Frikomobil ''Pucko'' - Strana 14
Strana 14 od 31 PrvaPrva ... 410111213141516171824 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 131 do 140 od ukupno 303
    Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Re: Frikomobil

Citat renault 4 tl 1981 kaže:
    Pozdrav .Može li jedna zamjena?Primjetio sam na tvom Pucku da imaš kromirane metlice.Želiš li se zamjeniti za crne?Ja ti nudim nove crne metlice.Dali pristaješ na zamjenu?
    Kraaaaa... Kraaa-KRAAAAA-kraaa-krakra... Kraaaa...

Prijevod sa svračjeg na hrvatski i/ili srpski jezik:

Nema teorijske sanse! Bas i je fora sto su kromirane. Nemoj se ljutiti, ali... Ku'is... Ja sam pitao Sawu i Johna da mi skinu felge da im dam nove celicne - ali nije islo... (sala naravno... malo sarkazma)

Danas ide doktoru. Nisam nikako stigao - ubi me fax. Dizem se umorniji nego sto idem leci a idem leci slomljen ko Boxter iz Zivotinjske farme!
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Ma nije bed probati ću ih ja nekako naći,znam da su fora kromirane zato ih i tražim.
    MALI DIV UVIJEK ŽIV!

Na okupljanje ču doneti krom lak boju, pa napravite sve kromirano. Izgleda odlično! Pit'o ja Jana za kromirane brisače, dao sam mu jedan komplet, jedan imam ja, a on meni samo
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Dosao Pucko od doktora!!! Doktor rekao nije glava ni brtva glave u pitanju!!! Indikator nije pokazao prisustvo ispusnih plinova u rashladnoj tekucini!!!
    Sad je odzracen kako treba - produzilki smo crijevo od cuture, plus ispiranje sistema plus novi antifriz!!! Plus novo ulje (nije Elf vec Schell, citaj Šelđaba) i filter ulja! ''MFP... MFP... We are still mobile...'' reko onaj pandur na pocetku MadMaxa I. Tako rekao i ja - pa kud puklo da puklo.
    Brrrrmmm... Brmmm... Prva - mali gas...

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

Cuj ti i mali gas. E tu kombinaciju ne mogu zamislit.

Znaci to je bilo samo blago prokuhavanje cisto da se Frik malo trzne, a cetvorka nako sebi u bradu rekla "gacja" ili got ya il kako se to vec pise.

Aj dobro je da se more dalje cerat... nego nije mi jasno sta je ta majoneza bila ako je doktor reko da nije bilo ispusnih plinova. Ko zna cega se tu sve natalozilo godinama

Napravi li rucnu

Aj samo polako
    Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
    da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
    U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

i ja koristim samo shell ako je u pitanju "majonez" na poklopcu ulja kazu da hoce od loseg ulja
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

To te R4 kaznio sto si ga izdao na neko vreme

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

cccc, Frik, cccc, pa tebi tako nesto da promakne....ccccc...
    Al' ajd' oprosteno ti zbog radi ispita....

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Ma nije ona ni prokuhala ono u bukvalnom smislu rijeci ''prokuhala''. Izgleda da se zacepio sistem (i to bas onaj cjevuljak od cuture, ekspanzione posude, do hladnjaka) od ''necu-ni-opisivati-kako-to-izgleda'' smeca tijekom svih ovih godina, digao se tlak i BUM! Kad sam dolio antifriz odmah nakon BUM!-a nije uopce tekla rashladna tekucina prema kileru. Pricao sam o tome vec. I odmah sam tad skinuo taj cjevuljak i puhnuo kroz njega i kad sam vidio kakva je smola ispala iz njega sam sam sebi rekao: ''Frice... Dobro da nisi... '' jer sam prvo mislio ispitati propust na vakuum, odnosno htio sam povuci PREMA ustima!!! Da sam to napravio - izrigao bi se kao oni vasi kad imaju prvenstvo u pijenju rakije u Pranjanima.
    I sad sam taj cjevuljak zamijenio duzim, pa smo ispitali tekucinu na ispusne plinove, pa smo ispustili sav antifriz, pa smo promijenili ulje i filter ulja, pa smo ulili vodu i neko će-sme za ciscenje sistema, pa smo opet ulili antifriz, pa smo ga odzracili, pa smo vidjeli da je sve O.K. pa smo jos jednom nakon test-voznje isprobali crijeva da li su tvrda i jos jednom ispitali rashladnu tekucinu na prisustvo ispusnih plinova, pa je sve bilo dobro, pa sam bio fuuuuul sretan.
    I onda se skoro posvadao sa mojim majstorom jer mi nije htio ni zrno para uzeti. Rekao je samo da ce me ''oderati kad budemo radili kocnice''. Rek'o, ajde da i to vidim...
    I naravno... Odmah sam mijenjao i mirisni boric. S tim nema zafrkancije.
    Sto se tice majoneze na cepu ulja... Nje je bilo sve manje i manje. To se zna desavati zbog loseg (nekvalitetnog) ulja, kratkih voznji pod cokom dok je hladno, dok auto dugo stoji i slicno. Ali sve je to vezano za hvalitetu ulja.
    Nisam htio sipati (citaj KUPOVATI) Elf jer mi je ovo ulje doslovce za dzaba. A i ako opet bude radilo majonezu... da ne frcam pare bezveze. Znate li koliko se mirisnih borica moze kupiti za 4 litre Elfa..
    Sad ga samo treba voziti pa da vidimo sta ce da bude. Ako izdrzi do Dubaia i nazad sa power rengerom onda je valjda sve O.K.

Friče, kad budeš mogao doći, idemo lepo u trgovinu i častim te sa 4 litra ELF PRESTIGRADE 15W/40. Kod nas ti dođe nekih 10 eura za 4 litre. =ble te boćice mirisne , kad gledaš kakvo ulje stavljaš na salatu, valjda češ da gledaš i šta sipaš u Pucka
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •