Sta je bio problem na kraju?![]()
Sta je bio problem na kraju?![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Vidim ja da generalni đuska nešto mlati po Čvrki, al felge su...sunčaneNego reci ako bude što trebalo oko delova, da nabavim i da mi ne skidaš sa Carice. I nadam se da se uskoro i vidimo, pa da ja to lično proverim, kako ti to radiš. Ovog puta neču dovoziti gladne i žedne sa sobom. Samo ja i moja bolja 3/4
pa se čujemo kad budem u 3bunju
![]()
Situacija je trenutno ovakva.
Motor se posvadio sa karoserijom i odlučio skončat život.
Jedno jutro sam ga našao kako visi obješen o konop
PRIZORI KOJI SLIJEDE NISU PRIMJERENI DJECI, MLADEŽI I ONIMA SLABIJEG ZDRAVLJA, POSEBNO SRČANIM BOLESNICIMA I BOLESNICIMA KOJI BOLUJU OD VISOKOG TLAKA
To vam izgleda ovako
Iz drugog kuta
A sad poluozbiljno. Nije motor prdno. s njim je sve uredu(ako izuzmemo baljenje ulja).
Šasija je ta koja se umorila. I uz razgovore sa mnogim limarskim majstorima koji su trajali skoro godinu dana došao sam do zaključka da ne postoji (barem u sunčanoj dalmaciji) limar koji bi se prihvatio tog posla. Barem ne onako kako ja to želim. Bez krpanja
Treba rastaviti karoseriju od šasije i onda bi se dalo razgovarati o tome.
E pa ja evo rastavljam. Proces, malo po malo, traje sad već 4 mjeseca. Od toga je efektivnog rada bilo možda 3 tjedna, a ostalo su bile pauze zbog posla, obitelji i drugih obaveza.
Sve šta se može od limarije kupiti će se kupiti tako da limar neće imati previše krpanja, nego će se cijeli dio skinuti(po točkastim varovima) i ponovo točkasto zavariti novi dio nazad.
Dosta toga ima za nabaviti.
Najveći problem mi predstavljaju uzdužni pragovi šasije jer ih nemogu naći za kupnju.
Ali nedam se.
Ako ih neuspijem kupiti uzeti će se lim 1.5 mm debljine i iskriviti prema mjeri.
Ma najviše me je smetalo šta su one alu felge bile toliko dobre da mi je ostatak auta djelova oronulo (a nije baš takvo stanje) pa sam odlučio sve urediti pic-pic. Po PS-u.
Original bez kerefeki, tjuninga, modifikacija (izuzev ketača)
Ostajte mi dobro.
Sad ću opet utihnuti na kojih par mjeseci
P.S. Katraš, broj imaš. Ring-ring
P.P.S. zna li tko koliko je težak motor sa getribom od GTL-a 688 1,1
R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005
Svaka cast,sve nas ceka takav poso
Sa srecom i da te majstori dobro sluze!![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Tako tako
Koliko je tezak ne znam ali znam da ga ja i stari ponesemo bez problema, zajedno sa mjenjacem![]()
I to je dovoljna informacija.John Doe kaže:
Ipak nije red da toliko visi, treba ga skloniti da nije na pogledima javnosti.
Prizor nije nimalo lijep![]()
Uzduznih pragova ima da se kupi kod nas,novih ali kako to da iskombinujemo bice to fina cifra ako saljemo kod tebe![]()
......we are the first to program your future......
Znaš li možda tko ih proizvodi?Pasha kaže:
MOžda ta firma ima svoju ispostavu u HR pa preko njih naručim i izostane dio transporta
To je kod nas Golas,ja mislim da se to sve pravi u Grckoj www.golas.rs okreni pa ih pitaj mozda oni imaju neku kombinaciju da ti posalju...dostave....![]()
......we are the first to program your future......
Vec smo petak i ja bistrili malo ali nije zgoreg da se opet kazeLimarije sto se tice same sasije ima jedno 70% za kupiti... dio se moze napraviti jer su relativno jednostavne stvari. Prednji krakovi sasije bi po meni bili pravi problem za koji treba naci rjesenje.