
    42

a čemu ta baš prokromska traka? može i aluminijska a? onako lijepa visokopolirana da sjaji ili jednostavno plastična a kromirana koja također sjaji
    tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Jaaaaaaoooo sto sam se sad iznervirao pa to je milina!!!! Uffff... Ne pamtim kad sam bio ovako bijesan...
    Krenimo redom... Na Pucku su izuzetno dobre glanc nove prave ZIMSKO zimske gume i trebao ih ja skinuti da ih ne spalim po ovim vrucinama. I htio ja njih premontirati, a tako mi mrsko bacati pare kod vulkanizera jer sam prije imao dva seta po pet kotaca - zimski i ljetni isamo promijenis u vlastitoj reziji i dovidenja. I da ne duljim... Taman sam ih mislio premontirati kad mi prije dan-dva-tri uletile ko grom iz vedra neba cetiri felge i fuuuul dobre (uvjetno receno) nove ljetne Barumke na njima. I prvo sam mislio samo ih premontirati i samo ih dobro oprati, ali se dogovorili Majk i ja, onako kako se samo u Litl Pis Of Hevenu moze nabrzinu dogovoriti - da ih malo spicnemo, početkamo i farbucnemo jer su uistinu bile ruznjikave.
    Poanta je slijedeca: plan je da samo privremeno nabacim te Bogom dane ljetne gume da ne spalim ove zimske jer kako to kod mene biva danas-sutra, danas-sutra i prode dva mjeseca bez da trepmnem... Znaci nikakav sminkeraj - samo spasavenje ovih uistinu fenomenalnih zimskih guma.
    I da ne duljim... Ofarbuckali to Majk i ja u garage ubili se od nitra i jedne pive i felge su uistinu ispale, ajmo reci, odlicno!!! U meduvremenu se dogovorio sa Katrasem da NAPOKON odem do njega...
    I ja danas idem premontirati gume jer sam ih danas balansirao, stavio nove ventile, bla-bla-bla i sve super. Znaci samo 4 x 3 sarafa odvidam, gume dolje, gore i 4 x 3 sarafa zavidam i gotovo. Procijenjeno vrijeme zadrzavanja u boxu sa nadoljevanjem goriva sutra za Zuzemberk - 8,9 sekundi
    I tuuuuu pocinjuuuuuu problemiiiiii...
    Parkiram se i uzmem MOJ super sonicni krizni kljuc jer mi je Puckov kurblo blaster chromvanadium kljuc ostao kod Majka u garage noc prije. Poanta je da MOJ super sonicni krizi kljuc mama svih kljuceva ovoga svijeta bio posuden jednom frendu... I ja uzmem MOJ super sonicni krizni kljuc i pokusam odvrnuti prvi, ali PRRRRVIII saraf na kotacu kad TRC! Puče k'o staklo!!! Nista mi jasno ... Sok,nevjerica - Frik ost'o k'o vjeverica. Pribrah se i skuzim da to NIJE MOOOOJ super sonicni krizni kljuc nego neki suc-muc. Necu ovdje opisivati razgovor preko telefona kad sam nazvao frenda da mi objasni zasto mi je kljuc pukao k'o kreker u ruci.
    Uzmem neki sakati kljuc iz bijelog Rekorda, izlizan, kriv, sav nikakav i jedva nekao odvrnem sarafe... Promijenim gume i ajde, bar sam sretan... Idem jos samo vratiti rezervnu kad TRC! Puče i onaj šaraf sto drzi rezervnu gumu na svome mjestu!!! Znaaaam da zdravo zivim, znaaaam da jedem zdravo, znaaaam da sam opet poceo trenirati, voziti bicikl i slicno, znaaaaaam da sam u zadnje vrijeme pod stresom posla i obaveza i da sam našpanan k'o žica na tamburi i da spavam po par sati dnevno, ali da sam toliko snazan - uffff sto me to izbacilo iz takta... Psovao sam sve sto se moze ispsovati. I smirim se...
    Ko za đavla crnoga - krenem sa posla i cisto radno odijelo zamijenim sa jos ultramegahiperibernakvadrat bjeljim i čišćim odijelom ( a odijelo mi je bijelje od snijega, naravno) i sve sam radio u rukavicama da se ne isprljam... I hocu naci neki komad zice da to svezem i odem doma jer sam IZGUBIO SAT I POL VREMENA umjesto planiranih 8,9 sekundi.
    Ko za đavla crnoga - u cijeeeeeelom Litl Pis Of Hevenu nema komada zice. Ima svega i svadega od igle preko lokomotive do spejs satla pa cak i dijelova za pokrpati veliki hadronski ubrzivac cestica - ali nema majusnog usranog komada zice. Naravno, kad sam opet poceo psovati i kad mi je bjes suzio vidno polje do mjere tunelskog vida - skuzio sam da tako nervozan necu naci ni fluoroscentnog slona koji se popeo neonskoj zirafi na glavu. Nadem neki komad zice i idem probati te Barumke koje su bile na felgama. Naravno da sam se isprljao ko kreten dok sam pokusavao zicom vezati nosac rezervne gume. Izgledao sam k'o gnjurac pored nasukanog tankera. Da... I zbog toga sam bio ljut.
    Dir dva i dotegnem srafe - sve po PS-u i idem doma fuuuuul sretan jer su gume poprilicno dobre. Dao sam si malo oduska kroz par zavoja i skuzim kako su gume fuuuuul dobre. Ajde, bar nesto.
    I ko za davla crnoga - naljepi mi se neki blento sa nekim ksenonima iza i toliko me je ''prao'' tim svjetlima da sam se na sajbi ocrtao kao na rengenu. Ne pretice nego, eto... Svijetli. Ja mu usporim, nista... Ubrzam - ubrza i macak... Ja palim cetiri zmigavca - on ''uredno'' zablica necim jos jacim kao da mi da do znanja ''da je to u redu, da su to kratka svjetla''. Ako izadem i maznem ga samo jednom, a htio sam ga lemati sve dok zora ne svane, ziher ce biti TRC! odnosno znam da cu ga polomiti k'o u Mortal Kombatu i znaaaam da OPET necu sutra u Zuzemberk jer cu noc provesti u istraznom centru i da ce Katras biti ljut sto, eto, opet nisam dosao...
    Naravno da sam izgubio zivce. I naravno da cestu poznajem ko svoj dzep. I naravno da znam da bas pocinje lijepa kombinacija zavoja. I mrdnem ga kao u sleperu osam nizih iz osme sporogorece u drugu brzogorecu i vidim da ksenoni malo zaostaju... Vidim da se poceo ganjati ali nema teoretske sanse da me stigne. Ja po putanji - on sjece zavoje i ostavim ga samo tako... Skrecem u naselje i usporavam i ne brine me vise sto su mi spaljene roznjace. Bilo mi je drago da me moze jedino snopom svjetla uhvatiti.
    I ko za crnog đavla - tip skrece za mnom u naselje... za mnom u ulicu... za mnomna parking pred zgradu... I kontam ja - nema sutra nista od Zuzemberka... Izlazi tip, izlazim i ja - kad ono frend iz naselja! Kad ga nisam zadavio... I kroz salu da kako tako vozim, da usporim, da cu se prevrnuti, da je on stavio na bratovauto nova svjetla pa ih isao probati i sreo mene... Kad ga nisam zadavio...
    Objasnim mu u par rijeci da uzme kamen i da ODMAH razbije te farove da ne naleti slucajno na nekog nervoznog tipa koji je isprljao novo radno odijelo, koji je slomio ljuc i saraf... Nije me bas ''uvatia'' i lijepo sam otisao doma...
    Sutra sam u Zuzemberku... Slike felgi naravno da nema - iz vrlo ocitih razloga... Neka slika Katras ako mu se da...

