Ja sam moj novi platio 400 dinara oko 4 eur![]()
![]()
![]()
Ja sam moj novi platio 400 dinara oko 4 eur![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
A i ti znas ubiti co'eka u pojam...![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
E j... ga![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Hmmm... Nema Frika već 4 dana, a u Gorskom kot(a)ru je napadalo oko metar snegaBiće da je odveo Pucka na "vatreno" krštenje.
![]()
Tajni savetnik KV kru
metar i još 30 centimetaraa izgleda da su mu se i prstići smrzli pa ne tipka
ma znam ja da su i on i Pucko na sigurnom
![]()
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
Frik je u Zagrebu... Pucko je u Rijeci... Frik je imao ''vatreno krstenje'' na faxu i Frik je dao![]()
sest ispita... Vise se nije moglo prijaviti u ovom roku!
I dok sam uzorno ''grijao stolicu'' nisam uopce isao ni na net, ni na mail, ni ista sto nema veze sa faxom. Tjedan dana nisam izasao iz kuce (uzeo godisnji) i doslovce se ubio od ucenja.
![]()
Pucko je bio pravi sreconosa, odnosno isao sam na kartu (ne Katru) a la Goran Ivanisevic na Wimbledonu - ''Ne mijenjej rutinu''. Isao sam uvijek Puckom, sa istog parkirnog mjesta, istim putem do faxa i na isto mjesto ga parkirao... Jest da je praznovjerno, ali ajde...
Uglavnom, jos dva ispita na drugom roku i ode III semestar.
Pucko je za nagradu dobio mirisni boric,a Frik putovanje kroz Gorski kotar koji lici na Narniu, ali DOSLOVCE!!!
![]()
U ponedjeljak se vracam u rutinu - tako da ocekujte postove. Ekipa... Paaaaa-paaa...![]()
![]()
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
Ti si covjece lud za tim mirisnim boricima![]()
![]()
![]()
![]()
Nego svaka tebi cast, kad mozes tako uciti, ja malo malo pa svrati ovdje, za svaki slucaj
negojesi li nagradio pucka jednim finim kupanjem,
ljude treba cesce kupat ljeti jerbo smrdea auta cesce zimi da ne trunu
![]()
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
lud za borićima,sjajnim i kromiranim predmetima,dao sve ispite... a što se nebi drogirao kao i druga djeca? šalu na stranu al naš Frikica je wunderkind![]()
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
...i znam cemu sluzi vakuummetarrenault1979 kaže:
![]()
Ma sta god Sonne rek'o
![]()
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,