E pa gospodo draga... Doćera i ja svojih 34 konja u štalu...![]()
![]()
Zao mi je sto nema slika...
![]()
:smajli/koji/viče/uaaaaaa: ali obecavam da ce biti.
Danas sam opet postao covjek sa autom... Nakon duge i cudne tri godine i pokoji mjesec eto opet mene u nekom trošnom, klimavom, škripavom autiću koji se zove Renault 4 GTL godista 1990. prvi puta regan u sestom mjesecu 1992. Kupljen od prvog vlasnika, poznanika penzionera koji ga je i kupio, boje ''bijele kave'' i to sa poprilicno puno mlijekauredna, mazena i pazena, sa 100-i-nesto-sitno kilometara na satu.
![]()
![]()
Auto nikada nije udaran, uredno servisiran, nikada nije nista teglio, nikada ostro vozen... Rak rana, prostor oko rezervnog kotaca, torzija i zadnjih krakova tek poceo cvjetati, dve ili tri sitne rupice na podu... Limarija je cakum-pakum...
Prvi dojmovi su i vise nego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Odmah smo se cura i ja vratili pet godina u nazad ''kad smo se tek poceli voljeti'' naravno u Katromatiku.
![]()
![]()
Gospodo draga... Dosao je i taj dan... Kupio sam ponovno Katru. Ne mogu opisati koliko sam sretan i koliko mi je drago sto sam upoznao, sto osobno, sto preko telefona, sto samo preko tipkovnice i monitora toliko dobrih ljudi kao sto ste vi. Pardon... Vi...![]()
![]()
Ako vas interesira cijena - cista simbolika 500 Europskih dinara odnosno tričavih 3600 Dlakavih i zubatih hrvatskih zvijeri.![]()
Iduci tjedan ju regam i odmah ide na put cca 300 Km u Koprivnicu (ukupno 600Km) po KC table i onda nakon ''promatranja'' ide na servis. Interesira me cisto ovako stanje, bez da ista diram sta kazu aparati i ''mjerodavne institucije'' na tehnicku ispravnost. Nakon izmjerene potrosnje i zapazanja na putu
![]()
slijedi jedan opsezniji servis u vidu repariranja karba, paljenja, ulja, filtera i svih ostalih sitnica...
Gospodo draga...![]()
![]()
Kupio sam Katru...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''Moji su drugovi biseri rasuti po celom sveeeetuuuu...''

uredna, mazena i pazena, sa 100-i-nesto-sitno kilometara na satu.
Citat
Slike pod obavezno da vidimo tu ljutu makinu
Da znas da ti sada ne gine jedno okupljanje

Додуше ја сам за почетак захваљујући Фрми дошао до фелни,које додуше не стижем да покупим,
али и то је нешто
Сад више немаш изговор за недолазак на пролећно окупљање
sad sam znaci ja osto jedini na forumu koji nema cetvorku 
kako pobjegne cetvorka i kako imas peh. Sad cu samo ja ostati sa tim pricama
ufatila se hrdja ili pocelo trunutu. Namazi to necim sto prije ako je samo rdja