Evo dimenzija, uskoro je u planu pravljenje, dimenzije preuzete sa sajta 4L Trophy
Ovaj duzi je prednji, ovaj kraci je pozadi![]()
Evo dimenzija, uskoro je u planu pravljenje, dimenzije preuzete sa sajta 4L Trophy
Ovaj duzi je prednji, ovaj kraci je pozadi![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ovo će nekome jako dobro doći![]()
Pozdrav. Za napred postoje limovi fabricki koji stoje samo do otprilike cepa za ulje na menjacu. Mislim da nije pametno zatvoriti motorni prostor skroy odozdole.... jer nema gde da izlazi vazduh koji udje preko hladnjaka. I verujem da onda lako moze da dodje do pregrevanja motora. Jer se moror hladi i spolja strujanjem vazduha. A ovako ce biti veliki prostor za ulaz vazduha u motorni prostor a nece imati gde da izlazi. A i gde bude izlazio ima da zvizdi samo tako. Aj da cujem vasa misljenja.
Svi ucesnici 4L Trophya imaju ovo po onim vrucinamaa vazduh moze izaci na rupe na sasiji kuda prolazi homokineticki, napravicu pa cu posmatrati temperaturu motora
![]()
Takodje NE preporucujem, od 6 strana za hladjenje njemu su vec 4 zatvorene ako mu i 5. zatvoris mnogo brze ce se grejati(mozda dobro dodje u zimskim uslovima, ali u letnjim nikako).Verovatno bi morao i staviti veci ventilator odnosno neki koji vuce vise vazduha.Mozda bi nesto pomoglo kada bi izbusio rupice na zastitnom limu ali ne u tolikoj meri koliko i kada ga nema.
Verovatno R4 Trophy ima drugaciji sistem hladjenja odnosno neko dodatno hladjenje, a i sem toga furaju po pustinjama da im to skoro i ne treba jedino eto kad (citaj ako) stane, a ti na semaforu i u guzvi moras stati hteo ti to ili ne.
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
Slobo nema verovatno nego sam proverio, vecina sa 1,1 motorima ima standardno hladjenje, i ovo nije hermeticko zatvaranje sa donje strane, vec samo zastita od udarca
Temu sam stavio kao lepljivu da bi se ovde prosto i jednostavno konkretno lako pronaslo. kao sto rekoh mozemo ovde isteoretisati do besvesti, oni voze, ja cu staviti i pratiti temperaturu. Kad neko napravi i proba neka napise ovde. Ne moramo svaku temu razvuci u nedogled![]()
OK ne se odma ljutis
Ja sam samo izneo svoje misljenje ako je dozvoljeno, al seti se samo juna i ventilatora koji se pali svakih 10 min
Ne ljutim se, samo sam rekao sta mislim... Znam za jun znam za vrucine, moja procena je da to ne utice, no ispitacemo, da ne diskutujemo ovde![]()
Sta reci osim puno uspeha i srecan rad![]()
Slobo Snejka ne brinu semafori i guzva preko dana jer je on u vecini slucajeva nocni covek,a svi znamo da nocu nije guzva![]()
a i zastitni lim mu treba jer ga verovatno vozi po neravnim terenima Kosutnjaka i ostalih parkova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''