Renault 4 GTL Avatar od  frma
    Član od
    23.03.2009.
    Aktivnost
    03.09.2015
    Godine
    57

Ovo je bio doživljaj i pol
    Ma važan je sretan kraj
    I molim te lahko pri Sloveniji i veeeeliki pozdrav Katrašu

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Koji si ti lik, pa daj napiši knjigu, ono Vodič za autostopere part2 ili nekaj slično, ti si vrh svijeta dotaknuo sa svojim pripovjetkama, a kako si se samo raspisao bio u mojo temi u štedljivcima...vrh..
    Svaka čast Frik, nadam se da se gledamo ovega lita U tvome prelijepome gradu Rijeci....vrh... Hoćemo knjigu, kad zavrčič fax helizim obavezno knjiga da se napiše... jesi li me čuo..... o ti nebeski jahaču klingonske plazme...

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Ma lako za knjigu... Trebalo je objaviti ''Psovke iz LitlPisOfHevna - psovkama otopio Grenland, Vol.1'' na mp3-ju... Joj da me je netko cuo... Sad se smijem sam sebi... I da... Felge su na kraju ispale, sasvim slucajno, skoro u boji Pucka. Znaci - ''normalni'' auti imaju branike i retrovizore u boji karoserije, a ja, divljak naopaki, imam felge u boji karoserije...
    Tko zna... Mozda i ostanu duze na autu

To Neb_Mes... Pa postoji Vodic za autostopere drugi dio. I nije ni do koljena prvom. A sto se litarature tice - probaj naci Teri Pračeta - ''Boje Magije'' i ''Svetlost čudesnog''.

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

Citat frik-ri kaže:
    Ma lako za knjigu... Trebalo je objaviti ''Psovke iz LitlPisOfHevna - psovkama otopio Grenland, Vol.1'' na mp3-ju... Joj da me je netko cuo... Sad se smijem sam sebi... I da... Felge su na kraju ispale, sasvim slucajno, skoro u boji Pucka. Znaci - ''normalni'' auti imaju branike i retrovizore u boji karoserije, a ja, divljak naopaki, imam felge u boji karoserije...
    Tko zna... Mozda i ostanu duze na autu
    Po ovom postu vidim da si se vec smirio i ohladio tu blesavu glavicu!
    Srecan put u SLO i popi neku umesto nas s'katrasem!
    A da,svi smo mi pomalo slicni,pitaj Nebesa!
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

To potpisujem...
    Frakcija unutar KV Crew-a se zove Mad KV Crew be with You...

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Meštre, I salute you!
    Prema mojoj evidenciji ovo je drugi najduži Frikov post na forumu (što ga uzgred budi rečeno čini drugim najdužim postom uopšte na ovom forumu (isprazne "copy-paste" uratke ne računam )), ali s obzirom na "umjetnički dojam" i emotivni naboj ovo je jedan od najboljih do sada. Dakle dolazak proleća čini svoje i od Frika se možemo nadati još boljim komadima. Kada je reč o tipusima koji ti se pricvrlje sa ultragigamega farovima citiram moju instruktorku, da INSTRUKTORKU vožnje (inače doktor nauka i sudski veštak): Kad vam se neko nakači sa dugim svetlima od pozadi, pustite ga da vas pretekne i onda upalite duga i za njim.
    Ne pokušavajte ovo kod kuće.
    Uglavnom, kako sam ja skontao ti si dobar 4 felne, 4 dobre gume i fališ jedan ključ. Pa i nije loše.
    A, o'š doć' na okupljanje?
    Tajni savetnik KV kru

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •