Svaka cast,sad sam procitao par stranica,jednostavno neverovatno kako su super napravljeni pragovi i kraci! C E S T I T A M jel ce se i prodavati????
Svaka cast,sad sam procitao par stranica,jednostavno neverovatno kako su super napravljeni pragovi i kraci! C E S T I T A M jel ce se i prodavati????
Ajde sad i ostatak lijepo, za lektiru sa sve onim opisima likova, opisima enterijera, eksterijera i lagani osvrt na samu fabulu, naravno...
Pa majku u staru - nejjaci dogadaj na forumu od uspravljanja onih majmunolikih majmuna koji su poceli koristiti palac... Tamo prije nekoliko desetaka desetaka desetaka godina...
I onda ovakvi ''padobranci'' koji ni ne znaju u cijoj se temi nalaze - pitaju ovakve stvari...
Jaaaa kad sam mali bijo, za ovo se klecalo na kukuruzu... Malo postivanja starijih i malo postivanje onoga sto je svetinja... I truda i zalaganja isto, ono... Malo postivati... Isto...
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
frik-ri sta je problem samnom???Covek nemoze nesto hvaliti ako mu se svidja??
Ama nije problem ni u tebi ni u ''pohvaliti nekoga''... Samo kazem... Gle, ovako...
Svi mi znamo sta su trule sasije i da je svima nama to samo ''pitanje vremena'' kad ce nas snaci... Svi mi znamo da kad ''dode do toga'' teoretski - ''spasa nema'' i velika vecina Cetvorki je zavrsila na otpadima upravo radi te rak-rane.
I onda je dosao, tamo neki čiko i nesebicno podijelio sa svima nama nesto na cemu je radio svo svoje slobodno vrijeme i potrosio para i para da bi podijelio to sa nama.. i to , NE neki ''komad lima'' koji bi se mogao ''prikeljiti'' na auto, nego - profesionalno i vrlo kvalitetno izraden komad reparaturne limarije - i to u vlastitoj reziji.
Zato sam se malo ''brecnuo'' na to da, kad si vec procitao pola, da procitas i ostatak teme jer je ovo sto je Petak napravio je vrijedno divljenja ne samo radi izrade samoga dijela, nego i radi ljudskog stava jer je, ponavljam, nesebicno sve podijelio svima!
Ovo je ipak top tema u zadnjih godinu dana, ako ne i dulje, otkako je Petak krenuo u realizaciju ovog, bez srama to mozemo tako nazvati, projekta.
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
frik-ri vidi onda kad sam to procitao onda jam samo par strana procitao,ali sutradan sam procitao skoro sve od pocetka,i fantazija je sto je Petak poceo da radi, i dizem kapu za odradjeni deo na pragu, na felnama,ali u tom trenutku kad sam procitao od nazad par stranica zenirao me sa izradom praga,pa dotle sam samo to znao o njemu,jer dugo nisam mogao da se prijavim na ovaj novi forum,i nisam se snalazio :(!Tako da sad razumem i ti zbog cega si tako reagovao,ali mi je bio cudan nacin prigovora,pa sam zato i pitao ;)!Sve u svemu volim kad mi se iskreno kaze ako ima nekih problema,ali ovako sad sve razumem ;)!
Ijjuuuuuuuu što me nafali čoek!
Frik : Morati ću ti poslati još jednu pošiljuku onog crnog, zbog ovoga!
Edo: Naj zameriti ovom ovđe spomenutom Friku.....on ti je malo khmkhm "poseban "(kao i svi mi)
Što se tiće krakova i pragova, oni su u svakom trenutku spremni za naruđbu.
I NE dolaze galvanizirani (kao što su od John Doa-on je to galvaniziranje/hladno cinčanje odradio u vlastitoj režiji)
Stvar ide ovako. Kad se odlučiš javiš mi i ja se bacam na organizaciju nabavke materijala, rezanja, savijanja, zavarivanja.
Jedino mi je malo nezgodno kako to prebaciti VAN granica Hrvatske zbog carina i poreza. Tako da organizaciju dostave ostavljam svakome osobno.
Cijeli proces od naruđbe bi trebao trajati nekih mjesec dana, ali kako se sve radi na bazi slobodnog vremena i jako ovisi o kapacitetima ostalih sudionika u procesu (rezačice/savijalice/zavarivača) tako da se može i protednuti.
Nadam se da ste dobili odgovore koji su Vas zanimali!
Lijepi pozdrav!
R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005
Pa kad je nesto pedantno odradjeno i kad se vidi na necemu da ima jako puno truda i preciznosti u necemu(bilo o cemu da se radi)mislim da to treba iskreno reci i pohvaliti ;)!Tako da jos jednom cestitam
Ma nema problema sto se tice frik-ri, samo mi je bilo malo cudno, pa sam i zato pitao o cemu se radi,ali mislim da smo se sve dogovorili ;)!
Sto se prevoza tice mislim da ni to nebi bio problem,jer imam poznanika u Osijeku, kod koga bi se moglo poslati,a od mene ima 100 km,tako da to vec nije problem opet!Ja jos nisam odlucio uopste dali da se upustam u celu restauraciju mog sivog,pa bas zbog toga nisam puno stvari kupio za njega!Polako nabavljam neke stvari,ali jos to nije nista extra :(!
Pronađen je još jedan detalj na karoseriji koji se pod obavezno mora mjenjati-krpanje ne dolazi u obzir
mms_img-639565650.jpg
mms_img-1262583033.jpg
Radi se o desnoj strani. Unutarnji blatobran zadnjeg kola. Onaj dio koji je ustvari i bočna pregrada gepeka.
Sad moram u potragu za pristojno zdravim tim dijelom.
Imam jednog donora, ali se ne siječam u kakvom je stanju ovaj dio!
R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005
Rak rana svake četvorke!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO