Pa razmisli malo ako vec pravim pola auta od prohroma i ako placam vkv varioce da mi zavare argomom, te peskiranje suvim ledom niklovanje dobrog dela auta da li mislish da je problem da platim CNC presu ??? zbog toga i ne radim svoju cetvorku vec duze vreme, samo najneophodnije stvari, al ce nova sasija i auto da bude top. e sad da li ce to biti f4 iz '69 ili r4 sa alpine motorom ili da ne otkrivam vecjos ce se videti. mozda cu samo opet bespotrebno baciti pare i od svega nece biti nista ko zna? polako jedno po jedno
![]()
petak izvinjavam se zaali vidish sada zbog cega sve krijem, prosli put kada sam pricao o CNC-u govorili su mi da mi to moze napraviti bilo koji majstor koji radi oluke podsmeha na sve strane
pa imam i ja apipong a imam i originalne grede i krakove sasija ne vidim zasto bi se petljao sa nekakvim "olucarom" osim sto na kuci josh nemam oluke
pozdrav![]()

jos ce se videti. mozda cu samo opet bespotrebno baciti pare i od svega nece biti nista ko zna? polako jedno po jedno
ali vidish sada zbog cega sve krijem, prosli put kada sam pricao o CNC-u govorili su mi da mi to moze napraviti bilo koji majstor koji radi oluke podsmeha na sve strane
pa imam i ja apipong a imam i originalne grede i krakove sasija ne vidim zasto bi se petljao sa nekakvim "olucarom" osim sto na kuci josh nemam oluke 
Citat
"