Kako tako jeftino Elf?Nego ja simap 20w50, Agip
![]()
Kako tako jeftino Elf?Nego ja simap 20w50, Agip
![]()
EU prijatelju, EU. Sve se radi za zadovoljstvo (što znači - izvuci mu sve pare) nas potrošača. Ozbiljno, nije šala. Dođi pa vidi. Časti kuća
A ti Agip. Pa jel' ti to Fiata voziš il' ti ostalo od onog tvog Fiata u krvi![]()
Jao katras al si sektasMa sipao bi ja Elf ali ovdje ne mogu naci Elf u gradaciji 20W50 a Agip mogu i pokazao se jako dobar, vec dva intervala vozim na njemu. Nije ni skup
![]()
Kakav sektaš, druže? Pa vi ste mi sa foruma preporučili ulje za Četvorku ELF PRESTIGRADE 15W/40 i to sam nabavio. Al' kod nas ima trgovina, koja uvozi originalno ulje iz Francuske, cene su više nego povoljne i gde je tu sad sektašenje? Pa ako je tako, doneću koje kantice sa sobom na druženje, =bo ga ja, nije sad tu problem, a ako neko želi - neka šalje PM pa da se dogovorimo oko nabavke. Il' da otvorimo novi topic: Katraš trgovina (ja barem pitam). E, onda je malo skuplje
, trgovina, šta ćeš. Samo čekaj, da uletite u kapitalizam koliko ga želite, pa ćete videt' šta je to
Bez zamerki: donet' ću ja sa sobom nešto materiala za sve vas, al' to ću dati klubu, pa neka onda klubski šefovi dele, ja bogami neću. Oni će val'da znati ko šta kome treba. Neću da ispadam neka bogata budala (to sam već okusio na ovom inaće prelepom forumu), jer prvo nisam ni jedno a ni drugo.
![]()
Jooooooj katras jel ti nekad neko rekao da sve sto se moze pogresno shvatiti ti to i uradisNisam nista lose mislio, malo te zezam zbog ove opaske o Fiatu (mada ne znam zasto je upucena meni). Nekad procitaj dva puta, lakse ce nam biti svima
Aj sad da ne kakimo po temi ili ce svraka zakreketati![]()
Ajde da ja pokušam da razjasnim: Katraš je pomešao Đorđa i John Doe-a. Tako da ispada da sa dve Johnove i 0 Đorđevih Četvorki i Đorđe u proseku ima jednu. Jao, odoh u, grdiće me moderatori.
Praštaj, Friče.![]()
Tajni savetnik KV kru
Da doslo je do nekog lapsusa ovdje, jer sam ja imo fijata prije. I naravno sipana je modrica u njega.
Nego kad sam vec i ja upo uda pitam i ovo
Johne da ti nije to ulje malo pregusto. Ja sam u mom vagenu bio stavio mineralno 20w60 i kad sam prevalio sve kilometre i kad je doslo na red mijenjanje ja se malo raspitivo i svi mi rekli da je to pregusto ulje i da sipam 15w40 sto sam i uradio. Jedinerazlika koju sam ja primjetio bila je da je auto ujutru i po najvecem snijegu vrlo lako palilo. I kad sam preostalo to 20w60 ulje koje nisam bio dosuo u motor sipao u neku drugu flasu vidjeo sam da je covjece ko med kad otopis, sporo se izlijeva, gusto pregusto. I jos treca stvar koju sam bio primjetio, Posle oko 1000 kilometara motor je volio popit oko milimetar ulja sa sipke, a kad sam stavio 15w40 to je bilo malkice vise. Manje od milimetar i po, ali ipak je pio vise od milimetar.
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
Ma odlicno je to Agipovo ulje,nema greske.Pogotovu za ovakve motore,a jos ako imaju iza sebe preko 150000 km. to je bombona.
Elf nema ulje te gradacije,barem ja nisam nalazio.
Opet vi po Frikovoj temiama o ulju se diskutuje u temi za ulje! Bice obrisano!
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Djordje ja sipam 20W50 u Renault 4 GTL zato sto je to predvidjeno za njega, kako tebi to izgleda ili kakvo se ulje sipa u tvoje auto je potpuno nebitno, tvoje auto nije Renault 4 GTL. Ne vidim zasto stalno pokusavas naci poveznice i paralele izmedju tvog auta i R4, to su dva razlicita svijeta i ne mogu se porediti. Ovo pisem bez ljutnje i ne zelim da se ti uvrijedis ali shvatiDjordje kaže:
Sad brisite.