Eventualno onaj Cube ili Scion ako ce biti na Hr trzistu![]()
Eventualno onaj Cube ili Scion ako ce biti na Hr trzistu![]()
Njegovo Velicanstvo... Suzuki Jimny je predstavljen u temi Japanski automobili u Chit Chatu...![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Pa koliko posla oko "novog" auta, a ovaj matori zadovoljan sa 2-3 stvari i ideee![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Reci ti meni Frice....sta je bilo to sa rucnom...posto meni rucna hvata samo na zadnjem zubu...i to onako...stoji na uzbrdici...ali mogu da krenem...
kupio sam sajle da promenim...hoce onda normalno da hvata ili ima jos nesto da se radi....paknovi nisu presli ni 5-6k km
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Aaaa... Evo i Frika... Ubih se od ucenja... Ako ikome treba izracunati kutnu brzinu, kutno ubrzanje, i broj okretaja koje zamasnjak odredenog promjera napravi u odredenom vremenu plus centripetalno obrzanje i slicno...![]()
Tu sam... Prokleta tehnicka mehanika...
![]()
Ziv sam se pojeo...
Aliiii... Eto me
![]()
![]()
sretnog i zadovoljnog...
Uglavnom... Otkako mi se zacuo KRC-TRC u rucnoj... U zemlji nista novog... Ona i dalje drzi - istina na stoosamdeset i devetom zubu![]()
... Ali drzi. Krenuti ne mogu kad ju potegnem - mogu samo oko iskopati ako ju pogledam
![]()
Toliko stoji okomito...
U voznji auto ne zanasa... Blokiraju i prednji i zadnji kad legnes na kocnicu... Istina da zadnji ne cvile kao prednji, sto je normalno ali ako je i malo sklisko ili je makadam - svi blokiraju... Probao sam ju ''prepasti'' kocenjem u zavoju (na sirokom dijelu - naravno) iznenadnim kocenjem u zavoju... Nista - nije se zabacila zadnjim krajem.
Zakljucak: Koci dobro - samo visoko drzi. Ja isto mislim da su prcnuli oni stelajuci elementi u samom dobosu ili je sajla ''preskocila'' negdje (ovo ''preskocila'' i nije neki najsjaniji odabir termina).
Ja sam vec dosta toga skupio za nju (ne kao John![]()
) tako da joj se smjesi jedan doooobar remont. Kako sam/smo sad krknuli na Clia 500-tinjak Euroniksa - nesto ''nisam pri volji'' srediti Pucka jer uistinu nemam kintu (imam, ali nemam... Jer sad dolazi ''moje doba fusa'' pa mi treba svaka kinta ''kapitala'') tako da...
Ali mislim srediti i Pucka... Bez brige... To je ipak PRVA VIOLINA OBITELjSKOG VOZNOG PARKA!!!Na kraju krajeva - s njim idem na fax!!!!
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
@ Frik
"mogu samo oko iskopati ako ju pogledam"
Opaljen!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahahaha znaci rucna je supravna... daj slike
znas kako vole rec zene u mom selu
"bolje prepotentan nego impotentan"
Ma...Samo nek se kotrlja![]()
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
Znaci frik tebi ce biti zeznuto na nekoj nizbrdici proveravati mu torzije![]()
![]()
i to slucajno ako se zaglavis izmedju sedista dok je rucna dignuta moz` i nevinost da izgubis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
ako vec i nije![]()
![]()
![]()
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
Aufff... Odakle poceti...![]()
Uglavnom... Ima jaaaako puno toga za reci... A malo vremena. Evo ovako...
Pao i kod nas snijeg. Citavih 12 cm sto je za Rijeku kaos, a kod ''na brdu'' napadalo i koji centimetar vise.![]()
I nitko ni mrdac sa parkinga - vecina njih ima ljetne gume tako da je to bila katastofa.
Najveca bedara je sto sam noc prije imao upaljena sva cetiri zmigavca skoro pa sat vremena (Zivio fus i ''nocni poslovi''
![]()
![]()
), a akumulator je malo ''dao svoje'' i ja da upalim Pucka, a on k'o magare: I-AA.. I-AA...
Ne moze ni pola kruga da zavrti. I ja na nizbrdo, zalet od dva metra i brmmm.. Kresne ko mina.
I iduce jutro taj snijeg rokne.![]()
I ja se rugam sa prozora ekipi kako ne mogu van. Kolega ima BMW trojku, par godina staru i kao on meni: ''Imam zimske gume!!!'' a cura i ja sebi u bradu: ''Ali nemas ralicu!!!''
![]()
![]()
Jer je auto opaaaako nizak. Krene on - ne ide... Razgrci, kopaj, sto cuda... Ja se samo smijem i vicem:''Ako treba slep... Eto mene...''
Molim Boga da upali jer me bilo strah da nije zima ''pojela bateriju'' ali Pucko kresne iz prve!!!![]()
![]()
Izlazim ja a ekipa vice:''Alooo... Ocisti... Neces moci...'' Mislim u sebi:''Ma gdje je sad Djordje nesretni da vidi kako teorija drzi vodu...
![]()
I sve super... Vozimo se cura i ja Puckom... Milina... Na nekim mjestima PRVI RADIMO TRAGOVE!![]()
Krenuli mi prema mojoj sefici na kuhano vino i sve super sve do doslovce 100m od seficine kuce kad nesto puče pod haubom... Dize se oblak pare - i kontam ja kao Nick Praskaton: ''Kombiniram...
![]()
Ili je hladnjak ili neko crijevo...
''
Dizem haubu i imam sto vidjeti... Pare kao da je eksplodirao parni kotao!!! Motor sav mokar... Stojim nasred ceste... Pucko se jos dimi. Kombiniram...![]()
''Ako su se smocili kablovi - bice bingo!'' Probam pali bez greske... Ajde bar nesto. Skontam koja je cijev pukla - ona gornja koja ide iz pumpe prema kabini grijanja. Nije bila trula, to me odmah malo zacudilo, ali sam mislio da ju je zasjekla selna ili nesto slicno.''
Nije frka upalim ga na sekund-dva-pet i parkiram ga pred zgradom sefice, uzmem Jimnya i odoh po antifriz... Da ga nisam prije pet dana mijenjao - ne bi mi bilo krivo!!!![]()
Uglavnom... Skratim cijev za tih par centimetara, montiram, naspem antifriz i nikako da ga odzracim kako treba...![]()
Nista... Bilo mi je bitno samo da dodem doma jer sam imao DRUGOG POSLA.
Uglavnom... Uvukao se crv sumnje u mene... Bojim se sa razlogom...![]()
![]()
Mislim da je dobila brtva glave ''po celu''.
![]()
![]()